Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

jak to jest z tą różnicą wzrostu??

Polecane posty

Zdecydowałybyście sie na związek z facetem, który jest cudowny,dba o was, traktuje jak księżniczki, kocha was miłością nie do opisania, nigdy was nie skrzywdzi ale....jest o was niższy o pół głowy??

Gość temat wałkowany setki razy
oczywiście większość kafeterianek odpowie: NIE

mysle ze wiekszosc powie, tak, skoro taki cdowny facet , ze przeciez wzrost nie jest wazny, a w rzeczywistkosci pewnie by sie z takim nie zwiazaly;) mam podobny przpadek, tyle ze facet jest moze o 3cm ode mnie wyzszy no ale ja mam mlo wzrosu i myslalam , ze nie bedzie i to przeszkadzalo a jednak troche hamuje, no ale na razie tego nie przekreslam:)

no i wlasnie mnie to zastanawia, dlaczego niscy faceci są dyskryminowani?? W zasadzie wiem, że dość zabawnie wygląda jak dziewczyna idzie z gościem za ręke, powiedzmy ma obcasy i jest wyzsza od niego o głowe..ale czy milosc nie jest tu najwazniejsza?? Niech sie wypowiedz dziewczyny, które mają niskich facetów...nie jestescie narażone na szydersze uśmieszki??

Gość mnie też żadna nie chce
ale nie wiem, czy to dlatego, że jestem za niski. Mam 182 cm wzrostu.

A ja zawsze mowie,ze byc moze byloby to przeszkoda w momencie samego aktu poznania...Czyli widzisz tego o glowe nizszego faceta i myslisz sobie O rany,w zyciu bym sie z nim nie zwiazala...Ale gdybys poznala go np na weselu dajmy na to kolezanki,bawila sie facetem swietnie,slyszala o nim same pochlebne opinie,to nie sadze,aby wzrost byl przeszkoda...

>Bejbe Lilly a co to ma do rzeczy? ja nie opisuję tu teraz swoich problemów

Gość Vena
hmm... trudne pytanie, ale ja uwazam ze wzrost sie nie liczy tylko uczucia... warto miec nizszego faceta i kochajcego niz wyzszego ale obojetnego... Pozdro

Gość ja widzialem malzenstwo
(tak sadze bo mieli obraczki na palcach i on lapal ją za pupe) ! facet doslownie mikro a kobieta taka dupa wielka i z 20 cm wyzsza od niego... widac mozna... wszystko zalezy os ciebie

wieeeem, ale Ty się o mnie zasze tak troszczysz:D I tak wiedziałam, że się nie przyznasz:classic_cool: Daje Ci 170cm:p

Gość 170cm
o pół głowy to będzie jakieś 10-15 cm nizszy czyli 155-160:O raczej nie dałabym mu szansy mnie pokochać:(

Gość zośka samośkaaaaa 23
mój facet jest w zasadzie mojego wzrostu:). Wcześniej też się zapierałam, że chcę wyższego ble ble ble, no ale, zakochałam się w nim. Lubię szpilki, wysokie buty, ale obecnie znalazłam śliczne kozaczki na 3-4 cm bodajże, więcej niewielie wyższa od niego jestem. Nie, nie widzę, aby inni patrzyli jakoś inaczej na nas:).

Gość 170cm
a przy obcasach 15cm...:D hehe

Gość 170cm
jak jest tego samego to jest ok,pod warunkiem że nie masz 1.60:D