Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenaaaa

mam pognieciony dekolt, wyglada jak u starej babci

Polecane posty

Gość aura17
samoopalacze nie balsamy brązujące są wygodniejsze

Gość lenaaaa
...rzeczwiscie to dziala... juz jest lepiej;) pocalunki zawsze potrafia zdzialac cuda!

Gość lenaaaa
a jaki balsam brazujacy jest wedlug Cibie najlepszy??? ten z niveii??

Gość aura17
ja używam tego z niveii brązująco -ujędrniającego po prostu mi odpowiada dla mnie jest super:D

Gość aura17
UŻYWAŁAM jeszcze jonsona ale mi nie miło pachnie i nie ujędrnia. MAM zamiar jeszcze spróbować z LIRENE TEŻ ponoć jest dobry

Gość aura17
A kolega bywalec też ma problem z dekoldem????

Gość lenaaaa
zatem wypróbuje ten który polecasz, mam nadzieję, że będzie lepiej:)

Gość aura17
..hm ale nie odrazu za tydzień może dwa... wszystko potrzebuje czasu zwłaszcza skóra. POWODZENIA

Gość lenaaaa
dziekuje:) jeszcze mam do Ciebie pytanie do jakiej karnacji używasz??? Bo znalazłam info, że występuje do ciemnej i jasnej karnacji. Napisz mi jeszcze proszę czy zapach tego balsamu Cię nie drazni. Ale Cię zameczam...

Gość aura17
NIE nie jest tak żle ja kupuję do karnacji ciemnej 3 smarowanka i przerwa tak dwa trzy dni bo inaczej to bardzo ciemno skóra ale jak kto woli:))

Gość aura17
a ten Q10 PLUS też sprawdz z niveii nawet dwa razy dziennie🌻

Gość aura17
..:} no i samo podejście psychiczne że jest lepiej dużo BARDZO DUŻO daje

Gość lenaaaa
dziekuje Ci bardzo za cenne rady! Jestes wielka!:) zatem wybieram sie niedługo po zakupy, a Tobie zyczę udanego weekendu, trzymaj się cieplutko, pa

Gość dziewczyny2
zmarchy na dekoldzie mogą się też robic od ciągłego noszenia push upów, piersi w takim staniku są nienaturalnie zbliżone do siebie, czasem trzeba więc dac piersiom \"odpocząc\" i założyc jakiś mniej zbierający stanik no i oczywiście nawilżac dekold kremami, nakładac maseczki nawilżające, te same co na twarz, latem smarowac kremem z wysokim filtrem i solarium omijac szerokim łukiem

Gość AURA17
Co do push uphów to N I E N A W I D Z Ę za solarium też nie jestem:))

Gość AURA17
hej BYWALEC1 tak ci się podobają kobiety bez staników? Latem to jeszcze rozumiem :))

Aura17----> Jeśli chodzi o stroje to wyznaję zasadę, żę NAJPIEKNIEJSZYM STROJEM DLA KOBIETY JEST...... CAłKOWITY BRAK STROJU!!!! :D Innymi słowy - im mniej tym lepiej! :) No bo po co komu stanik na basenie... ;)

Gość AURA17
BYWALEC1.... A gdzie takie baseny są co to całkiem jak pan bóg stworzył można się kąpać🌻

Gość AURA17
hej na jakim forum można cię jeszcze spotkać? może ogólnym o2?:classic_cool:...> BYWALEC1

Aura17----> Kiedyś w Warszawie na Inflanckiej były godziny dla naturystów, ale nie wiem czy jeszcze są. Co do mnie - w dni powszednie jestem w Elitarnym Klubie Kafeteryjnych Maniaków http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3527451&start=10260 Może chcesz sie do nas przyłączyć? A mój mail masz przy nicku - z tym że w weekendy tam nie zaglądam. Pozdroofka! 🖐️

Gość pyyytammm
nie zagladasz bo boisz sie co żonka powie haha. Rozbraja mnie takie coś jak kolesie w tyg latają po czatach a w weekendy jak są z rodzinką udają kochajacych meżusiów!! podłe...

Kto pyta nie bładzi.... :P W weekendy nie klikam bo mam net tylko w pracy. Na czatach nie buszuję tylko na forum. A kochającego męża.... wcale nie udaję :P :D :classic_cool: