Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciepły zbyszek

Dlaczego Polki nie lubią Polaków?

Polecane posty

Gość ciepły zbyszek
A ja jestem Polakiem a nie obcokrajowcem i tez nie rozpaczam :)

Gość kresby
aja sie przyznam bez bicia wole obcokrajowcow a nie polakow dlaczego?polakom z tego co zauwazylam brak odwagi jezeli podoba im sie dziewczyna to najczesciej konczy sie na spojrzeniach i mysla ze to wystarczy mysla :teraz czas na krok dziewczyny jezeli jej sie spodobalem to podejdzie itp. poprostu polacy boja sie kompromitacji (nie wszyscy ale jednak w wiekszosci)obcokrajowcy natomiast jezeli widza ladna kobiete ida do niej i zaczynaja rozmowe, uwodza ja tak porostu. jak sie nie uda to trudno ale zawsze sprobowalali.oni nie czekaja zeby to kobieta zrobila ten pierwszy krok to ONI SAMI DZIALAJA by kobieta wlasnie nim a nie innym sie zainteresowala a jak wiadomo kobiety lubia byc adorowane.

Gość do ciepły zbyszek
nie rozpaczasz?? bo jak patrzyłam na twoje poprzednie posty to miałam takie wrazenie ;)

Gość mam meza Polaka -

Gość Liljana24
Ja mam chlopaka (prawie juz meza) szwajcarskiego Wlocha, mieszkam z nim w jego kraju i jestem z nim nie dla kasy jak to niektorzy mowia bo moglabym sobie zyc np w Anglii i z moim wyksztaceniem dobrze sie ustawic sama. Ale jak patrze na moich ex z Polski to sie nie umywaja do terazniejszego. Zawsze jak w Polsce zabiore go na impreze to wszystkie moje kolezanki do niego lgna. Dlaczego? Po pierwsze w Polsce rzadko sie widzi tak przystojnego faceta (ta ciemna uroda szczegolnie wielu Polkom sie bardzo podoba), po drugie zawsze wlosy ulozone, ogolony, ladnie pachnie, ogolnie bardzo zadbany i elegancki. Po drugie bardzo otwarty i przebojowy, dusza towarzystwa. Ma zawsze cos interesujacego do powiedzenia, jest ciekawy swiata i bardzo inteligentny. (To sa takie cechy, ktore widac od razu bo oczywiscie ma wiecej pozytywnych cech skoro z nim jestem ale w to juz nie wnikam bo jak Polak kocha to tez potrafi byc czuly i dobry). Zeby znalezc Polaka z takimi cechami to trzeba sie na prawde nameczyc. Jak juz sie cudem znajdzie to niestety juz zajety i to na dodatek z barbie. A jak sie jest nieco bardziej naturalna kobietka z dobrym sercem, to nie zawsze ma sie szanse u Polaka ktory gustuje w barbie. Musi byc chyba wielka milsoc od èpierwszego wejzenia:) Co do babek zza nasdzej wschodniej granicy: coz mojemu chlopakowi one sie bardziej podobaja jak Polki wiec nie natrzekaj autorze tematow, bo one sa uwazane za jedne z najpiekniejszych na swiecie.

Gość mam meza Polaka -
i bardzo sie z tego ciesze. Poznalam go w Ameryce haha. Statystycznie rzecz biorac Polcy naleza do nacji najwierniejszych. Zaraz mi tu napisza wszystkie zdradzone haha wobrazcie sobie, ze inni robia to czesciej. W Polsce sprawa sie dopiero rozkreca, wnioskujac po zwiekszajacej sie licznie wnioskow rozwodowych. Ale cos za cos, stajemy sie spoleczenstwem bogatszym a to przewraca facetom w portkach i coraz latwiej jest im zostawic dom, placic alimenty i ukladac sobie zycie na nowo. Badania naukowe dowiodly, ze nasienie Warszawiakow jest jakosciowo znacznie lepsze od chocby spermy Eskimosow haha. Do tego Polak jest inteligetniejszy od anglika, wlocha, francuza i rzecz jasna amerykanina haha. Tak tak pomimo nieudolnych rzadow Polska sie ladnie rozkreca. Polak z natury dobry i zdolny do roznych kombinacji. To ostatnie nie zawsze wykorzystywane w slusznej sprawie, ale coz .. historia. A Polki wbrew pozorom sa pozadanym materialem na zone wsrod obcokrajowcow. Wystarczy przejrzec oferty zachodnich biur matrymonialnych. Czego oczekuja farmerzy? Zony Polki - kochajacej i pracowitej, z pokora znoszacej trud wychowania dzieci i smrod obornika. te ostatnie wiesci mnie rozwscieczyly 😠 bo przeciez my Polki jestesmy stworzone do wyzszych celow ;-)

Gość fdghjfdjg

Gość Polacy szybko łysieją

Gość GG5425301
Ogarnij sie autorze tematu! Kto nie ma szans? Wlasnie przez takie cieple kluchy(poniekad) polskie kobiety rozgladaja sie z innymi. Chcialbys dostac gotowa recepte i zostac casanova? Dobrze ze w temacie nie ma podszywow i postow jak w temacie z penisami(ze polacy maja male) i dyskusja jest prowadzona na normalym poziomie. Generalnie wydaje mi sie ze to jest jak z masowa emigracja odkad weszlismy do unii. Na poczatku wyjezdzali sami faceci.. tak teraz polki wyjezdzaja i prubuja szukac szczescia u pana innej narodowosci. Emigracja powoli si ekonczy mysle ze polki tez docenia nas za 2, 3 lata. Mam kolezanke ktora mieszka w Hiszpanii od kilkunastu juz lat( ok 14) pisala ze rzeczywiscie hiszpanie sa wspaniali, kwiaty, kolacje, komplementy ale do czasu gdy wyladuja w lozku. nie mysla o zakladaniu rodziny, czy zwiazku.. no chyba ze lozkowym. sa wyjatki, oczywisice.

