Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greategreen

Błagam pomóżcie mi, bardzo ważne i pilne! Nie powstrzymałam sie od wyciskania i

Polecane posty

Gość greategreen

Jestem na dniach porodu i starałam sie nie masakrować swojej twarzy... do wczoraj, teraz cała czerwona z powyciskanymi bąblami i strupami, że nie wspomnę o bliznach z poprzednich wyciskań, te które majaten problem na pewno wiedzą jak to jest. Wiem idiotka jestem :( co teraz zrobić?? Mam olejek herbaciany, tormentiol, maść cynkową ale jak złagodzić te zaczerwienienie?? Boziu jak wczesniej mnie wezmą do szpitala to chyba sie spale ze wstydu z taka twarzą i nie piszcie że o tym nie bede wtedy myślała bo bez podkładu ani rusz.. :(

Gość greategreen
Podnoszę i bardzo liczę na rady!

Gość majkaaaaaaaa
smaruj bardzo grubo mascia benzacne

Gość majkaaaaaaaa
mnie to bardzo pomaga baaaaaardzo grubo cały czas smaruj przemywaj tonikiem clerasil wysuszaj i bedzie ok po trzech dniach

Gość majkaaaaaaaa
teraz cera ci sie pogorszyła bo hormony ci szaleja kazdy lekarz to zrozumie i domysli sie od czego to ja mialam taki wysyp po antykoncepcji i nie moge brac tabletek...przed porodem miałam tez podobna akcje

Gość greategreen
Ja w sumie zawsze miałam taką cerę, pewnie 70% z tego, że wyciskam i robie sobie sama gorzej.. już było nawet, nawet że wystarczyła mi warstewka podkładu no i narobiłam sobie :( jestem sama na siebie wściekła. Nie wiem jak Ty ale ja mam taką cerę, że bez podkładu ani rusz..

zapomnij o wysuszanu :o benzacne i wysuszajacy tonik no chyba ta ktora tak radzi mocno Bozia pokarała:o musisz poczekac az to wszystko zniknie w naturalny sposob a skore nawilza...przesuszanie jej prowadzi do nasilenia niedoskonalosci i sniczenia naskorka,....i nie dotykaj juz swojej twarzy.....a podczas porodu twoja twarz to bedzie ostatnie miejsce naktora wszyscy beda zwracac uwage

Gość Benzacne
Benzace i tonik "3 dni" clearsil. :) pomoze na 100%. :)

na noc Maść z wit. A, nie usuwa pryszczy, ale zaczerwienienia i strupki po wyciskaniu po jednej nocy znikają (na noc bo tluste, jak to maść)

Gość wiktoriac
Słyszałam kiedys o masce z maki ziemniaczanej i jogurtu.Taka maseczke trzymasz do wyschniecia i zmywasz.Moze troche wybielic twarz.