violette 0 Napisano Styczeń 16, 2008 od ponad tygodnia męczy mnie kaszel. najpierw był suchy lecz od paru dni wykrztuszam wydzielinę. w dodatku biorę cilest [zaczęłam w niedzielę 3 opakowanie]. i teraz mam pytanie. słyszałam, że guajazyl wpływa na zmianę śluzu na bardziej wodnisty. czy to może wpłynąć na jakość antykoncepcji? syrop jest mojej siostry [która nota bene już nie może mnie słuchać ;p] a ona zapodziała ulotkę. jak myślicie, czy mogę pić ów syrop według zaleceń a antykoncepcja zostanie zachowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia88 0 Napisano Styczeń 16, 2008 sprawdzaj na swojej ulotce czy sklad zmniejsza skutecznosc. wg mnie syropy nie zmniejszaja skutecznosc. nie wiedziala ze sa syropy kaszlowe zmieniaja sluz... az sie zdziwilam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
violette 0 Napisano Styczeń 16, 2008 ja też się zdziwiłam! ale jak wpisałam w wyszukiwarce GUAJAZYL to wyskoczyła mi strona dla lasek co opisują metody wpływające na śluz co by lepiej się w ciążę zachodziło. ; P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleksandra20 Napisano Marzec 6, 2009 posiadam do sprzedania 2 listki cilestu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach