Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magisterka

czy podobają się wam te meble ?

Polecane posty

Gość uda uda udziska
wyglada jak meblościanka w modernistycznym stajlu :-P

mi potrzeba wlasnie do pokoju dziennego cos takiego a ze male mieszkanie i rzeczy tzreba gdzie upchnac wiec musze miec cos takiego, poza tym ten zestaw uwazam ma dosc sporo przestrzeni zakrytej bo ogladalam wiele i wieszkosc ma wlasnie odkrytych polek mnostwo, teraz chyba taki trend by odkrywac

poogladaj sobie inne meble wiekszosc jest wlasnie takich odkrytych a ja wlasnie mam okolo 3 metrow ptrzestrzeni na ktorej musi cos byc i wlasnie te mi sie spodobaly

Gość łee
nie podobają mi się

a moze macie jakies propozycje innych mebli jakies linki bede wdzieczna powklejajcie co wam sie podoba

za 800 to wiesz co mozna zrobic jedna glupia szafke i to zrobiona przez siebie z wycietych elementow

do aka nosek te ktore podalas w linku zupelnie mnie nie interesuja mimo ze sa zakryte ale sa brzydkie , wolalabym cos bardziej nowoczesnego

te ktore pokazalas autorko sa ladne ale nie za taka cene:) a to ponad mna, to zdjecie tez ladne meble ale mi sie nie bardzo podobaja bo kojarza z meblami mojej babci;]

Mi się podobają i wcale nie sa aż tak bardzo odkryte. W moich meblach jest więcej takiej \"wolnej\" przestrzeni a mimo to wszystko da się jakoś poupychać w tych zamkniętych szafeczkach ;)

no wlasnie kazdy ma inny gust poza tym powiem wam ze zrobienie takich mebli wyniesie nas 2000 maz sie zna i zrobi tylko musimy wszystko zamowic wiec powiem szczerze ze nie opalca sie robic bo zaoszczedzimy tylko 300zl ale to zawsze cos

Gość a czy one są ze
sklejki czy z drewna? nie wyglądają na drewniane ale małe zdjecie, więc nie wiem.. innych niz z prawdziwego drewna nie kupiłabym

dla mnie 500zl juz nie gra takliej roli jesli mi sie troche podobaja a inne drozsze bardziej to oczywiscie nie zdecydowalabym sie na te tansze