Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwartiowałam

czy jestem suk..

Polecane posty

Gość Hm... ... ...
RRRRRRRRRRRRRR Jak czytam twojego posta to nie chce mi się wierzyć, że dla własnego egoizmu zabrałaś dziecku ojca. gratuluję głupoty bo inaczej tego nazwać nie można... "ale było za późno już"

Gość RRRRRRRRRRRRRR
dziecko ma ojca normalnego co go kocha mimo iz nie biologiczny, ten to nigdy nie chciał miec dzieci i nie kochał ich.

chyba zwariowałam - nie zwariowalas!jestes absolutnie NORMALNA kobieta ktorej zegar biologiczny tyka i ktora chce sie spelnic w roli matki!Ktos kto NIGDY nie czul instynktu maciezynskiego nie zrozumie cie.To glupota i brak empatii i dziwie sie ze takie posty wyglaszaja kobiety ktore maja dzieci lub oczekuja ich.Radzilabym ci jednak przeprowadzic z mezem ostateczna rozmowe przede wszystkim na temat UCZUC jakie miedzy wami sa...Jesli cie kocha to gdybys zaszla w ciaze nie odejdzie od ciebie a uwierz twarz dziecka niejednego zatwardzialego przeciwnika dzieci zmiekczyla serce!Zycze ci powodzenia i abys szybko poczula pierwsze kopniaki swojego malenstwa...!:)

Gość nie porownuj
meza do banku spermy :/

Gość RRRRRRRRRRRRRR
mantodea-------------- SWIĘTA RACJIA!!!!!!!!!!! Bo tu siedzą same krowy co duzo ryczą i potrafia tylko wyzywać od egoistek itd, to że czasem dziecko tez ma ojca alkocholika, który je bije , nie kocha to wedłog nich ok, bo ma ojca!!!!!! co za głupie babsztyle , zwłaszczaa ta stara hmmmm

Gość RRRRRRRRRRRRRR
nie będe wiecej komentowac , ale dziewczyno nie słuchaj tych kurwiszonów katolickich mocherowych beretów, rób tak jak masz na to ochotę tymbardziej że to Twój maż, jak kocha to wybaczy, zresztą to sie ucieszy.

Gość nie porownuj
bez jaj, chyba nie masz pojęcia co ty pleciesz kobieto... to, że kobieta z mężczyzną chce mieć dziecko nie robi krzywdy adnemu z nich w przeciwieństwie do syt kiedy kobieta - nazwijmy to po imieniu - W-R-A-B-I-A osobę, która jej ufa!!!! RRRRRRRRRRRRRR To się z alkoholikiem rozwodzi, porównanie do bani - nie usprawiedliwiaj siebie samej, wrabianie drugiej osoby jest cisem poniżej psa i jesteś egoistką czy ci się to podoba, czy nie. Siebie możesz oszukać ale nam oczu nie zmalujesz. I jeszcze namawiasz do tego inne.. bez komentarza!

Gość nie porownuj
Ciekawe czy wy - takie mądre chciałybyście zostać zgwałcone i wrobione w macierzyństwo. na pewno bardzo chętnie! Kali ukraść krowę to dobrze ale Kalemu ukraść krowę to bardzo niedobrze taka jest wasza dewiza, żałosne...

Gość nie porownuj
" nie jestes suka mezczyzna moze odejsc, jesli mu nie pasuje... W koncu maz to nie rodzina " Żeby odszedł msiałby wiedzieć, że jest wrabiany. To kobieta może odejść, jesli nie pasuje jej, że mąż nie chce mieć dziecka. Wrabiać nikt nie ma prawa.

Gość nie porownuj
"nie jestes suka kazda kobieta, ktora decyduje sie na macierzynsto jest egoistka " dalej nie rozumiesz - każdy ma prawo chcieć a o egoiźmie mówimy wtedy, gdy krzywdzimy tym drugą osobą - pragnienie dziecka nie jest egoizmem, egoizmem jest robienie tego przeciw komuś innemu

Gość nie porownuj
nie jestes suka serio jesteś pogięta tak się robi z żywym towarem - gwałci się kobiety - ty... może one faktycznie wtedy zmieniają zdanie i zaczynają PRAGNąć zawodu prostytutki? Bomba!

