Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilla_Ice

Depilacja miejsc intymnych!!! WYPOWIEDZ SIĘ.

Polecane posty

Gość Vanilla_Ice

Jak wiadomo w dzisiejszych czasach coraz więcej kobiet pozbywa się włosów w miejscach intymnych. Nie rozumiem jednak podejścia wielu kobiet, które twierdzą, że robią to głównie ze względu na facetów. Myślę, że po części każda z nas rzeczywiście depiluje się po to, by podobać się swojemu partnerowi, ale ja np. robię to głównie dla siebie. ;) Bo o wiele lepiej czuję się, kiedy mam tam gładkie ciało, a nie kłaki. Nie chcę nikogo urazić, ale uważam owłosienie łonowe za mało estetyczne. Może jestem jakaś inna, ale golenie, wyrywanie itp. nie sprawia mi dużego bólu. Na początku bolało owszem, ale uważam, że wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. Jeśli ktoś usuwa włosy regularnie to później już tak nie odczuwa tego bólu. Co sądzicie na ten temat? Jakie jest wasze podejście do depilacji intymnej?

Gość Vanilla_Ice
Naprawdę? Jakoś nie zauważyłam.

Gość aalalalalnnn
Zapytaj lekarza, co sądzi na ten temat. Te włosy po coś są. Poza tym - sorry ale dla mnie to trąci pedofilią. Kochanie się z taką szparką.

Gość były setki takich tematów a
włosy nie są nieestetyczne, tylko normalne:O Golisz się, depilujesz, ale jak kiedyś np. połamiesz się na nartach, czy w wypadku, będziesz unieruchomiona, czy nie będziesz miała warunków do depilacji, i tak Ci wyrosną... Bo ma je każdy:O A co z nimi robisz, to juz twoja sprawa🖐️

Gość dzisiaj sobota
a ja mam pytanie. jak golicie cipki od wewnatrz to potem wlosy zaczynaja wam rosnac u gory na udach? bo ja tak mam:(

Gość Vanilla_Ice
Nie ja raczej tak nie mam. Może powinnaś zmienić przyrząd do golenia? Albo po prostu nie przejmować się tym, skoro golisz się regularnie to co za różnica?

Gość co ty wiesz o zabijaniu
no coz, ja jak sie polamalam na nartach i lezalam dlugi czas- to jakos wlosy mi nie rosly , depilacja laserowa dziala:D

Gość Vanilla_Ice
No cóż, tobie takie cipki kojarzą się z pedofilią. Za to owłosione teraz wielu osobom kojarzą się ze starymi babciami. ;) Bo większość młodych kobiet się depiluje.