Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caskada

czesc jestem tu nowa,chciałam sie przywitac

Polecane posty

hihi, ale ze mnie flirciarka ❤️ a moze to ty masz moja stopke, co chłopaczku? przyznaj no się latawcu podziemny :(

oranżadka twoj poziom intelektualny nie odpowiada mojemu dlatego nie bedziemy dyskutowały

caskada Ty pajacyku nieprzebrany :( co ty sobie wyobrazasz? że tak byle kiedy sobie będziesz zamieszczać swoje wypowiedzi na tym oto publicznym forum? :( Już się za Ciebie Ojce wezmą jak zorientuja sie jakie filmy z netu ściągasz i rozbierasz sie na skypie nawet być może. :( Bo zbereźna jesteś do szpiku koścca i za psami latasz jakbys cieczke miała.

caskada :( a właśnie, że jestem śmieszna, a jak ci coś nie odpowiada (z małej literki piszę bo cie nie szanuje) to na pudla twarz!!! chodu z tego oto publicznego forum. I niech cie wiatr na wschód poniesie, dja wiare chłopaczku z dziewczęcymi pierwszorzędowymi cechami płciowymi...jestem śmieszna i to bardzo, a jak nie rozumiesz mojej śmieszności ewidentnej i oczywistej to TULAJ RZEPĘ!

haha twoja smiesznosc to podkradanie stopek i udawanie kogos innego tak tak jestes smieszna haha