Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryk17

czy wg was to obciach ze chłopak 17 lat nosi getry pod spodniami?

Polecane posty

Gość jak getry to chyba nic złego
Gorzej gdyby nosił takie damskie rajstopy, chociaż zasadniczo to nic komu do tego, co kto nosi pod spodniami skoro i tak tego nie widać.

Gość jestem w szokuuuuuuu
niby dlaczego to miałby być obciach? lepiej dbać o ptaszka nie uwazasz? takie przeziębienia moga byc straszne...!!!

Gość patryk17
chodzi o to ze ja nosze takie właśnie getry (czarne, długie) a gdy sie ostatnio przebierałem na wf-ie koledzy troche dziwnie sie na to patrzyli, nie wiem dlaczego przeciez ja je nosze pod spodniami i nikomu nie powinno to przeszkadzac

Gość jak getry to chyba nic złego
Ja pamiętam, że jak chodziłem do liceum i przebieraliśmy się na w-fie to też był chłopak, który miał szare getry (wyglądały na zwyczajne takie, w których chodzą dziewczyny). Jeden chłopak tylko skomentował, że to są chyba damskie getry, ale nie pamiętam, żeby ktokolwiek się z tego śmiał.

Gość patryk17
Na tych getrach które ja nosze tez jest napisane ze to są getry damskie ale wynika to z tego ze męskich getrów sie raczej nie produkuje, co najwyzej kalesony które są o wiele mniej wygodne

Gość gość
To nie jest raczej wstyd. Ja i kilku moich kolegów nosimy na wf-ie getry, ale piłkarskie i dobrze się w tym czujemy.