Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ardna w.

penosć niepewność w związku...

Polecane posty

Gość ardna w.

Mam pytanie do Pań w stałych zwiąkach i szczesliwych oczywiście... Czy Wasi partnerzy milei kiedyś wątpliwości czy jesteście tymi jedyymi kobietami?? Bo moj ma...jestem cudowna itd ale boi się.. cenię go za szczerość i otwartość ale boli... :(

Mój mówi że nie, że jest absolutnie pewny, że gdyby nie był, to nie byłby ze mną. Ale skąd ja moge wiedzieć że to prawda oraz na jak długo jest to prawda?

odkąd zaczął myśleć o mnie w tych kategoriach nie mial takich wątpliwosci. Przynajmniej nigdy od niego nic takiego nie usłyszałam, nie poczułam, nigdy nie zrobił czegoś, co mogłoby mi przywołać na mysl, że "może się jednak pomylił" a jak jest na 100%? - myslę, że on wie najlepiej i jakos mnie to wcale nie martwi (przyjamniej w tej chwili) :)

Gość ardna w.
klaudka 27 ---> a czy byla to miłość od tzw pierwszego wejrzenia?? bo u nas nie, znaczy znaliśmy sie, byliśmy w innych związkach, przez długi czas nie utrzymywaliśmy kontaktu, aż jakieś przypadkowe spotkanie i bum!! pytam bo chce poznaś schemat myślenia faceta ;] o ile sie da.... ;)

nie, myślę, że nie była to "miłość od pierwszego wejrzenia". Od pierwszego wejrzenia to może mi sie ktoś bardzo spodobać, zafascynować mnie ewentualnie, ale nie nazwę tego "miłością". "Spojrzenie" to za mało