Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margerita.

qrde czy wasze zwierzeta tez sa takie??

Polecane posty

ja mam 2 psy i kota i normalnie tak to bezczelne jest ze czasami mam ochote w dupe kopnac jedno i drugie, chociaz je kocham najbardziej na swiecie...ale o co chodzi: ciagle by tylko zarly i zarly w dodatku nawet moje jedzenie. Np. wczoraj zrobilam kurczaka lezal na talerzu bo bylo gorace odwracam sie a tu qrwa kot wzial se kawalek z talerza! Albo kroje ser na krednensie i na chwile odchodze a juz jeden z psow opiera sie o kredens i zjada to co tam jest. Albo siedze i jem kanapke a te 3! male mendy siadaja naprzeciwko mnie w odleglosci 10 cm i sie wgapiaja we mnie albo co gorsza jeden z nich zaczyna piszczec...! Qrwicy dostaje! Ja ich tak nie wychowalam! A psy byly na szkoleniu wiec skad to zachowanie? I da sie ich jakos ouczyc tego??

Gość mannnnna
to tylko zwierzeta helołł :o masz kasze zamiast mózgu! kazdy pies moglby jesc i jesc bo je oczami i ciagle moze siedziec przy stole i prosic :o jaka z ciebie "pani" skoro tego nie wiesz i wkurwiaja cie ich zachowania???????:o

Gość oooooooowrrrrr
chodz do mnie ja cie w dupe chetnie kopne i twarz rozwale o sciane 😠

Też tak mam:D Ale mojego psa juz oduczylam.. mialam rowniez kota.. straszny szczyl:D Wziął mi kanapki z talerza! wszystkie!!!:D:o

Gość zwierzeta musza
jesc zanim ty siadziesz do stolu. jak sa nazarte to nie zebraja. musisz o tym pamietac

ja mam psa i tez sie tak zachowuje ale my sami nauczylismy bo jak np mama robi cos z miesem to da mu kawalek, wiec sie pies nauczyl poza tym to jest tylko zwierze, fajnie byloby gdybys ty sie popatrzyla na kogos kto je i by cie kopnal albo zabil bo mial juz dosyc?:o

ja pierdole wiem ze zwierzeta moge jesc i jesc ale moj poprzedni pies nie byl taki bezczelny! W zyciu by si enie wspinal na stol i nie kradl jedzenia! zastanawiam sie wiec czy sa jakies inne takie psy! Uspokoj sie kobieto bo zmarszczek dostaniesz!

Gość badgirl
zamykaj je w pokoju jak jesz albo robisz posiłek 1 zasada w wychowaniu zwierząt podawać posiłki o tej samej porze i nie dawać nic po między wtedy sie przyzwyczają .Da sie to zmienić

hahah dzieki za wypowiedzi:) bede miec wiecej cierpliwosci do nich. Ale bez przesady ja bym ich w zyciu nie skrzywdzila ato ze jest to denerwujace to chyba nornalna rzecz.:)

mnie tez denerwuje ale kurde nigdy nie pomyslalam ze bym mojego malego w dupe mogla kopnac smieszy mnie jak robie sobie np popcorn to moj pies sterczy i czeka az mu troche dam:P

A ja dzisiaj sie szykuje do wyjscia z moja suka na spacer...a ta opiera sie lapami o komode, ktora stoi w przedpokoju i sciaga sobie bedac przede mna cukierka czekoladowego :D...glupia palka ;).

Gość brukselkaa
:D moj ma pies podobnie:P ale kocham puś pusia :D

no wiesz, wszystko mozliwe:D mnie ostatnio moj psiak rozmieszyl i tak slodko wygladal mial pobierana krew do badania i lekarz nalozyl mu taka tasme gluba biala klejaca sie i ona mu przeszkadza i lezal na plecach z lapami w gorze, jedna mial w buzi a druga probowal to zdjac:P jak male dziecko wygladal:P

Gość Kobity--co
Kobiety chcą zrozumieć mężczyzn a nie rozumieją nawet kota i psa

Gość Matyldas
Nie ma racji ten, kto pisze, ze zwierze ma dostac jako pierwszy posiłek. Ty jestes pania domu i Ty musisz to pokazac. Tresura polega na karach i nagrodach, nie kopniakach ;) badz bardziej stanowcza, bo wejda Ci na głowe, o ile juz tego nie zrobily. Pozdrawiam

Gość kociaraaaaaa
pewnie jednak je takl wychowalas tylko nei zauwazylas. psy maja nature zebracza i trzeba im tego stanowczo zabraniac, jakbys nigdy nic im nie rzucila pod stol i karcila zawsze jak cos podkradna to by tego nie robily. Kto z kolei nie maja takiej natury i wiekszosc tego nie robi, natomiast to zalezy skad masz kotka. Ja mojego ostatniego przygarnelam ze schronika - skrajnie zabiedzony, nie rokowano mu dlugiego zycia - obecnie juz wydobrzai i w koncu wyglada jak normalny kot, ale do dzis strasznie piszczy zeby mu cos rzucic - ale to juz wina tego ze cale male zycie walczyl o kazdy okruch z duzymi kotami ze schorniska. albo moze po prostu za malo dajesz im jedznia ;)

moj kot raczej nie zabiera mi nic z talerza, ani nie podkrada jedzenia z kuchni ... za to zawsze musi ten swoj obrzydliwie ciekawiski pyszczek wlozyc do tego co ja jem, zeby sprawdzic, czy aby nadaje sie dla niego , lub czy po prostu nie za mdle :) aha jak jem kanapki z szynka , to wyzera szynke ze srodka , wypija mi wino jak stoi na stole, wywraca butelki z piwem , zeby sie poczestowac, zjada zeschly chleb i oblizyje butelki z mlekiem ( mleka bron boze z miski nie wypije)

aeam ..Ty tam sie ciesz ze jedzenie tylko Tobie zjedaja ..mi to wszystko co im sie nawinie ...skarpetki , taborety a nawet kabel ot televizora :o

Gość jhdjdh
moje psy i kiedyś kot też takie są w sumie wystarczy że kot czy pies RAZ się przekona że warto żebrać lub coś podkraść, to już zawsze będzie pamiętał i próbował poza tym co innego mają robić: pójść poczytać książkę? zwierzęta w domu tak naprawdę niewiele mają zajęć żeby się wyżyć więc pozostaje im obserwowanie ludzi i proszenie o jedzenie jako namiastka polowania :D dawaj im więcej zajęć, baw się z nimi, bądź stanowcza gdy trzeba, i jakoś to opanujesz jeśli tak bardzo ci przeszkadza :)