Gość kluska serowa
Zgadzam sie z Zakamuflaowana pomarancza. Moj maz nie jest polakiem ale nie dlatego jest moim mezem ze jest niepolakiem ale dlatego ze jest jaki jest. jak bym znalazla polaka o takich cechach charakteru jak ma moj maz to moim mezem bylby polak :P faktem jest ze wielu polakow chce za zone/partnerke kobiete 90-60-90, zawsze zadbana, dbajaca o dom, o niego i jeszcze pracujaca oczywiscie. a jak tak maja to zamiast to docenic to jeszcze zrzedza. moj maz doceni jak cos ugotuje. ZAWSZE. nawet jak zrobie niedobre (nie umiem gotowac za bardzo) :P on sam gotuje (trzeba przyznac ze lepiej mu to wychodzi ode mnie) i nie uwaza tego za ujme dla swojej meskosci. docenia jak przyniose mu tabletke przeciwbolowa. docenia jak zrobie mu herbate. docenia jak wyrzuce smieci. wszystkie drobnostki zauwaza i nie zapomina powiedziec DZIEKUJE. i on tez sie stara. po prostu dla niego to nie jest oczywiste ze kobieta ma byc kuchta i sprzataczka. jestem z nim nie dla zadnych pieniedzy. jestem z nim bo mnie szanuje jako czlowieka. bo lubi mnie jeszcze bardziej bez makijazu niz z. bo rozumie ze mnie cos moze bolec. bo jak mam pryszcza to kocha mnie tak samo jak bez. bo w pizamie wydaje mu sie tak samo seksowna jak bym byla wystrojona. bo zacheca mnie do dalszego rozwoju. i wierzy w moje mozliwosci. to czy jest polakiem czy obcokrajowcem jest mi obojetne. rozumie mnie to sie liczy a i jeszcze przypomnialo mi sie ze moi znajomi azjaci narzekaja ze ich kobiety maja rwanie w innych krajach a ich tez kobiety innej narodowosci nie chca. tak wiec macie duzo wspolnego. :O

Gość monicka27
Niestety ale Polacy sa mało przystojni w porównioaniu choćby z Włochami, Hiszpanami, Francuzami czy Holendrami.

Gość kluska serowa
nie przesadzaj. jedna woli wlocha a inna polaka. kazdemu co innego sie podoba (i dobrze) kobieta szuka w swoim mezczyznie oparcia, milosci, oddania. a kolor wlosow, oczu.. to juz zgodnie z upodobaniem a jak ktoras jest glupia blachara ktora wybiera faceta po wygladzie tylko to potem placze na forum ze maz ma ja za nic a przeciez zapewnial ze kocha :O

Gość rolujemmmmy
ja sie zgadzam z kresby duzo w tym co napisalas jest prawdy niestety ale polaki to zazwyczaj cioty?:(

Gość monicka27
Zgadzam się z toba jednak wygląd tez ma znaczenie a niestety Polacy sa niezbyt przystojni i do tego nie dbaja o siebie.

Gość katipatizet
Polacy niewiele sonbą reprezentuja a od kobiety oczekują nie wiadomo czego.

Gość egooo
Obcokrajowcy maja ciekawsza osobowość od Polaków, mają więcej zainteresowań, lepiej traktuja kobiety, sa w ogole bardziej interesujący i fascynujący. Poza tym znacznie lepiej wyglądaja i do tego dbaja o siebie. No i potrafia tez zapewnić odpowiedni status materialny kobiecie co tez nie jest bez znaczenia.

Gość francesca tedeschi
Polacy sa jacyś tacy szarzy, smutni, nijacy, niezadowoleni z zycia a np. Włosi czy Francuzi sa zawsze uśmiechnięci, zadowoleni, kolorowi, przyjaźni :D

Gość no ale z czego to wynika
ze polacy sa tacy szarzy, smutni itp. Ludzie zachodu od dziecka byli wychowywani w "dobrobycie" ... w kraju o normalnych zarobkach ... nie musieli sie martwic ze beda zarabiac tyle ze nawet na oplacenie mieszkania im nie starczy ... U nas juzod najmlodszych lat trzeba myslec i kombinowac ;/

Gość francesca tedeschi
Ja nie wnikam z czego to wynika tylko stwierdzam fakt

>No i potrafia tez zapewnić odpowiedni status materialny kobiecie co tez > nie jest bez znaczenia. trzeba było od tego zacząć ;)

Gość czucie bezpieczeństwa
Dokładnie trzeba było zacząc od poczucia bezpieczeństwa :D

a ja wam powiem tak - Polscy faceci wymiekaja przy zadbanych i zawsze pachnacych bez Holendrach:) Moze Holendrzy nie sa piekni ale tych co znam to super faceci;):)

Gość ilusia21
Przy Włochach to polscy faceci w ogóle wymiekają :p

Gość skoiu
polki to chyba ożeniły by się z samym diabłem tylko żeby był z zagranicy?

Gość Polacy jakby laski z zagranicy
ich chiały to zrobiliby to samo...

Ja lubie Polakow, choc oczywiscie nie wszystkich, tak samo jak nie wszystkich lubie cudzoziemcow, jak mozna dzielic ludzi pod wzgledem narodowosci?

Gość tadeusz bez wyjścia
Polki lubia Polaków ale jak maja do wyboru Polaka albo obcokrajowca to wybieraja zawsze obcokrajowca. Natomiast kobietom z innych krajów Polacy w ogóle się nie podobają.