Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to całą

nie potrafimy wybrać imienia dla małej, mam poprostu dosyć..

Polecane posty

Gość no to całą

W zyciu nie spodziewałam się, że spośród tylu imion nic nie wybierzemy :(

Gość croo
no to może poczekajcie do porodu, a wtedy jak małą zobaczycie to samo może imię przyjdzie do głowy? :) nic na siłę. czytajcie dużo książek, moze wam się cos spodoba.

Nie martw sie moze jeszcze cos wymyslicie! Ja w przyszly piatek mam termin porodu i powiem Ci szczerze ze tez nie jestem calkiem pewna do imienia jakie wybralam:( Wymyslilam je w zeszlym tyg, a w tm nie podoba mi sie juz tak bardzo! I najlepiej nie mow nikomu, jesli juz cos wybierzesz, bo koncert zyczen bedziesz miala:) U mnie kazdy chce cos innego, i jesli zdecyduje sie juz na cosna 100% to sie poprostu nie przyznam!

Gość no to całą
Dagmarka a jakie wybrałaś na razie? Ja myślałam nad Amelką ale tez nie do końca mi się podoba, Oliwek pełno...

Gość a mozeee
Nikola !! ,Tamara,.Tatiana,Roksana:),Julia,Wiktoria,

No wlasnie pisalam wyzej ze sie nie przyznam:P Bo zaraz komentarze by byly! A ja pewno bym sie przejela i juz w ogole nie wiedzialabym jak nazwac:D

Gość a mozee
Paula :) moja ma tak na imie i zewszad slysze podziw, ze takie rzadko spotykane imie :)

Gość Anna proponuje

Gość no to całą
Paula to Paulina? Czy to dwa różne imiona?

Gość a mozee
Paula i Paulina to dwa calkiem rozne imiona

zrob tak wypisz wszystkie imiona jakie juz sa w waszej rodzinie, wypisz jakiich nie nadasz ddziecku bo ci sie nie podobaja i wcale takiego duzego wyboru miec nie bedziesz:)

Gość a mozee
a ja ani jednej :) no oprocz mojej corki :D za to wszedzie Julki, Wiktorie, Oliwki, Amelki itd

a mnie wkurza ta reklama budyniu w której spiewaja "bo Paula to jest krowa..." :-/ mogliby sie zastanowic zanim taki tekst napiszą... :-o Mnie sie podobaja dla dziewczynki takie imiona jak Kornelia Klara Jaśmina :)

Gość a mozee
ja sie usmialam z tej reklamy :D :D

crooo ma rację - po co się zastanawiać nad imieniem, skoro do tej pory na nic nie możecie się zdecydować? Jak zobaczycie małą, będzie dużo łatwiej wybrać dla niej imię :) Spojrzysz jej w oczy i pewnie od razu stwierdzisz, że to Marysia, Amelka czy jeszcze ktoś inny... Mój syn miał być Jędrkiem, ale kiedy go zobaczyliśmy, oboje stwierdziliśmy zgodnie, że jest kompletnym Puchatkiem. I został Kubusiem ;)

Gość marchwiaczek
no to całą hehee wiesz, też mieliśmy ten sam problem i też myśleliśmy nad Amelką hehehe Choć ja czułam, że to synek będzie a dla tego w ogóle nie było wiadomo (dodam, że nie chcialiśmy znać płci- gdyby ktoś się dziwił) Ale jak zobaczyłam go od razu nazwałam go Bartosz po moim ukochanym przyjacielu, który zginął 2 lada temu.... Później dopiero okazało się, że co drugi, chłopak to Bartek... Przyszła jakaś dziwna moda.. ale cóż, dla mnie to imię ma specjalną wartośc

Gość a mozee
2face :(

Gość mamusiaaaaaaaaaaaaaaa
mi urodzil sie malutki benny, ale miala byc mia. uwazam ze mia to cuuuuuuuuuuuuudne imie

Gość albo napiszcie na kartce
imiona, ktore sie Wam podobaja - Ty swoje, maz/partner swoje typy - moze cos sie powtorzy? albo faktycznie poczekajcie do porodu, albo i pozniej. nasz po porodzie mial byc jankiem, ale po dwoch dniach okazalo sie, ze on nie jest janek, w ogole do niego nie pasowalo... no i mamy franka :)

Gość Boshhhhh
to juz lepszy byl ten janek :-0

a wlasnie, ze nie.... de gustibus non est disputandum...

a my wybralismy 5 imion ktore sie nam podobaja,napisalismy je na karteczkach i losowalismy tak dlugo,az wylosowalismy...martynke.(rozumiecie.odrzucalismy wszystkie imiona,bo chcielismy trafic na martyne,wiem,glupie to :p ) ale nadal sie wahaliśmy.podobalo nam sie imie zuzia.ale jak urodzilam i spojrzalam na małą,to stwierdzilismy ze to bedzie martynka i juz.

Gość coś okropnwegfo
Franciszek- ja bym się nie odważyła aż tak skrzywdzić dziecko.

pewnie, lepiej zeby byl brajan albo kewin (kevin?)... juz pisalam de gustibus...