Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caskada

czesc jestem tu nowa,chciałam sie przywitac

Polecane posty

caskada Są tutaj normalne osoby, posiedzisz dlużej - zobaczysz :)

Nie musze chyba mówić że niejaka ill.. do tych osób się nie zalicza. :o

No ba. Normalni są nudni, ty chyba myrevin o tym najlepiej wiesz :P

rzeczywiscie mamy taka samą stopkę juz sobie zmieniam zebys nie powiedziała ze ci ukradłam aha i tych których lubię bede sie do nich zwracała wielką literką(jak np. Ci Cię Ty TObie)a tych co nie to odwrotnie

Gość kielecka wiesniaczka
caskada goniłaś się kiedyś z psami? :)

zmienilam stopke specjalnie dla ciebie.haha.juz znasz moj stosunek do twojej osoby

aha i tych których lubię bede sie do nich zwracała wielką literką(jak np. Ci Cię Ty TObie)a tych co nie to odwrotnie jestem pod wrażniem tego konceptu :p

To moze chociaz mnie polubisz :D Reszta jest chyba tez normalna ;) Mnie tylko jedna osoba drazni-Jarek 84 :P Ma czasem,a raczej zazwyczaj,idiotyczne teksty.W postach,ktore wymagaja jednak powagi,potrafi pisac bardzo glupie,a zarazem przykre rzeczy.Takie jest moje zdanie (stopka;))

Powinniśmy sobie ułatwiać życie, należą do tego również pozytywne kontakty z innymi ludźmi, ale... raczej ludziom wisi tutaj czy zwracasz się do nich z dużej czy z małej litery. To jest forum anonimowe wirtualne nie znamy się

chyba sama sie puszczasz czasmi woda sodowa nie uderzyła ci do głowy hahaha,to musisz zmienic nick Weridiano dlaczego masz taką brzydka stopkę?:)Tak Ci powiem:agresja rodzi agresję:)

Kochana ill, wiesz zwracanie się do kogos duża liteką znaczy ze ma się do niego szacunek,traktuje poważnie i chętnie słuch jego wypowiedzi czy to realnie czy wirtualnie

Oczywiście, znam zasady dobrego wychowania oraz zastosowanie ich w pisowni. Jednak szczerze radzę Ci to olać.

Ja zawsze pisze z duzej litery...To wyrazy szacunku dla drugiej osoby...i zwyczajnie kultura... A moja stopka jest jaka jest:) Mnie tam sie podoba ;) Moze mnie ktos obroni co? :D

czyty jakas nie ten tego?masz zachwianie wlasnej osobowosci,nie dajesz rady ze soba,wez sie pode mnie nie podszywaj