Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczka_20

JAK ZROBIC BLOND Z CIEMNYCH WLOSOW?

Polecane posty

Gość Majeczka_20

Heyka. Otóż mam taki problem: moje wlosy sa pofarbowane na ciemny brąz (mam już odrost, farba byla nakladana 3 mies temu), a teraz chcialabym miec jasny blond. Wiem jednak ze nie uzyskam takiego koloru jak naloze go na ta ciemna farbę. Czym mozna zdekoloryzowac wlosy (i ich nie stracic przy okazji?) Znacie jakies godne polecenia rozjasniacze ktore sobie poradza z moimi wlosami? Bardzo Was prosze o rade... :) Pozdrawiam

Gość pan żul
moja siostra cos takiego robiła - odbarwianie - ale niszcza się przy tym niesamowicie, wygladaja potem jak strzecha

Z Joanny jest bardzo dobry rozjaśniacz, bo sama sprawdziłam... Ale może lpiej idź z tym do fryzjera...

Gość Majeczka_20
Tylko właśnie jak sie radzilam znajomej fryzjerki to ona stwierdzila ze sa 2 opcje: albo zrobi to tak jak powinna (bez nadmiernego nieszczenia wlosow) i bede ruda, albo bedzie mnie tlenic caly dzien i na moja odpowiedzialnosc. Dlatego juz wole sama to zrobic, za mniejsza kase, tylko szukam dobrych utleniaczy.... Joanna, tak? No juz jeden mam, dzieki :) Jak zna któras jeszcze jakies to pliss ;)

Gość dobra fryzjerka zrobi cie na
blond ale ...porwa to kilka miesiecy! nie da sie zrobic blondu odrazu bez ekstremalnego zniszczenia włosów łącznie z popaleniem i płamaniem! moja kumpela miala z czarnych rozjsaniane pasemkami, na poczatku były niektóre rudawne niektóre bardiej jasne, fajne to wygladało jak balejaz. po kilku miesiacach byla prawie biała, ale...stwierdziała ze to nie jej kolor. oczywiscie włsoy tez sie zniszczyły troche, na to nie ma rady. nie ró tego sama bo bedziesz załowac

Joanna spali Ci włosy na 100 % nawet nie myśl że będzie inaczej ... u fryzjera możesz przeprowadzić właśnie tzw. '' ściąganie farby '' czyli dekoloryzacje .... ale nie każda fryzjerka chce podjąć się tego ... to żależy od'' stanu technicznego '' :) Twoich włosów .... Widziałam włosy po takim zabiegu i wyglądały bardzo ładnie ...

Gość Majeczka_20
Hmm, to może jednak rzeczywiscie lepiej u fryzjerki... Tylko musze teraz znalezc tak ktora sie odwazy :classic_cool: Ja mam swiadomosc ze to troche karkolomne co che zobic, ale wiecie jak to jest : czasem chce się coś zmienić JUŻ TERAZ I NATYCHMIAST :) No ale dzieki, to jeszcze porozmawiam z jakas inna fryzjerka :)

No mi tam włosy się nie popaliły a rozjaśniałm z bardzo ciemnego... ale sama się sobie dziwiłam że nic sie nie stało i tak musiałam potem na to jasne cś nałożyć ciemniejszą blond farbę, ae efekt ył w porządku...

Ja jeszcze 3 miesiące temu miałam farbowane bardzo ciemne włosy, a teraz jestem blondynką :) Najpierw potraktowałam włosy rozjaśniaczem z palette, potem fryzjerka zrobila mi pasemka i na to znowu rozjaśniacz. Włosy mam lekko suche ale już do siebie dochodzą. A każdą \"operację\" przeprowadzałam co kilka tygodni. I ogólnie jestem zadowolona :)

Gość gość
Mysle ze w takiej sytuacji warto sie jednak udać tylko do dobrego fryzjera. JA akurat w Krakowie mam takiego godnego polecenia http://strefafryzur.com/ i przyznam ze przy takich radykalnych przejściach dobrze jest to zrobic w sprawdzonym salonie.

Gość gość
To w takiej sytuacji warto sie jednak udać tylko do dobrego fryzjera. JA akurat w Krakowie mam takiego godnego polecenia http://strefafryzur.com/ i przyznam ze przy takich radykalnych przejściach dobrze jest to zrobic w sprawdzonym salonie.

Gość gość
Tez znalazłam super fryzjera. Polecam koniecznie odwiedzić salon Dorothy ww.dorothystudio.pl . Tutaj dzieki nim odkryłam kosmetyki Osmo do pielegnacji włosow.