Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 010101010100101010101010101001

proszę pomózcie przetłumaczyć z angielskiego na polski

Polecane posty

Gość 010101010100101010101010101001

Have you received the invoice I sent you as per your order on Jan 14th? If you have not received them, please tell me 聽them I will resend you them. Please confirm it whether there is some problem or not. Having any question, it is highly appreciated if you tell me. If there is no problem, then we will prepare for you. The shipping is calculated by the total weight of your products according to the quotation of express company. I am looking forward to hearing from you.

Gość polecam słownik
i powodzenia

Gość nan14
Nan 14 b; bardzo pojebanym królem. Uważła ze ejst the best i sie powiesił to tyle pozdrawiam

Chodzi o to, że: Czy otrzymałaś fakturę? Wysłałem ją tobie 13 stycznia, jeśli jej nie otrzymałaś, powiedz mi Wyśle ci ją ponownie, prosze potwierdź to czy jest jakiś problem czy nie, jeśli masz jakieś pytanie, to jest wysoko cenione jak je zadasz, Jeśli nie ma żadnego problemu, wtedy przygotujemuy dla Ciebie Wysyłka została obliczona wg cąłkowitej wagi twoich produktów zgodnie z cennikiem firmy ekspresowej Oczekuję na wiadomośc od ciebie. :D Pewnie jest trochę inaczej, ale wiadomo o co chodzi przynajmniej!

Gość dzikeuje
a jak napisać: Nie masz mojego adresu a ni danych więc co do mnie wysłałaś?

Gość świnkowa
liczyłam nna Ciebie :-(