Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwica mózgu

SZUKAM MĘŻA

Polecane posty

Gość martwica mózgu

Tak, tak! Jesteś samotny, zrezygnowany, bez nadziei? Oto ja - Twoja przyszła żona. Bez zbędnych ceregieli - poznaj mnie, chajtnijmy się. Po co dalej szukać i sluchać narzekań babć? Po co co wieczór sobie robić łapką? Omińmy te głupoty z bijącym sercem i motylami w brzuchu, po prostu weźmy ślub. Krótko o mnie: lubię : pierogi ruskie, Polo Coctę kawową, błyszczące breloczki do komórek, Tima Burtona nie lubię: rodzynek, brukselki, ciuchów z plastiku i Brada Pitta nie lubię sprzątać, ale za to świetnie gotuję Jest jakiś chętny?

Gość ukzer
nie podoba mi sie twoj nick. JAkis taki patologiczny.

...hehe, dobre! A skad wiadomo czy to nie kot w worku?

Gość martwica mózgu
spokojnie panowie, spokojnie! w kolejce proszę... ;) A teraz proszę podawać: wiek i rozmiar buta. Ja w tym czasie w zadumie będę spoglądała w monitor.

Gość martwica mózgu
podczas gdy Wy będziecie się reklamować, ja roztoczę przed Wami piękną wizję Więc wyobraź sobie, drogi Przyszły Mężu, że kiedyś bierzesz nasze dziecko na kolana i mówisz "Mamusia dała ogłoszenie na portalu dla kobiet, na którym ja przesiadywałem. Najbardziej urzekło mnie jej zamiłowanie do breloczków, gdyż sam je lubię". Pomyśl wobec tego Przyszły Mężu jaką ciekawą historię poznania się będziemy opowiadać rodzinie i przyjaciołom. :)

taaaa... dzieciak napewno poryczy sie ze szczęścia! ;)

Gość martwica mózgu
hmm... za młody :( NEXT!

Gość a ta martwica to od czego..
:( trawę czuć

Gość martwica mózgu
martwica od filmu... droga pani Podejrzewam-Wszystkich-O-Ćpanie no własnie nie mówi! więc tu - ordynarnie i brutalnie wyrwę se męża! a co!

Gość kumpel z wojska
założę się z Tobą o koniak ***** pięciogwiazdkowy, że nigdy w życiu nie przyżądzisz karpia w cebulce i w cytrynie lub jesiotra tak samo jak ja to zrobię , nie zrobisz smacznego bigosu z pieczarkami albo pieczeni z przyprawami lub rolady schabowej ze śliwką , więc nie ustawiam się w kolejkę w konkury do Ciebie :) oczywiście mit o kucharzu istnieje , że kucharz zwykle jest gruby , nie do końca tak jest ale zapewniam, że zmysł smaku posiadam :) na Twoje pytanie , czy potrafię prasować , odpowiadam - spoko :)

dzisiaj juz ide spac, ale wklejam temat d ulubionych i jutro odczytam oferty, to narazie dziewczynki i chlopaczki, piszcie. Dobrej nocki pa.

Gość martwica mózgu
dobrze, zakład przyjęty :>

ja lubie gotowac ;) Normalnie kumpel z wojska mnie sprowokowales do tego wyznania

Gość martwica mózgu
draska, ale chyba nie masz 15 lat jak w mailu? Bo wiesz.... ja tu nie szukam potencjalnych kryminalistów

Gość kumpel z wojska
draska , uprzejmie proszę , chcę mieć tu kontakt z dorosłą kobietą , żadne pietnastolatki lub inne gimnazjalistki mnie nie interesują pytanie mam dodatkowe, czy kiedykolwiek spróbowałać szwajcarskie FONDUE ?

Gość kumpel z wojska
no tak, 'DRASKA' się przedstawia w swoim mailu na 15 lat i jak mam tu być zdrowy ?

Gość martwica mózgu
hmm...

Mam na FONDUE chrapke i nie tylko ;) a maila zakladalam jakis czas temu, niestety bylo tyle listków, ze doiero na 15 staneło, stad to wszystko.

Gość kumpel z wojska
draska , nareszcie jesteś :) jak mawiał Kargul do Jaśka , jak sądzisz, jakie wino powinno być w kieliszku , jakie wino należy popijać konsumując FONDUE ?

Gość przyszły mąż
pierogów ruskich nie jadam,polo cocte omijam z daleka,błyszczących breloczków nienawidzę,Tima Burtona nie znam ale lubię rodzynki a co do reszty mamy zgodność więc nie jest źle ;)

wlasnie juz pisze z lozka jedna reka, jutro zapytam mamy, bo prowadzi restaur, a Ty szukasz zony, czy kucharki? bo ja szukam mezczyzny z charakterem, meza, ojca i kochanka w jednym

Gość martwica mózgu
o! Przyszły Mąż! wiek? numer buta? :)