Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zborycka

avon - chcę zostać konsultantką....

Polecane posty

chce się czewgos dowiedzieć i mam nadzieję, że na tym forum mi się to uda...a więc od 4 lat jestem pośrednikiem w avonie. Tzn. moja znajoma jest konsultantką i daje mi co miesiąc katalogi jest to tak, że ja zbieram jej zamówienia...po prostu lubię się w to bawić jak takto można nazwać...ale chcę teraz zacząć pracę na prawdę, bo przez te 4 lata tak na prawdę nie zarobiłam nic :/ moje zamówienia średnio wynoszą 150zł-200zł. Raz zdarzyło mi się mieć zamówienie na ok. 700zł. Był to czas wakacji...chyba dlatego...a moje pytanie jest przede wszystkim kierowane do osób, które są konsultantkami...jak to wszystko wygląda z zamówieniem? Jak jest ono wysyłane? Ile się przy tym zarabia tak na prawdę? Ile się płaci za katalogi. Bardzo proszę o pewne odpowiedzi od osób, które na prawdę coś w tej sprawie wiedzą...chcę być konsultantką, ponieważ lubię to co robię w wolnych chwilach...i nie ukrywam, że sprawia mi to przyjemność :)

Gość madziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeżeli jeszcze nie jesteś to może zainteresuje cię zajęciem konsultantki Avonu? Bądź własnym szefem. Bądź niezależną konsultanką Avonu - firmy dla kobiet. Pracuj nie wychodząc z domu. Założenie własnego biznesu nic nie kosztuje. Dołącz do nas i wykorzystuj szansę na odnoszenie niezwykłych sukcesów w wymiarze finansowym i osobistym. Skontaktuj się ze mną już dziś. Pomożemy odnieść sukces także tobie. Z Avonem masz wiele korzyści. Jesteś w biznesie dla siebie, ale nie jesteś sama. Nowe wyższe upusty aż do 40%. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej to chętnie ci napisze. Sprawdź jak się to opłaca! Nie trać już na kosmetyki i zarabiaj dodatkowe pieniądze. czekam.Magda ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON W AVONIE NIC NIE MUSISZ, ZA TO MOŻESZ BARDZO DUŻO!!! Avon jest to prosta i przyjemna forma na zarobienie dodatkowych pieniędzy ("pracować" możesz nawet siedząc na kawie u przyjaciółek) * nic nie inwestujesz (wpisowe 0 zł) * sama wyznaczasz sobie czas i miejsce pracy- możesz sobie zrobic "wolne" kiedy chcesz, łatwo pogodzisz Avon z pracą, szkołą, domem * Avon to dobra marka, każdy znajdzie coś dla siebie- i Ty też! * łatwa forma składania zamówień- internet, telefon, faks, Centrum Obsługi Konsultantek w Twoim mieście * wybór dogodnego miejsca dostawy towaru- wprost do domu * nie płacisz nic przy odbiorze!- masz 21 dni na uregulowanie płatności (zdążysz roznieść kosmetyki Klientkom i otrzymać od nich pieniądze) * sama sobie jesteś SZEFEM!!!- kto by tak nie chciał??? Spróbuj nic nie tracisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! magdula70@buziaczek.pl< /a>

Gość KolciaG
Zacznij od siebie – Avon daje możliwość rozwoju każdemu, niezależnie od wieku czy stażu pracy. Rozpoczęcie własnego biznesu nic nie kosztuje i dzięki nam jest wyjątkowo proste. Współpraca z Avonem może się okazać Twoją drogą do sukcesu, bądź tylko dodatkowym zajęciem – wszystko zależy od Ciebie, w końcu to Ty tu rządzisz. Sam ustalasz swoje cele i czas jaki chcesz poświęcić na pracę. Zamówienia - można składać osobiście: w biurze, przez telefon, SMS, Internet. Wystarczy złożyć zamówienie raz do roku, brak przymusów składania zamówień !! Dostawa – co tydzień paczka z kosmetykami bezpłatnie dostarczana jest przez kuriera na podany przez Ciebie adres, bądź w każdej chwili do COK. Faktury – za kosmetyki nie płacisz od razu. Masz 21 dni na opłacenie faktury dołączonej do paczki. Szkolenia – naszym konsultantkom zapewniamy liczne szkolenia: kosmetyczne, marketingowe, warsztaty wizażu, które prowadzone są przez wykwalifikowaną kadrę instruktorów i kosmetyczek. Rozwój – chcesz się rozwijać? Czeka na Ciebie wspaniały program Liderów!! Wyjątkowe oferty i większe zarobki. Warto być najlepszym. Chcemy pomóc Tobie w Twoim rozwoju zawodowym. DROGA DO SUKCESU MOŻE BYĆ PROSTSZA NIŻ MYŚLISZ !! DAJ SOBIE SZANSĘ !! TO TAKIE PROSTE !! Koleta Gabrysiak 601-273-099 kolcia@poczta.onet.pl gg:9231539 Zapraszam do współpracy osoby z Warszawy i okolic :)

Gość Majkini
Ja zapraszam osoby z Wrocław i okolic, które chciałyby nawet tylko dla siebie zamawiać taniej :)))