Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izagtiza

odstawilam tabletki-od 3 nocy mam dziwne napady..

Polecane posty

Gość izagtiza

prosze pomozcie. od 3 dni nie biore tabletek.i juz trzecia noc pod rzad budzilam sie w nocy cala spocona caly brzuch mnie boli-az rwie, niedobrze mislabo mi jakbym miala zemdlec...napewno w ciazy nie jestem poniewaz chlopaka mam zagranica... prosze napiszcie dodam ze bralam 2 lata tabletki diane 35.

Gość izagtiza
dodam ze strasznie mi niedobrze jakbym miala zwymiotowac cale wnetrznosci nigdz czegos takiego nie miala. dzieje sie to tylko w nocy i odkad odstawilam tabletki

Gość zastanawiam się bardzo
nie wiem jak się bierze Diane 35, ale jeżeli tak samo jak inne (21+7) to zastanawiam się skąad twój organizm może wiedzieć, że je odstawiłaś a nie zrobiłaś 7 dniową przerwę? jak było do tej pory?

Gość izagtiza
diane przyjmuje sie tak jak inne przez 21 dni potem 7 dni przerwy. wzielam ostatnie opakowanie pozniej mialam miesiaczke-czyli tydzien bez tabletek - i teaz od 3 dni powinnam brac nowe opakowanie a go nie biore.i od 3 dni tak sie zle czuje...;(

Gość brałam Diane
Przy braniu Diane też robi się 7 dniową przerwę. To chyba jakaś autosugestia. Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią. Skoro nic Ci nie było przez 2 lata. Mnie akurat Diane nie służyła i podobne objawy to miałam w trakcie ich brania (6 miesięcy zaliczyłam), które natychmiast ustępowały, gdy nie połknęłam tabletki (spokój miałam w tych 7dniowych przerwach). Dziewczyny róbcie badania wątrowowe podczas brania tabsów!

Gość brałam Diane
Później brałam inne tabsy - było OK. Jak całkowicie zaprzestałam ich używania to nie miałam najmniejszych negatywnych odczuć. Nawet powiedziałabym, że libido mi się zwiększyło :-) Może powinnaś skoczyć do gina, bo forum to Ci raczej nie pomoże. Pozdrawiam. 🖐️

Gość brałam Diane
To rwanie brzucha to może budzą się jajniki po długiej przerwie (?) i będą produkować JAJO. Mnie bardzo boli na jajeczkowanie.