jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Czuje się ostatnio jakoś niewyżyta:O No i właśnie bardzo fajny i przystojny i miły kolega, z którym nie raz ostrrrro balowaliśmy, zaprosił mnie na fajną imprezę:) Ale jak ostatnio sie umówiłam z tym kolegą na piwo, to chłopak, z którym się teraz spotykam poczuł sie chyba, a nawet na pewno zazdrosny:O STan ten pogłębił się jeszcze, jak myślę, kiedy zobaczył tego znajomego, będącego bosssskim przystojniakiem i całkiem fajną osobą. Czy wobec tego mam dalej imprezować z kolegą? Jestem ciekawa kafeteryjnych opinii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro trzeba się kamuflować... Napisano Styczeń 18, 2008 Jeżeli masz ochotę, to imprezuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*gemini* 0 Napisano Styczeń 18, 2008 no to zalezy od tego czy jest cos wiecej miedzy toba a tym chlopakiem z ktorym sie spotykasz decyzje i tak podejmiesz sama, z reszta chyba bedziesz wiedziala czego chcesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvcert Napisano Styczeń 18, 2008 ja ci nie poradze , bo nie mam doświadczenia . MAM 24 lata i nigdy nie miałem dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A..... Napisano Styczeń 18, 2008 na ile Ci zalezy na chlopaku z ktorym sie spotykasz? Jezeli Ci nie zalezy, to sie rozstancie i baw sie do woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i pojechalas Napisano Styczeń 18, 2008 z nim na hiszpana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Nie, pojechałam na Rosjanina:P Czyli po dwie szklanki wódki i lądujemy pod stołem:D Nie no, ten przystojniak to mój kolega. On też w sumie nie ma żadnych dziewczyn, bo się do tego nie nadaje:) A ktoś, z kim się spotykam to już zupełnie inna historia. Tylko nie wiem, czym mu o tym mówić, czy nie:) Ale zaraz sobie to obmyślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zalezy... Napisano Styczeń 18, 2008 na ile jestes uczciwa i czy Ci zalezy na tamtym chlopaku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
subtelna aluzja 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Masz mówić i obserwować. Jeśli zauważysz niezadowolenie - zrezygnuj. To tylko taka moja nieśmiała sugestia, bo ja właśnie tak bym zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhgh Napisano Styczeń 18, 2008 deska czy to twoj chlopak? http://teflon.free.fr/images/pictures/exposednuts.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 pewnie w końcu "zupełnie inna historia" stanie się historią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Eh, no już raz mu powiedziałam, to był zazdrosny:O Poza tym to nie jest mój chłopak, on mi nie mówi, z kim się spotyka. Więc i ja nie muszę się spowiadać. Chiba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dupcia marzenie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 no to na czym polega twoj uklad z gosciem, z ktorym sie aktualnie spotykasz. Bo piszesz, ze on sie spotyka z kim chce, a o ciebie jest b. zazdrosny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Tzn. ja nie wiem, z kim on się spotyka i nie wiem, czy z kimś w ogóle, bo mi nie mówi, a ja nie pytam:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Kiepsko dzisiaj doradzacie:D I nikt mnie nie pojechał:( Jestem rozczarowana. A tak bardzo starałam się założyć głupi topik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
subtelna aluzja 0 Napisano Styczeń 18, 2008 Staramy się dobrze doradzić, ale za mało znamy Wasz układ.:) Jeśli zależy Ci na bliższych więzach z chlopakiem, z którym się spotykasz, to nie spotykaj się z kolegą, z którym się nie spotykasz. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach