Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurnik

Do czego wlasciwie faceci nas potrzebuje tylko do sexu????

Polecane posty

Gość kurnik

No wlasie do czego jestesmy potrzebne tylko do sexu a potem to juz won inne poszukac nastepnej!!!!

Gość hgfer
nie tylko . Z kobieta sie dobrze przebywa zawsze rozjasnia świat. JAk jest klasa pelna kobiet to zdecydowanie chetniej sie chodzi na lekcje. SAmo przebywanie koło osobnika posiadającego piersi jest wiec przyjemne . Inaczej ma sie sprawa z facetami . Humor sie nie poprawia gdy masz kolo siebie faceta nawet jesli prowadzisz ciekawa rozmowe.

Gość hgfer
porownałbym przebywanie z kobietą do bycia z ulubionym krolikiem , a towarzywstwo faceta do bycia z pająkiem . Dlatego nie mam kolegow odkad dorosłem.

Gość kurnik
a to oni nie umia sprzatac prac gotowac ?? ale pic to umia

Gość hgfer
dodam wiecej, nie mam też koleżanek bo jestem hemafrodytą samotnikiem

Gość ukziw
jak nie umie gotowac to go naucz.

Gość kurnik
ale oni nic nie potrafia coraz czesciej maja lewe rece do wszystkiego ale na sex i piwo zawsze maja ochote

Gość hgfer
Takie jest prawo faceta, jak zazdrościsz to tez tak rób

a kto im będzie robił kanapki do pracy go oni są zajęci swoim komputerkiem i mało rozwijającymi gierkami?

Gość ukziw
zyje sie po to zeby sie bawic , a nie pracowac .

Gość hgfer
praca to tylko środek do tego aby móc prowadzic nieprzerwaną zabawe. Skoro tego nie rozumiecie kobiety to żal mi was

Gość ukziw
gierki nie maja rozwijac ale dostarczac rozrywki . FAcet zle sie czuje jak nie ma rozrywki . Kobiecie wystarczy dac kwiaty i juz jest szczesliwa do konca dnia . FAcet gdyby nie pogral sobie w gierki to miałby dołą nawet jak mu zrobisz loda z polykiem czy kupisz wędke.

Gość kurnik
prawo faceta??? smieszy mnie to ! a gdyby twoja dziwczyna lub zona przychodzila nawalona do domu i puszczala sie z facetami to przyjemnie bys sie czul gdyby cipowiedzial takie jest prawo kobiet odnosze to do tego ze napisales " tez tak rob" czyli nie przeszkadzalo by ci to rozumiem

Gość ukziw
nam sie szybko wszystko nudzi . Musimy miec rozrywke , bo inaczej mamy doła. Dla kobiety rozrywką jest sprzatanie , pranie itd.

Gość kurnik
moze pustej albo tepej kobiecie same kwiatki wystarcza zeby ja zadowolic ja nie naleze az do tak molo wartosciowych kobiet ktorej wystarczy kwiatkami przed oczami pomachac i juz jestem szcesliwa

Gość ukziw
w zyciu liczy sie tylko zabawa , a praca sluzy tylko do tego by te zabawe podtrzymać. PRaca ktora nie sluzy zabawie jest nieoplacalna. JAk przykladowo przygotowanie posiłku zajmie mi pół godziny to sie wtedy nudze i jest to praca ktora nie prowadzi do zabawy.. LEpiej wiec kupic gotowy posiłek w sklepie.

Gość ukziw
Facet wszystko podporzadkowuje zabawie i to jest jego prawo, bo kazdy tak ma . Dla kobiety zabawą jest praca jak na przyklad zajmowanie sie dziecmi czy gotowanie. FAcet nie moze tego robic , bo to go nie bawi.

Gość kurnik
nawet nie wiesz jak bardzo mylne jest pojecie ze dla kobiety rozrywka jest sprzatanie i gotowanie .......... kury domowe odchodza do lamusa..

