Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomasz gniazdowski

tabletki anty, a seks tydzien przez pominieciem

Polecane posty

Gość tomasz gniazdowski

Witam. Mam taki problem. Kochaliśmy się z dziewczyną 04.11 godzina 23 :) Skończyłem w niej. Tydzień później zapomniała tabletki (dokładnie piątek). Miała ją wziąć o 18. Na opakowaniu (Novynette), pisze że tabletkę której się zapomniało trzeba pominąć i zabezpieczać się przez tydzien. Nie ma słowa o tym, że tydzien wcześniej trzeba się też zabezpieczać. Była to 9 tabletka z opakowania. Chciałem dodać że w niedziele miała lekkie plamienie, a w poniedziałek i wtorek bardzo obfite. Proszę o pomoc Czy jesteśmy zabezpieczeni? Czy mogło dojść do zapłodnienia? Czy od jutra, jeśli dziś mija tydzien - możemy spokojnie się kochać dalej?

Gość adar
niekoniecnie

>Nie ma słowa o tym, że tydzien wcześniej trzeba się też zabezpieczać. a skad producent ma wiedziec ze dziewczyna zapomni kilka dni po stosunku tabletki. no pomysl :) to chyba normalne ze zdarzaja sie takie przypadki. ze seks sie uprawa a dziewczyna zapomni tabletki wziasc, lub przekroczy 12 godzin mysle ze do zaplodnienia nie doszlo. zabezpieczajcie sie te 7 dni. jesli minie 7 dni nie musicie dodatkowo zabezpieczac. krawienie w sumie mogo wystapic przez zapomniana tabletke. organizm nie mial bladego pojecia ze to tylko chwilowe zapomnienie :)