Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

Po jakim czasie isc do lozka z facetem by nie pomyslal o nas latwa?

Polecane posty

Gość ksieżniczka z łodzi
Ale Ty z góry założyłes sobie jakis cel ,bo jeszcze sie nie zakochałes albo nastepny zraniony facet

OK,to teraz cos o mnie.Przeprowadzilam eksperyment.Tutaj na zachodzie,gdzie mieszkam. Umawialam sie z facetami,ktorzy absolutnie nie mieli pojecia czym sie trudnie.Sprawialam wrazenie bardzo niedostepnej. Bylam mila,slodka,lagodna,po prostu do rany przyloz.Jednoczesnie opowiadalam im,ze jestem dziewczyna z zasadami (sic! :) ) Co sie okazywalo,faceci chcieli sie calowac,piescic i bardzo nalegali na to aby pojsc ze mna do lozka.Zazwyczaj kazdy taki zwiazek konczyl sie na pierwszej randce,gora na trzeciej,mimo iz zapewniali mnie ze beda dzwonic i bedziemy razem i tak dalej... No coz...Dowiedzialam sie,ze nie istnieja faceci,ktorzy maja jakies zasady i szanuja dziewczyne.Bardziej oni szanowac beda dziwke,niz taka,ktora sie szanuje. I nie chodzi tu wcale o katolicyzm albo o osoby religijne,bo szacunek jest czescia czlowieka,nie tylko religii. Nawet niereligijne osoby maja jakies zasady i tak dalej...

Gość vdb
ale zes dowalila dziwko :o

Gość ksieżniczka z łodzi
no własnie;)Dziwka przybij 5;)

Gość to tak może o sobie..
Miałam 19 lat, znaliśmy się 2 miesiące, byliśmy ze sobą jakiś tydzień, byłam dziewicą, on miał 1 partnerkę przede mną. Impuls? Chyba tak.. na pewno! Nadal jesteśmy razem- ponad 3 lata i planujemy wspólną przyszłość. Czy byłam łatwa?? Szczerze to mam to gdzieś, bo nigdy nie żałowałam i nie będę żałować :) Nie można uogólniać... Życie pełne jest niezaplanowanych sytuacji i jedne kończą się dobrze, drugie trochę mniej dobrze ;) Chyba miałam szczęście, że od razu trafiłam na odpowiedniego mężczyznę. Pozdrawiam

Gość jesli jakas dziewczyna idzie
po prostu nie moge znalezc porzadnej dziewczyny

Gość ksieżniczka z łodzi
Powodzenia zycze;)

dziekuje, Tobie tez zycze powodzenia w zyciu, zebys miala fajnego faceta i zebys byla porzadna dziewczyna i nigdy sie nie puscila, nie zaznala przygody, tylko dobrze sie prowadzila i szanowala

Gość Nic nie jest banalne
Jak on wyzna Ci miłość i jest bardzo zakochany. Gorzej jeśli jego uczucia są udawane bo pragnie szybko zaspokoić swoje zwierzęce instynkty. To nabierze nas, wykorzysta, porzuci i pójdzie znów szukać ,,świeżej zdrowej dupy". Na ten czas wskoczenia z facetem do wyrka nie ma reguły wszystko zależy od toczącej się akcji, feromonów oraz nas samych. To my kobiety przyzwalamy na bliższe kontakty.

Gość ksieżniczka z łodzi
nie ma reguły. w jakim wy swiecie zyjecie....Jesli sie kogos zna jakis czas---wszystko sie odbywa etapami,tylko jednego nie rozumiem mam czekac około 70 dni by nie pomyslał ze jestem łatwa ,ale loda to moge Mu zrobic na4 randce bo jak tego nie zrobie to znaczy ze go nie wystarczająco kocham?.......nie rozumiem.

nie, lody to tez seks, poza tym w zwiazkach czesto najpierw jest zwykly seks, dopiero potem oral

zreszta po 2-3 miesiach to moim zdaniem dopiero jest czas na nagosc, nie wczesniej

Gość to tylko jaaa23
od 1 do 29 dnia jestes latwa, od 30 w gore juz trudna bez sensu tak jak tytul topiku

Gość ksieżniczka z łodzi
:(wole juz byc sama,bo te wasze gierki są okropne

oj jest wrazliwa, porzadna, dobra dziewczyna, znajdziesz sobie super faceta :) pozdrawiam

Gość ksieżniczka z łodzi
nie jestem dziewicą:(

nie musisz byc. wazne zebys byla porzadna, kochala sie (z milosci), ale nie dawala dupy