Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO KOBIET POLSKICH

CZY PODOBA SIE WAM TAKIE CIALO??WG MNIE TO JEST IDEAŁ CIAŁA KOBIECEGO!!!

Polecane posty

Duże wcięcie w talii, szerokie biodra nie są aż tak ważne. Długie nogi, zgrabna pupa, płaski brzuch są ważniejsze. Talię można sobie dorobić umiejętnie dobierając ubrania, a długie nogi, taką pupę można sobie co najwyżej narysować.:P

Gość Camorra
Fakt, dużo ładniejsza budowa. Biust, talia, biodra. Harmonijna :)

Gość AUTORKOOOOO
ta nicole to ideał a tamta paskudna jest nie widzialam lepszego ciala niz to co podalas z ta nicole .

Gość No coż
Hehe to Ty jeszcze mało widziałas AUTORKOOOOO ,nicole jak nicole,normalna:)nic wiecej:):D

Gość No coż
Tamta pierwsza jest laska szczuplutka jak trzeba,taka sarenka mniam:)

Gość ale pieprzycie kobieta jest
naprawde piękna! piekne wlosy, twarz, ciało.....

Gość szczuplejsze ładniejsze
Wolę szczuplejsze. Nicole jest zbyt kobieca.

Gość No coż
szczuplejsza to nie oznacza mniej kobieca:)cos Ci sie pomieszało"szczuplejsze ładniejsze ":D

Gość ConstellationLyra
buhahaha szczuplejsze ładniejsze masakra!! a ja mam kruchą niemal kościstą budowę ciała i zazdroszcze Nicole że jest taka doskonała

Gość No coż
Buha nie buha,ale szczuplejsza to nie oznacza mniej kobieca cos Ci sie pomieszało"szczuplejsze ładniejsze " :D

ConstellationLyra---> Kobieca w sensie: Nicole ma większą pupę, oponkę na brzuchu i szerokie biodra. Ta pierwsza podoba mi się bardziej. Mam prawo do własnego zdania.

jak dla mnie zbyt chlopięca budowa, ja wole większe wciecie w tali i bardziej zaznaczone boiderka, nogi ladne aczkolwiek nie za zgrabne, moim zdaniem do ideału daleko....

Gość zalewacie
ta fotka nicoli jest ladniejsza. ma wszystko na miejscu, no moze biust to sztuczny i pewnie liposukcja tez byla ale suma sumarum wole nicole. ta pierwsza ro chlopaka przypomina, niektorzy faceci preferuja taki troche hmmm malo kobiecy wyglad. a to dlatego, ze moze gdzies tam w sobie wola facetow

zalewacie---> Wolę szczuplejsze, bez szerokich bioder, to od razu podejrzenia, że mężczyzn wolę. Z góry widać, że ktoś tutaj ma kompleksy.

Gość kompleksy mają faceci którzy
reagują na wypowiedzi nie skierowane do nich :classic_cool: A niech Ci będzie dobrze z kobietą bez bioder czy biodrzastą, dla mnie możesz adorować nawet chomiki syryjskie i twierdzić, że są takie łagodne i kobiece. O co ten hałas? :D Obie dziewczyny są bardzo ładne. Jedna ma chłopiece biodra, druga szersze i bardziej kobiece. Oba typy sylwetki mają swoich amatorów, i dobrze ;)

Gość nicole lepsza
Ta pierwsza też ma super ciało ale talii brak... A ogólnie nie powinna nosić stringów mając takie rozstępy.

Gość ConstellationLyra
szczuplejsze ładniejsze wiem że masz prawo do własnego zdania.. aale gdybym miała taki oklapły tyłek i brak talii to bym się załamała.. w sumie to mam talię i tyłek ale jestem chudsza od nicole:( http://www.beyondhollywood.com/gallery/sarah-michelle-gellar-at-the-beach-in-a-bikini/ mniej więcej taką mam figurę ale brzuch płaski

Gość zającączek
a to ona ma niepłaski brzuch?

Gość nooowa
Niezłe, ale troche za chuda, ja wolę bardziej kobiece kształty. owszem sama dążę żeby być szczupła, ale kobieta musi mieć talię, różnicę między talią a biodrami a ta kobieta jest prosta bez żadnych wcięć.

Gość SLICZNA I MI SIE PODOBA
BOSKA

Gość mi sie podoba i juz
Niejedna z was krytykantek chcialaby tak wygladac;)

Gość uppppppppppppppppppppppppppp
a wy w ogole nie macie rozstepow z etak je krytykujecie lejecie wode na młyn powoduja ckompelksy u innych a same nei jestescie doskonałe

Gość hmmm hmmm
Czy ja wiem czy to ideał kobiecości? mała pupka... w sumie. nogi całkiem niezłe;) zresztą to facetom oceniać nie mi

Gość hmmm hmmm
uppppppppppppppppp ja np nie mam rozstepów ale nieskrytykowałam bo wiem,że dużo kobiet ma z tym problem.

Gość No coż
maja problem to fakt,ale dlaczego nic z tym nie robia tego nie rozumiem:)widocznie im to nie przeszkadza:):D

Gość do ideału to jeszcze jej dalek
o, ale ciałko całkiem całkiem, apetyczne:) co mi się cholernie nei podoba, to to, że jej uda ocierają się o siebie:O nienawidzę tego u kobiet, poza tym wcięcie w talii:O prawie zerowe i biust silikonowy:O ale za to genialne łydki!!! fajne biodra, brzuch też w porządku:) ciało sprawia wrażenie zadbanego i to jest najważniejsze, ale ideałem nie nazwałabym go w żadnym wypadku