Gość nie porownuj
bylaby egoistka robiac to przeciw twojemu ojcu i koniec mojego wywodu bo ciezko z twoim logicznym mysleniem

Gość nie porownuj
jak pisalam - ciezko z twim mysleniem... ile masz lat? 12? nie mozna mowic o czyims zdaniu w przypadku braku istnienia - jak do pieciolatki

Gość nie porownuj
dziecko to decyzja obojga a nie matki, ktoa ma zew macicy i chce bez wzgledu na wszystko i wszystkich - z wyszczegolnieniem braku checi u ojca

Gość xmxxmxmxmxm
Serdecznie i z całego serca życzę, żeby pan mąż kopnął autorkę w ten zaciążony tyłek i odszedł w siną dal z długonogą 20-stką. Szczerze ci tego bezmózga idiotko życzę. Na przyszłość myśl mózgiem a nie macicą, bo masz też taki organ. Tak, jesteś suką, bezmózgą w dodatku i skrajną egoistką. Albo jeszcze lepiej: życzę ci, żeby to dziecko urodziło się z ciężką wadą genetyczną albo innym niedorozwojem. Może wtedy się zastanowisz przez chwilę, co zrobiłaś.

Gość z paroma drobnymi wyjątkami
dla mnie to szok :O Posiadanie dzieci to jedna z najważniejszych decyzji w życiu, zmienia wszystko. Chciałybyście żeby człowiek któremu ufacie podejmował takie decyzje za was i wbrew waszej woli? To ma być miłość?! :O :(

Gość nie porownuj
Wbrew komu innemu? Ktokolwiek, czyj materiał genetyczny jest wykorzystywany - ma prawo głosu.

nigdy w życiu nie okłamałam ukochanej osoby, dla mnie zaufanie to podstawa związku. A Autorka naluziku od trzech miesięcy z premedytacją codziennie okłamuje męża. Dla was to normalne? :(

dzewczyny nie kłóćcie sie i nie wyzywajcie- każda ma swoje zdanie i każda ma prawo mieć to swoje dokładnie zdanie dla jednych wrobienie męża jest rzeczą normalna na zasadzie- mąz jest głową rodziny a zona szyją.. dla drugich wrabianie jest świństwem zrobionym osobie która komus ufa nie przekonacie się nawzajem i tak autorka zrobi co zechce

Gość nie porownuj
znasz pojęcie "NIE MASZ PRAWA"? Bo nie masz prawa decydować co ojciec może - On ma prawo decydować, nie tylko ty. nie rozumiesz i nie zrozumiesz, jesli do tej pory nie zrozumiałaś To nie jest ani miłość do męża ani do dziecka, to egoizm właśnie - ojciec sobie może pójść - nie, t ty sobie możesz pójść jak nie akceptujesz cudzej decyzji. stworzenie dziecka to nie jest usprawiedliwienie. Należy zaakceptować czyjś brak chęci posiadania dziecka a NIE ODWROTNIE.

Gość jiutut
dobrze zrobilaś,,,,ja tez tak zrobiłam i jestem teraz szczesliwa,,,mąż niebyl przygotowany i całą ciaze chyba niemiał swiadomości o dziecki,nieprzywiazywał wagi ale jak zobaczył malenstwo --miłosć od 1 wejrzenia

autorka jest w lepszej sytuacji bo pragnac dziecka moze: miec je z męzem lub miec je z kims innym maz jest na dość przegranej pozycji- bo: albo bedzie miał niechciane dziecko i bedzie z żoną, albo odejdzie i będzie miał dziecko z byłą żoną ............

Gość nie porownuj
Doczytalam a ty chyba nie doczytalas ze ja pisze do ciebie, nie do autorki - do ciebie, ktora wrobilaby bo "tak chce" niezaleznie od tego jakie zdanie mial badz mamaz.

jestem po rozwodzie byly mąż też mi cuda obiecywał- nie dotrzymal słowa - wrecz odwrotnie- więc się rozwiodlam a nie na siłe zmuszałam go do tego co obiecywał - bo i tak by pupa z tego była

ok, tak bywa. Współczuję Autorce, że mąż nie podziela jej pragnień. Ale ludzie żyją ze sobą tu i teraz, nie w przeszłości. Po paru latach często zmieniauja się ich charaktery, priorytety. Jeżeli przestali być zgodni, idą na kompromis albo się rozstają, a nie okłamują i wrabiają nawzajem :(

Gość nie porownuj
nie jestes suka czy jakbys ty potracila czyjes dziecko to ktos mialby prawo w odwecie poracic i zabic twoje? taka jest twoja logika "on mnie oszukal to i ja jego moge".

Gość nie porownuj
brawo - oszustwo a oszustwo - dobrze, ze nie chcesz miec dzieci bo absolutnie sie na matke nie nadajesz babka, ktora mowi "oko za oko" i posluguje sie dzieckiem jak narzedziem, nie nadaje sie na matke, proste

Gość nie porownuj
Nie chodzi na jaki temat porownanie, wazne, e idealnie nadajace sie do sytuacji, wiec powiem inaczej: BO DZIECKO TO NIE ZABAWKA do kur*y nedzy, jarzysz, czy dalej zbyt skomplikowane?

Gość nie porownuj
oszustwo za oszustwo? ok ale nie kosztem dziecka! Jak ktos cie oszukuje, to odchodzisz a nie wrabiasz w dziecko.