Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciepły zbyszek

Dlaczego Polki nie lubią Polaków?

Polecane posty

Gość ciepły zbyszek

Powiedzcie mi dziewczyny dlaczego Polki wolą obcokrajowców? Co takiego jest w tych wszystkich Włochach, Hiszpanach, Francuzach, Anglikach czego nie mamy my Polacy? Co my polscy faceci musimy zrobić abyśmy mieli jakiekolwiek szanse w starciu z tymi obcokrajowcami. Pytanie czy w ogóle mamy jakieś szanse. Może chodzi o to, że obcokrajowcy sa przystojniejsi a tego raczej nie da się poprawić. Prosze was dziewczyny wypowiedzcie się. Co wam tak imponuje w obcokrajowcach czego nie maja Polacy? Druga sprawa to nie wiem czy zauważyliście ale chyba z 90% związków mieszanych to związek typu polka-obcokrajowiec. Natomiast związków Polak-kobieta innej narodowości jest duzo duzo mniej. Jak myslicie z czego to wynika. Czy Polacy sa nieatrakcyjni a może jakies inne czynniki graja rolę.

Ee przesadzasz :P Mi tam się podobają Polacy :) I nie zamierzam wiązać się z zadnym obcokrajowcem :) Chociaż znam kilku Anglikow ... a w moim bloku mieszka boski Włoch :P Chodzimy razem na fajke na pięterko :P

Gość kropla rosy*
ja tam lubie swojego polaka a przystojnoscia przerasta niejednego wlocha czy hiszpana :)

Gość scenariusz i realizacja
Nie mozna generalizować a le coś w tym jest

Lubimy, lubimy- juz nie badz taki zakomlpeksiony ! Tylko obcokrajowcy potrafia sie czasme lepiej zakrecic, wiec zanim Polak sie zbierze zeby zaprosic na rankde - dziewczyna juz sprzeatnieta sprzed nosa ;) :P

Pedro, przestań z tą buzką bo nie wytrzymam :P Chodzi o to ze obcokrajowcy są bardzo przebojowi, mają inny temperament, są bardziej odwazni i pomyslowi. :) Ale i tak wole Polaków :P

Gość najszczerzej na świecie
pewnie zaraz mnie ktos zjedzie, ale ja wybrałam Włocha bo tylko przy nim mogę być kurą domową i jestem normalnie traktowana, a nie jak jakiś przestarzały ufolud... z Polakami to było niemożliwe...

"Delicious_ Pedro, przestań z tą buzką bo nie wytrzymam Chodzi o to ze obcokrajowcy są bardzo przebojowi, mają inny temperament, są bardziej odwazni i pomyslowi. Ale i tak wole Polaków " Wiem że arabusy mają lepszą propagandę ale to nie znaczy że są bardziej atrakcyjni:O.

Amant :) wiem ze wasza męska duma zostala urazona :P I wcale nie mialam na myśli arabusów :D Raczej, Niemcow, Hiszpanow, Anglikow, Francozow i Włochów ... chociaz Ci ostatni to podobno straszne maminsynki :P Amant -> 👄

Gość ciepły zbyszek
Hmm Delicious czyli jednak generalnie uważasz że obcokrajowcy sa lepsi, odwazniejsi, bardziej przebojowi od Polaków.

Gość ja wybralam obcokrajowca
bo tak wyszlo,ze akurat jego pokochalam. Porownujac obcokrajowcow z polakami, to roznica wynika z mentalnosci i podejscia do kobiet. :)

>ciepły zbyszek ale jednak woli się nie uczyć ich języków bo: 1. uznała by tym samym swoją niższość wobec nich 2. nie chce jej się lub nie warto

Hmm nie do konca :) Ale wydaje mi się ze te "zaimnteresowanie" obcokrajowcami przez Polki wynika z tego iż jest to coś innego, nowego :) Moze to stereotyp ze Polak lezy do gory brzuchem i nie ma zadnych pomyslow, a np Wloch obsypuje kobiete kwiatami itp. Osobiscie uwazam ze obcokrajowcom nie mozna do konca ufac, i nie chodzi tu o jakas dyskryminacje tylko o fakt iz są typowymi podrywaczami :)

Gość jesli obcokrajowcy
to polecam arabow, chinczykow i rosjan. 🖐️

Gość nie lubimy polakow
ktorzy nie lubia polek, proste, jakis palant napisze na forum ze polki sa brzydkie glupie itp a i tak wszyscy wiemy ze zadna go nie chce dlatego tak pisze. Ja nie wiem czemu mialabym nie lubic polakow, to tak jakbym nie lubila brata, taty, kolegow, swojego chlopaka... glupie

