Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwonasolaraaaa

CO ZROBIĆ ZEBY POPARZENIE OD SOLARIUM ZNIKNEŁO?!

Polecane posty

Gość czerwonasolaraaaa

prosze dziewczyny powiedziecie co mam robic :( przedwczoraj bylam na solarium na 10 min i wczoraj to samo.. ale od wczoraj mam cała czerwona twarz i piecze mnie.. smaruje caly czas kremem no i nic:( znacie jakies sposoby na to ?

Gość światło jarzeniowe
nie chodzi się dzień po dniu na solarium smaruj balsamem, pij wapno i odpuśc sobie solarium, bo każd epoparzenie skóry jest kancerogenne

maseczka ze śmietany, jogurtu kilka razy, pij dużo wody, wapno zdecydowanie też skocz do apteki po spray z pantenolem czy jakoś tak(?) postępuj tak jak po zwykłym oparzeniu słonecznym, sprawdź w google

Gość _____________________
Jak Ci nie przejdzie to na imprezę musisz przebrać się za indiankę ;)

Gość wszadzse
ale pusta jestes, dobrze ci tak

Gość trelemania x27
dzizys dziewucho, skad ty sie wzielas, dwa dni pod rzad na solar? gratulacje, w ktorej kolejce stalas jak rozdawano rozumy?? a propos lepiej jakbys dwa dni pod rzad smarowala sie balsamem brazujacym, skora bylaby lepiej nawilzona, a od solara zmarchy i plamy pigmentacyjne moga ci sie porobic, szczerze-zastanow sie..

Witam Ja troszkę cię rozumiem..Poszłam 1szy raz i chyba ostatni na solarium..I tak jak pani tam mi poradziła chodzi się codziennie do czasu uzyskania odpowiedniej opalenizny, a później już się tylko utrzymuję..Swoją drogą kobita głupoty gada. raz poszłam na 6 min, następnego dnia na 7...Niby nie dużo...Ale w życiu się tak nie oparzyłam jak wtedy... Byłam czerwona i nierówno opalona..Trzymało mnie to ok 4 dni..Miałam tak czerwoną i obolałą skórę, że już nie wytrzymywałam...Robiłam okłady z zsiadłego mleka, smarowałam się pantenolem..Wyglądałam strasznie..a lewą część twarzy miałam ciemniejszą..Porażka to solarium... Jestem tydzień po tym "opalaniu" i schodzi mi skóra z twarzy, dekoltu(juz chyba 4ty raz), piersi, pleców......Naprawdę to jest trudne....

Gość zdolnabestia
Najlepszy sposób to okłady z zsiadłego mleka. Wyciagaja poparzenia a i ser przy okazji zrobisz na kanapke hehe :-)

Gość biolla
Kobitki ja tez dzis przesadziłam z solarium i pantenol nie pomaga. Cały czas czuje pieczenie . Brzuch i uda to po prostu masakra. Jakies inne rady nizs pantenol?

haha kobitek już można wsród żywych nie ma po 8 latach :D ale temat odkopałaś. Przysłowie ludowe głosii że kefir pomaga :D