Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciepły zbyszek

Dlaczego Polki nie lubią Polaków?

Polecane posty

tadeusz bez wyjścia -- napewno nie jest tak ze Polski ZAWSZE wybieraja obcokrajowcow. Znam kilka osob (kobiet) ktore sa za granica i mowia ze w zyciu nie chcialyby Anglika czy Francuza..NIe wiem jak jest z wlochami no ale :) To nie jest tak ze polski zawsze wola panow z innych krajow. Ja osobiscie wole polakow:P

Gość tadeusz bez wyjścia
Masz rację nie mozna generalizować :) Ale jednak w wiekszości przypadków mozna powiedziec, że wybierze obcokrajowca a z drugiej strony bardzo mało kobiet z zagranicy zainteresuje się Polakiem.

Brazylijkom podobaja sie Polacy :) To co mi osobiscie podoba sie w Polakach to dobre maniery. To co wole w cudzoziemcach to to, ze pod wzgledem seksu panuje u nich rownouprawnienie. Ale oczywiscie nie dotyczy to wszystkich Polakow ani wszystkich cudzoziemcow.

Gość tadeusz bez wyjścia
Chciałas napisac większa rozwiązłość. To ma jednak dwie strony medalu. Obcokrajowcy są znacznie mniej wierni niz Polacy podobnie jak tamtejsze kobiety. Oni po prostu seks traktuja jak sport.

Gość tadeusz bez wyjścia
Jeśli ktoś traktuje seks jak sport to jest to dla niego korzystne ale jeżeli komus zależy na stałym związku i na wiernosci to lepszy jest Polak albo Polka choc tez nie mozna generalizować.

Gość Polacy sa bleeee
dzieki naszej klasie mam okazje zobaczyc jak po 10latach zmienili się klasowi playboye i masakra, wyłysiali, otyli, takie wyleniałe miski, a maja po 25lat...

Gość zresztą polki nie lepsze
po wyjątkach/nielicznych przypadkach budują stereotypy

bo kobiety są z natury materialistkami, każda szuka w mężczyźnie zabezpieczenia finansowego, a Polak w porównaniu do np. Anglika czy Francuza ma do zaoferowania stosunkowo niewiele....

Gość michela york
Mysle ze sprawa wiernosci nie jest kwestia narodowosci tylko wychowania i wartosci wyniesionych z domu. Ja mam meza Wlocha i tyle sie gada niby jacy to oni niewierni a okazalo sie ze to wlasnie moj maz okazal sie byc pierwsza osoba na ktora moglam i moge liczyc i ktorej moge zaufac. Przed nim mialam dwoch facetow Polakow i obydwoje okazali sie byc grajacymi na dwa lub wiecej frontow. Nie chce przez to powiedziec ze wszyscy Polacy sa zaraz niewierni ale wlasnie to ze wiernosc to raczej kwestia wyznawanych wartosci. Kazdy jest inny, gdzie indziej wychowany takze uwazam ze terytorium na ktorym sie urodzil ma malo do rzeczy. Ja generalnie nie mam nic przeciwko Polakom, mam przeciez tate, brata, kolegow ktorzy sa z Polski i ktorzy sa wspanialymi ludzmi. A to ze mam meza z Wlocha, to po prostu efekt ze sie zakochalam wlasnie w nim, ale nie uwazam ze przez to Wszyscy Wlosi sa lepsi a wszyscy Polacy gorsi. Bo tak nie jest. Jezeli mam sie generalnie wypowiedziec czemu panie wola panow z zza granicy to zauwazylam ze ogolnie obcokrajowcy maja lepsze maniery, sa bardziej odwazni i dbaja o siebie. Ci polacy ktorych ja poznalam za granica, niestety wiekszosc z nich nie wie chyba jak wyglada mydlo i wogole nie potrafia sie ubrac.

Gość gyhybyk
no tak kręcą nas obcokrajowcy to cos takiego jak owoc zakazany a to co zakazane lepiej smakuje ale nie ma to jak nasz chłopak z Polski umie wszystko zrobic pracy sie nie boji hm no z wujatkiem lalusiuw wystrojonych i lansujacych sie ze niby tacy fajni

Gość pixie
Hej, ja mialam chlopaka w polsce(polaka) ktory traktowal mnie strasznie, ponizal mnie, wmawial mi rzeczy ktorych ja nigdy nie popelnilam a pozniej mnie wyzywal za cos tam. wiecie co ? ja nie mam milyh wspomnien z moich bylych zwiazkow z polakami, z tego co ja przezylam to wydaje mi sie ze polacy mysla ze oni sa najlepsi, najprzystojniejsi maja wszystkiego po uszy i kazda laske moga miec!a to g**** prawda, polacy nie maja swiadomosci jak traktowac swa partnerke. ja jestem zatreczona z anglikiem jestem z nim 3 lata , gdy go poznalam myslalam ze to bajka, on mnie traktuje jak ksiezniczke, sniadanko do lozka co weekend, kwiaty , mile slowka, komplementy, romantyczne kolacje. WIEC POLACY ZACZNIJCIE TRAKTOWAC SWOJE DZIEWCZYNY/ZONY Z MILOSCIA A NIE NIENAWISCIA!!! W INNYM PRZYPADKU WSZYSTKIE POLKI ZNIKNA Z WASZEGO CHORYZONTU. Szesliwa z Anglikiem xxx

" pixie (paulina.m@hotmail.co.uk) opalona6@tlen.pl Hej, ja mialam chlopaka w polsce(polaka) ktory traktowal mnie strasznie, ponizal mnie, wmawial mi rzeczy ktorych ja nigdy nie popelnilam a pozniej mnie wyzywal za cos tam. wiecie co ? ja nie mam milyh wspomnien z moich bylych zwiazkow z polakami, z tego co ja przezylam to wydaje mi sie ze polacy mysla ze oni sa najlepsi, najprzystojniejsi maja wszystkiego po uszy i kazda laske moga miec!a to g**** prawda, polacy nie maja swiadomosci jak traktowac swa partnerke. ja jestem zatreczona z anglikiem jestem z nim 3 lata , gdy go poznalam myslalam ze to bajka, on mnie traktuje jak ksiezniczke, sniadanko do lozka co weekend, kwiaty , mile slowka, komplementy, romantyczne kolacje. WIEC POLACY ZACZNIJCIE TRAKTOWAC SWOJE DZIEWCZYNY/ZONY Z MILOSCIA A NIE NIENAWISCIA!!! W INNYM PRZYPADKU WSZYSTKIE POLKI ZNIKNA Z WASZEGO CHORYZONTU. Szesliwa z Anglikiem xxx " Jakby ten 1 był zza granicy to byś mogła mieć przesrane.Czasami nawet 0 alimentów:P.

Gość 888
Wydaje mi się że wszystko zależy od człowieka, nie można generalizować ja miałam z Polakami 2 nieudane małżeństwa ale nie mówię że Polacy są zli tylko trafiłam na złych ludzi. Obecnie prawie 15 lat jestem z Rosjaninem, który jest wspaniałym człowiekiem i przy jego boku chcę się zestarzeć, a sama byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego związku. Jest tylko mała różnica miedzy nami on jest ateistą, ja niepraktykującą katoliczką, dla mnie najważniejsza jest wigilia a dla niego nowy rok( ale zawsze za święta do moich rodziców ze mną przyjeżdza) i tyle różnic. Więc związków międzykulturowych nie należy się bać, jedynie nie wyszłabym za mąż za muzułmanina, bo oni się nie zmieniają.

Gość DMek
Jak ślub to tylko z kobieta ze wschodu: Ukraina, Białoruś one są dużo ładniejsze od polek no i bardziej narmalne, wierniejsze bo nasze rodaczki na wyspach kurwią sie z róznej maści cudzoziemcami nie znając nawet imienia tego kogoś a pózniej przyjezdzaja do Polski i dowiaduja sie ze sa w ciąży i tu nie tylko moja o wyspach takie przypadki dzieja sie w krajach śródziemnomorskich bo to facet innej rasy, narodowosci poprostu pociąga ich coś nowego I CO NAJWAŻNIEJSZE KASA dla której w dupie mają rodaków. Nic dziwnego że na swiecie mają was za brudne kurwy, ale zapracowałyscie sobie same na to . Choć nie powiem balało mnie to na początku. Kurwcie się dalej... PEACE!

Bo większość Polaków to takie dupy wołowe, którzy nie potrafią kobiety zdobyć czy o nią dbać.

Gość ilka sd
racja polacy wogole sie nie staraja sa chamscy, grubianscy, maja jesczetakie prl-skie podejscie do kobiet

\"Precise Bo większość Polaków to takie d**y wołowe, którzy nie potrafią kobiety zdobyć czy o nią dbać.\" może dzieje się tak dlatego, że nie bardzo jest o kogo się starać :p

Gość luka ma
skoro nie ma sie o kogo starac, to dajcie nam siety spokoj, nie wyzywajcie od dziwek jak mamy ochote spotykac sie z obcokrajowcem, znajdzcie sobie lepsze ups no tak nikt was nie chce, oprócz nas, ale to sie niedlugo zmieni

Gość luka ma
kto mi zabrania? Polacy- te wsciekle mordy jak dowiedza sie skad jest moj chlopak

Gość luka ma
a na kafe nie brakuje facetów wyzywajacyh polki od puszzalskich?

\'wielbiciel 70B może dzieje się tak dlatego, że nie bardzo jest o kogo się starać\' no tak, wszystkie panienki a\'la barbie już zajęte

no sorry takie są realia, wystarczy przejść się po klubach czy nawet po ulicy i można zauważyć za kim latają Polacy

Gość njk
dobra wielbiciel... to jeden z tych ktory pozjadal wszystkie rozumy a polacy szczegolnie faceci maja kiepski gust wystarczy spojrzec jak sami wygladaja i jak chcieliby zeby ich kobiety sie prezentowaly

Gość a ja sama
b o Polaki t brudasy, paskudy i tylko by dupili , hoojem mysleli, spoczywaja od razu na laurach nie starajac sie o kobioete