Gość jesli obcokrajowcy
ps. Włoch wraca do domu i od razu z pretensjami do zony: - Ale Ty fleja jestes, nic nie robisz w tym domu! Nawet wysikac sie nie mozna bo gary niepoumywane w zlewozmywaku leza... :P

Gość ciepły zbyszek
No ale kiedy Polak rywalizuje o Polkę z obcokrajowcem to jest z góry na straconej pozycji :o

A skąd ta pewność? Przesadzasz moim zdaniem. Moze kręcą nas obcokrajowcy ale związek z nimi to jakby skok w głęboką wodę. inne zwyczaje, kultura, mentalność ... taki związek moim zdaniem jest bardzo trudny

Gość kasa się liczy bo niestety
wiekszośc obcokrajowców w wieku 30lat jest w stanie zapewnic swojej kobiecie lepszy poziom zycia, maja bogatszych rodziców i często juz na starcie są ustawienie , a Polacy sa biedni... brutalne , ale prawdziwe i z tego samego powodu jest mniej związków Polak - kobieta z innego kraju, bo kto chciałby znizyć swój poziom życia...

Gość to o tym wlochu
bez przesady bardziej bym to powiedziala o polakach a skad Ty wogole wiesz jak jest jak wloch przychodzi do domu? Bo ja wiem ze z polakami tak jest z doswiadczenia, nie chodzi o mnie bo mam dopiero 18 lat i jak sie nie trudno domyslic nie mam meza, ale spotkalam sie z takimi facetami (polakami) ktorzy przychodza do domu z samymi pretensjami, moim zdaniem to zalezy od osoby a nie narodowosci

Gość ciepły zbyszek
Polki kręcą obcokrajowcy jak sama przyznałas natomiast kobiet z innych krajów Polacy w ogóle nie kręcą. Dlaczego tak jest? Czy my Polacy jesteśmy gorsi o d facetów z innych krajów?

Gość zgadzam sie z powyzszym
Oni mają to "coś" - oczywiście nie wszyscy bo to rzecz gustu, ale generalnie są bardziej przebojowi, gadatliwi, spontaniczni, chyba bardziej zaradni (pewnie przez to, ze mają tam gdzies w Europie wiecej mozliwosci jakiejs dodatkowej pracy czy nawet jej zmiany co jakis czas jak cos nie gra). Poza tym jak juz ktos napisal, są szybsi od Polaków. Polacy każą nam czekać na telefon po dyskotece dwa dni ( bo niby wtedy bedziemy bardziej napalone - tak słyszałam ;) ) a oni piszą juz na dobranoc i dzien dobry i nie ukrywaja swoich uczuc. Mowią, ze ladnie wygladamy, jak powie, ze zadzwoni to zadzwoni. Wogóle wszyscy południowcy są weselsi chyba przez to słońce, które mają cały czas, a my chodzimy tutaj wypluci przez ta zime i mrozy, pozniej jak ma byc lato na ktore czekamy to jest deszcz i wiecznie mamy chandry. Ich podejscie do zycia to tez pewnie to, ze moga zapewnic cos wiecej kobiecie niz powiedzy Polak nawet na tym samym stanowisku, tam zycie jest nieco łatwiejsze, na wiecej moga sobie pozwolic finansowo, a to tez atut u mezczyzny, bo kobieta szuka oparcia i kogos z kim bedzie bezpieczna jak zalozy rodzine. ....a Włosi to rzeczywiście mamisynki, koleżanka sie z jednym spotykała i jak czasem powtarzała jego teksty to nie mogłam uwierzyć.... aaaa i jeszcze obcokrajowcy jakoś tak bardziej lubią gotować i zablysnąć przed nami swoją wiedzą kulinarną i pysznymi "ich" daniami...a Polacy tylko czekają przy stole z widelcem w ręku żeby im podano...

Gość zgadzam sie z powyzszym
to zgadzam sie z powyzszym mialo byc do ---> ja wybralam obcokrajowca

Gość wujek władek
Bo Polacy sa biedni. Z tego powodu Polki wolą Francuzów, Włochów, Anglików a nie Bułgarów, Ukraińców czy Białorusinów.

Gość zaslyszane gdzies tam
niestety na rozklad proporcji ma tutaj wplyw charakter kobiet (nie tylko Polek!), ktore wybieraja partnera przydatnego, zaradnego, potrafiacego zabezpieczyc przyszlosc kobiecie i potomstwu. Czytaj. partnera z kasa. Dlatego wiecej jest zwiazkow Polka - Anglik, niz odwrotnie. I dlatego jest wiecej zwiazkow Rosjanka - Polak, niz Polka - Rosjanin.