Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipanek_

Nie wiem czy mam prawo oczekiwać od męża...

Polecane posty

Jak dla mnie, jesli chocby 1/5 z tego wszystkiego jest prawdą, to Twoj mąż jest psychopatą, a Ty masz cierpisz na syndrom męczennicy, skoro jeszcze z nim jestes...

Gość coraz mądrzejsza
ja ze swoim miałam to samo, zwłaszcza jak nie pracowałam przez miesiące. postanowiłam to zmienić, -powtarzałam mu wszystkie komplementy jakie usłyszałam o d mężczyzn na swój temat -nie posprzątałam kilka razy i nie ugotowałam obiady - jego brudne skarpetki wieszałam na lampie itp. -wyrwałam sie parę razy z domu - i sto razy na tydzień powtarzałam, że ma wielkie szczęście, że mnie ma, bo jestem taka piękna, mądra, dobrze gotuję itp i chłopaka postawiłam do pionu :-) i mam spokój - radzę ci zrobić to samo

Pomaranczo - to typ kobiety, ktora lubi być nieszczęśliwa... Kazda w miare normalna juz by sie dawno rozwiodła z tym typem... A ona sama pisze, ze przed slubem było podobnie... Dla niej ten stan to wlasnie życie pełnią zycia

coraz mądrzejsza tego goscia nie postawi sie do pionu, bo primo - to psychol, ktory nienawidzi kobiet secundo - autorka ma charakter słabszy niz 2 letnie dziecko..

Gość tulipanek_
nie wiem. po prostu nie lubię się szybko poddawać, spisywać tego na strarty. chcę walczyc o ten związek a jestem sfrustrowana, bo widzę,że on nie chce...

Gość tulipanek_
Tak, mam słaby charakter. nie wiem jak to zmienic, a naprawdę chcę.

Walczyc o związek? Jaki związek? Czy ktoś z normalnych ludzi widzi tam jakiś związek? :D:D Chyba raczej układ sado - maso.. Związku tam nigdy nie było, nie ma i nie będzie

Tulipanek: TEGO ZWIĄZKU NIE MA I NIGDY NIE BYŁO!!! Nie masz o co walczyć. I to jest prwda która boli ale ja przyjmij. Jeśli nie będzie gorzej i gorzej. I wyladujesz nie tyle u psychologa co u psychiatry. Twoje zycie... a zycie jest jedno i krótkie, chcesz je zmarnować? Może jeszcze w to piekło wprowadzic dziecko?

To prawda - przeciez on Cie osmiesza czerpie przyjemnosc z tego ze moze Cie zgnoic i rozkazywac Ci nawet w tak blahych sprawach jak trzymanie za reke przy znajomych - to jest patologia... tu nie ma co ratowac... facet jest chory, jezeli chcesz cos zmienic to odejdz, wyprowadz sie do rodzicow, jestem pewna ze oni przyjma to z ulga bo nie wierze ze przymykaja oczy na to co sie dzieje u was...

Gość co Ty pleciesz
jak to uwiesiła się i ma się zająć sobą. Przecież uczucie wspólne życie, wspólne radości i kłopoty i jakaś empatia do ch****ry, są podstawą związku. Jak się jest w związku jako dwoje singli to po diabła komu takie dziwo ? Tylko udręka

Gość co Ty pleciesz
kurczę dopiero teraz się ukazało :)

Gość co Ty pleciesz
to była odpowiedź dla wdowyyyy

Gość tulipanek_
pojdę do tego psychologa.