Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERONICZKA30

NIE MOGĘ SIE POGODZIĆ Z TYM, ŻE MÓJ FACET SPAŁ KIEDYŚ Z NASTOLATKĄ

Polecane posty

Roma---> Ja akurat nie siedzę w necie cały dzień tylko pół dnia :P I właśnie zaraz spadam dopieszczć swoją G. A jak R. przeczyta to co napisałaś to pewnie mu będzie smutno :( Ale może nie przeczyta.... ;) :P

tylko,że Desce zdaje się nie chodzi o prawny wymiar tego czynu.....

nie jestem prawnikiem ale z punktu widzenia laika wydaje mi się że prawo niewiele ma wspólnego z życiem. Jeśli ktoś powołuje się na prawo rzymskie to chyba na głowę upadł powołując na coś co powstało w Rzymie tak słynącym z rozpusty i korupcji że aż głowa, boli, no i niestety legło w gruzach

Chodzi mi właśnie o to, że ten człowiek świadomie jeszcze poczekał, az miała te 16 lat, żeby ją przelecieć. Czyli jednak może kontrolować swój popęd. Tylko po prostu jest wyrachowanym, starym zboczkiem. Tragedia jak dla mnie...:O A o co mi chodzi, to już pisałam wcześniej.

Okruszek, na Boga, co Ci przyszło do głowy, że piszesz o prawie rzymskim? Recepcja prawa rzymskiego ma miejsce w wymiarze ius civile... rzymskie prawo karne, to zupełnie inna bajka

Okruszku.. wiekszosc czesci ogolnej i prawa rzeczowego, część zobowiązan i wiekszosc prawa spadkowego jest niemalże żywcem przejeta z ustalen, ktore powstaly w okresie prawa klasycznego i w kodyfikacjach justynianskich... rzymianie byli genialni w swej ponadczasowosci tworzonych przepisow... znajomosc prawa zymskiego to absolutny wymóg dla dobrego cywilisty.. bez niego nie rozumiesz po co powstalo wiele instytucji prawa cywilnego..

Gość ignacyk
a co myśleć o takiej 16, która próbowała omamić 30 latka jak nie drzwiami to oknem - nachalna dziewucha później stwierdziła że lubi bawić sie facetami

Gość mysz koscielna
wystarczy ze jej zrobil dobrze co ty myslisz to sie nie liczy

Gość Kiler148
Zabić skurwiela za takie coś i już sie z żadną nie prześpi.

Gość sexy nastka
heh wy rozjechane pizdy,mezowie was zdradzja,bo jestescie do niczego,nie umiecie ich zaspokoic i macie wielkie rozjechane pizdy,to mowi samo za siebie,mnie pragna prawdziwi dojrzali faceci,spotykam sie zonatymi mezczyznami i oni mnie uwielbiaja a wy jestescie do niczego,siedzicie na tych waszych tlustych dupach przed tv i potem sie dziwicie ze was zdradzaja zenada gnidy!!!!!!!

Gość o jaaaaaaaaaaa
Autorko, nie daj się omamić tym moralnym relatywistom z forum. Ja mam dwie chrześnice w tym wieku i jakbym dowiedziała się, że jakiś stary pryk się do nich dobierał to udusiłabym gołymi rękami!!!! Własnymi. I dobrze rozumujesz, to jeszcze dzieci. W sensie psychicznym zwłaszcza. Choć wyglądają nie raz kobieco i ponętnie. Nie mają pojęcia o związku i miłości. I jeśli uprawiają sex w tym wieku to dlatego, że szukają miłości i spełniają po prostu oczekiwania faceta. Biorą pod uwagę wiek i doświadczenie życiowe jest to ze strony takiego faceta nadużycie i wykorzystywanie. W tej kwestii jest tylko jedna prawda... No chyba, że dziewczynka ma faktycznie bujne życie erotyczne, bo np była wykorzystywana od dzieciństwa.... Taka dziewczyna wie o co w tym chodzi. Sama rozumiesz, co chcę powiedzieć... Ja bym takiego gada nie dotknęła kijem.

Jak stary pryk sypia z nastolatką to jest PEDOFILIA. I nie chodzi tu nawet o prawo ale o MORALNOSĆ. Czy jakby granica wieku zamiast 15 lat wynosiła 12 to sypialibyscie z 12latkami???!! To jest chore:0 Taka np 16- latka jest jeszcze dzieckiem mimo dorosłego wygladu...:o stare pryki wstydzcie sie:o