Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO KOBIET POLSKICH

CZY PODOBA SIE WAM TAKIE CIALO??WG MNIE TO JEST IDEAŁ CIAŁA KOBIECEGO!!!

Polecane posty

Gość hsdkajdh
fajnie ze sa kretynki ktore mysla ze sa kremy tworzace cuda i usuwające rozstepy. gdybys miala rozstepy to bys wiedziala ze nie da sie ich usunąc.

Gość kuchareczka22222
hmmmmm, napisze tak, nogi i piersi ma fajne, brakuje mi w jej ciele kobiecosci tzn ma taki chlopiecy typ figury (brak talii i bioder- dla mnie ejst to wazne). tak sie zastanawiam skad u niej te rozstepy, ja jestem o wiele grubsza i bardziej sflaczala a takich rozstepow na tylku nie mam

okrooooopne rozstępy na pupie i brzydkie (wg mnie) stopy - reszta ok (ogólnie oczywiście lasencja :) )

Gość *Lili*
Nie zauważyłam żadnych rozstępow na pupie- ta dziewczyna ma śliczną idealną skórę!- bez cellulitu i niedoskonałości!!! Chyba naprawdę jakieś kompleksy przez was przemawiają Fakt: nie ma bioder i nie ma żadnego wcięcia w talii przez co wygląda jak ołówek- ale są amatorzy takich kształtów (niekoniecznie geje albo pedofile odrazu!) Dodam, że tak właśnie ten typ budowy się profesjonalnie nazywa- ołówek. Czegokolwiek by nie powiedzieć- bo gusta są różne- ta figura na pewno nie jest wynikiem zaniedbania, bo dziewczyna ma sliczną skórę i jest zadbana!!- ten brak bioder i talii wynika z jej BUDOWY SZKIELETU! Ona po prostu ma bardzą męską miednicę i bardzo męska talię! I wiecie co wam powiem? Tak tutaj krytykujecie- zwłaszcza zazdrosne panie- a kto wie? może własnie ta dziewczyna ma kompleksy przez swoją męską budowę ciała! Najczęsciej jest tak, że marzymy o tym czego nie możemy mieć! może zazdrości kolezankom z okrągłymi biodrami i kobiecym wcięciem i byłoby jej przykro gdyby to przeczytała! Ważne jest to aby akceptować swój wygląd- ja np. jestem zadowolona ze swojej figury- i z bioderek i z talii i ze wcięcia i z nóżek Ale fotek nie będe wklejać, hi, hi!

No jest oczywiście ładna, tylko mogłaby mieć szersze biodra ;)

Gość za chuda
obojczyki za bardzo wystają