Gość Mikołaj Aleksandrowicz
Popieram przedmówce, mi równiez wszystko się dosyc szybko nudzi i trza mieć wtedy impuls do czegoś nowego. Dlatego facet nieustannie poszukuje najczesciej przez rozrywkę bo najprzyjemniejsza :) Kobiety to inna para kaloszy, najwazniejsze to wyjsć za mąż, załozyc dom i żeby bron boże nic się nie działo. Taka stagnacja i żadnych imprez i rozrywek specjalnych (poza wycieczką raz do roku i coweekendowym dvd) nie trzeba. Ważne co by był spokój

Gość ukziw
Kobiecie wystarczy poplotkowac sobie wyjechac na narty czy solarium czy taniec i jest szczesliwa . MEzczyzni maja inny umysl . Im trzeba piwa , billardu , a chodzenie po gorach czy taniec jest nudny. MY nie rozumiemy was , a wy nas. Dlatego tak swiat jest urzadzony.

Gość zdegustowany niekompletnie
seks podczas zmywania, albo mycia podłogi jest fajną zabawą, zajść zajętą pracą kobietę od tyłu, i nie przerywając pracy rozpraszać i rozpraszać...;)

Gość kurnik
ukziw to swojej partnerce teoretycznie mowiac nie bedziesz pomagac przy obiadach sprzataniu i bawieniu dziecka rozumiem ciekwa teoria tylko miej na wzgledzie ze kobiety nie lubia takich mezczyzn i szybko znajduja sobie zastepstwo

Gość ukziw
a jak facet poplotkuje to nadal ma doła . Kobiecie wystarczy nowa fryzura i jest szczeliwa , a facet nadal bedzie mial doła . MY musimy caly czas nakrecac sie czym i nie sprawiaja nam przyjemnosci rzeczy jakie wam daja radosc.

Gość ukziw
a wzgledzie ze kobiety nie lubia takich mezczyzn i szybko znajduja sobie zastepstwo a po co mi partnerka / ? Liczy sie tyko dobra zabawa. JEzeli mam miec partnerke kosztem zabawy to jej podziekuje , bo sprzatal nie bede.

Gość Ale musze przyznać
Musze przyznać że w słowaach ukziw jest sporo racji Ja tez jestem facetem i też chocby podświadomie dąże głównie do zabawy. Jak się nie bawie to się nudze i wtedy nie jestem zadowolony. Czasami trzeba robic dobrą mine do złej gry (jak robi większość facetów) ale tak naprawde facet jest najbardziej zadowolony gdy sie bawi. Kobiety nie moga tego zrozumieć.

Gość ukziw
wam sie wydaje ze chcemy robic dzieci i bierzecie nas na wpadke , a my znacznie pozniej dojrzewamy . Facet ktory ma dziecko w wieku 23 lat jest przegrancem i czuje sie jak ostatni frajer bo wie ze zabawa sie ograniczy , a kobiety sa szczesliwe gdy je mają . Odpowiedni wiek dla kobiery na dziecko to 24 lata , a dla mezczyzny 34 lata . JAk widac inne potrzeby maja obie plcie

Gość kurnik
no kobiety nie moga tego zrozumiec i juz nigdy do tego raczej nie dojdzie! ale kobiety tez potrzebuja wiezi emocjonalnej partnera zeby mogly czuc ze on bedzie jak beda go potrzebowac w kazdej sytuacji takiego oparcia w mezczyznie a nie uzerania sie z nim jeszce czyz nie?? zabawa zabawa ale nie mozna tak wiecznie ciagnac bo takie zycie na dluzsza mete jest plytkie bez zadnej wartosci ... puste..

Gość Eliskar
I tutaj dochodyimz do pztania yadanego w temacie Do czego wlasciwie faceci nas potrzebuje tylko do sexu???? Odpowiedz brzmi: Tak facet przed 34-35 rokiem życia potrzebuje kobiety głównie do seksu, potem już różnie z tym bywa, ale za to po 40- tce i tak wraca naturalna chęc do zabawy i facet będzie się bawił i tak. I zadna kobieta tego nie zmieni, a kobiety będą się zawsze o to piekliły. Takie życie i nie myślcie sobie że potraficie nad tym zapanować