Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARMANKA

uczucia

Polecane posty

Gość ARMANKA

Chciałabym opowiedziec swoją historie

Gość ARMANKA
Jestem a raczej byłam mężatką , chociaz nie mam rozwodu. Odeszłam od męża bo miałam dość życia z nim, dość jego olewczego stosunku do życia i do mnie. Odeszłam do innego mężczyzny bo on wydawał mi sie idealnym partnerem dla mnie. Tak myślałam, ale wyszło chyba nie tak. BYlismy razem i chyba nadal jestesmy chociaz juz nie mieeszkamy razem. On od samego początku naszej znajomości traktował mnie jak Księżniczke ... rozpieszczał mnie i spełniał wszystkie moje pragnienia. Byłam i żyłam jak lalka barbie. I zrobiłam sie kaprysna i moj królewicz powiedział .. dość. Wyprowadziłam sie od niego a własciwie to on kazał mi sie wyprowadzic .... płakał i pakował moje rzeczy. Teraz spotykamy sie jak para nastolatkow ale on boi sie mojego powrotu ze znów będe laka barbie....co robic?

Gość ARMANKA
Poznalam faceta dwa lata temu, zakochalam sie, a teraz odszedl :(

Gość jn fdnfv.
stac sie kenem :)

Gość ARMANKA
Ale mam z nim fajny seks

Gość ARMANKA
Tak sama sobie zaplatałam zycie, a teraz płacze

Gość armanka
Sex jest bardzo ważny a czasem daje nam bardzo wiele wspaniałych doznań ale zycie codzienne to tez ważna strona ... tylko czasem cos nas przerasta i zaczynamy robić błędy. Bywa że naprawiamy je ale czasem te nasze złe ruchy ciążą nam i wtedy jest zle. Dlatedo życie na ziemi i te zycie nad ziemia czyli sex musze sie uzupełniac....

Gość byla lalka barbie
Wiem o czym mowisz..podobasz mi sie wizualnie ..bo dbasz o siebie pewnie fryzjer kosmetyczka solarium makijaz... ale on moze mysli ze jestes prózna..ze tylko wyglad sie dla Ciebie liczy... mialam tak samo..facet mi pow ze nie ma ze mna o niczym innym pozrozmawiac tylko o makijazu... i kosmetykach... zoatawil mnie,.. pokazalam mu zejestem niezalezna inteligentna skonczylam studia zdobyylam prace bardzo ceniona teraz i dobrze4 platna..zrobilam prawko kupilam domek za miastem.. a on blagal na kolanach bym wrocila.. wrocilam...bo kochalam i kocham...

Gość ARMANKA
To prawda stałam sie taką lalka babie... rozpieszczona i kaprysna i teraz dopiero rozumiem dlaczego tak jest. Musze zmienic sie znów być normalna kobietą jaką kiedys byłam, wtedy może znów zacznę życ....Duzo teraz rozmawiamy ze sobą o zyciu o problemach zycia codziennego ... i jest miło ... coraz milej. Mysle że znów będziemy razem ale juz inaczej.....