Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimmmm.

Perfumy dla 30 latki??

Polecane posty

Gość anonimmmm.

Witam, mam taki problem:) Jako że zbliżają się Walentyniki, to chcialbym obdarować moją ukochaną skromnym prezencikiem w postaci perfumy. Kompletnie sie na tym nie znam, a nie zapotyam jej jakich uzywa bo sie domysli i napewno zabroni mi wydawania kasy:P Doradzicie prosze kobiety, jakie marki pasuja dla kobiet w tym wieku? Dla pomocy napisze, ze moja perelka jest zmyslowa, uczuciowa, bardzo wrazliwa, choć czaasem pokazuje "pazurki". Kompletnie sie nie znam. Proszę o pomoc. Ja myslalem o CHANEL ALLURE lub Miss Dior Cherie, aale wolalbym zeby panie ktore zywaly tych perfum wypoweidzialy sie. Pozdrawiam

Gość jaki ma kolor wlosow
Czym sie zajmuje na codzien?

Gość anonimmmm.
Jest blondynką, ma krecone wlosy. Na codzien pracuje w szpitalu.

mysle ze allure chanel to bedzie dobry wybor, ale wiesz nie wiadomo co jej sie podoba

A może pure diora, sa naprawde sliczne i dla mlodej kobiety

Chociaz te o ktorych piszesz , to nie bedzie skromny prezencik , bo one kosztuja cos ok 300 zł. I paimietaj nie mowi sie perfumas tylko perfumy.

nie rozumiem, pojawił się bliźniaczy topik, wpisałam tam swoją opinię i ... Moim zdaniem Dior, jest niezastąpiony dla kobiet silnych i zmocnym charakterem, równocześnie słodkich i kochanych Używam Diorissimo, jest to mój ukochany zapach, Z tej serii polecam Diorellę Oba zapachy są klasycznie elegancki. Kwiatowe w pierwszej nucie, później pozostaje zapach absolunie magiczny.

Gość givenchy.....

Gość phe węgiel i koks
opis perfum, nie opis perfumy... perfumy kupujesz dla kobiety... te wymienione zapachy to starocie... kup jej Versace - Crystal Noir ew. Hugo Boss Intense

Moim zdaniem powinieneś iść do perfumerii, "psiknąć" na tekturki i srytnie podsunąć zapach Twojej lubej. Zobaczysz jak reaguje i już będziesz wiedział. Mówi się że najlepsze dla kobiety są perfumy ktorych kobieta na sobie nie czuje. Najlepiej się komponuje z jej wlasnym zapachem. Opisy perfum są zawsze bardzo wieloznaczne, a Allure jest teraz modny i ma pasowac do wielu. Perfum ma ubierać kobietę w najdelikatniejsza z szat takiej kompozycji zapachów, które nie będą jej samej przeszkadzać.

Gość phe węgiel i koks
Diorissimo jeszcze produkują? Ostatnio pani w Sephorze powiedziała mi, ze nie nie ma go w sprzedaży od paru lat....

Wszystko zależy od tego jaki zapach lubi :) sprawdz to dyskretnie tak jak ktoś już powiedział pomysł z wyjścem do perfumerii jest niezły:) Ja osobiście uwielbiam Bruno Banani - Pure Woman ;)

Gość anonimmmm.
Taaa...Jak pójdę z nią do perfumerii to na juz napewno zorientuje sie o co chodzi;P

Jest jeszcze w Galerii Centrum, lub niestety na laotniskach, swoje ostatnie kupiłam na CDG w Paryżu Fakt stare ale niezastąpione, przynajmniej dla mnie.

A nie możesz poprosić o przysługę, chcesz kupić coś dla Mamy, Siostry, Taty, Dziadka o rety dl asiebie : bo chcesz nie tylko elegancko wygladać ale i pachnieć jak GOŚĆ. Im wcześniej tym mniejsze prawdopodobieństwo że sie zorientuje. Nie ma ktoś z Twoich bliskich urodzin, imienin, rocznicy? Nie kupuj w ciemno perfum, bo to zły pomysł, baaardzo zły. Coć co my polecamy, choćby było i ładne, inaczej pachnie w eterze, a inaczej na skórze. Myślę że nie chciałabym pachnieć czymś co z moim wasnym zapachem zaczyna mnie dusić i chce mi sie ...

Gość anonimmmm.
Macie racje, coś wykombinuje z tą perfumerią. Wymyśle jakieś urodziny:P Dziekuję za pomoc:) Pozdrawiam

pomocą może byc to: znasz perfumy jakie uzywa, przeczytaj ich skład;) nuta gory, serca itp I jeśli twoje wybrane perfumy maja choc 2 skladniki;) to trafiłes:P