Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dringennd

PILNE !! turystyka jako kierunek na studia !!!! prosze o pomoc

Polecane posty

Gość jelinkajh
To zależy. Na mojej uczelni są np. takie specjalizacje na TiR: 1.Komunikacja medialna w turystyce 2.Obsługa ruchu turystycznego 3.Turystyka biznesowa 4.Turystyka medyczna 5.Turystyka międzynarodowa Moim zdaniem dobrze że pozwalają wybrać sobie konkretną specjalność, w którą chcesz iść.

Gość Klaudia_M
Cześć, Turystyka owszem, ale proponowałabym Ci wybrać turystykę medyczną, to nowy i perspektywiczny kierunek, powinna być po nim praca. Informacje nt. turystyki medycznej znajdziesz w Internecie - warto się z nimi zapoznać na: rynekzdrowia.pl, http://tourmedica.net , czy medicalinpoland.pl

Gość Andrzej281
Jestem absolwentem kierunku Turystyka i Rekreacja w Wyższej Szkole Handlu i Usług w Poznaniu Polecam wszystkim studiowanie tutaj - jest świetna luźna atmosfera sam znalazłem dobrą pracę w zawodzie jako animator rozrywki w hotelu w Grecji :) Adres strony uczelni poniżej http://www.akademiakupiecka.pl/

Gość gość
WYZSZA SZKOLA HANLDU I USLUG POZNAN Chcesz zdać Maturę z matematyki i języka angielskiego? Przyjdź na kursy dla maturzystów, które przygotowaliśmy specjalnie pod kątem potrzeb i wymagań programu Matura 2016 Z okazji 20 - lecia szkoły, masz od nas prezent – kurs maturalny po najniższej cenie w całym Poznaniu. Koszt całkowity 22-godzinnego kursu to tylko 85 złotych, czyli to mniej niż 4 złote za godzinę! Jeśli po kursie zostaniesz studentem Wyższej Szkoły Handlu i Usług, cały kurs będziesz mieć totalnie za darmo! Nie przegap! Ilość miejsc ograniczona! !!Startujemy już 9 kwietnia!!

Gość czeloj
Ja polecam Wyższą Szkołę Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej - mają naprawdę dobry poziom i dobrze ułożony program :) Sama uczlenia jest też baaardzo przyjazna dla studentów, co jest niesamowicie pomocne, nie czujecie się tam jako kolejny numerek ;)

Gość meluka
WSTiE w Suchej to naprawdę dobre miejsce na studiowanie ;) Jestem na III roku turystyki i sobie chwalę, zajęcia mam tak rozłożone, że bez problem mogę sobie pracować na 1/2 etatu, a to nie jest wszędzie takie oczywiste :P Do tego zrobiłąm już sobie praktyki, które też były super!

Gość Perosika
Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii w Suchej Beskidzkiej faktycznie daje radę, musze im to przyznać. Byłam na początku sceptyczna, ale po 4 latach u nich jestem zachwycona! Pomogli mi zdobyć i widzę, i doświadczenie, turystyka jest u nich super prowadzona :)

Gość gość
Na pewno bardziej niż socjologia :D Czy duże możliwości... to już zależy tylko od Ciebie. Mi duże możliwości daje moja uczelnia, ponieważ w programie są praktyki za granicą. Jeśli jeszcze się zastanawiasz to przestań i obczaj http://www.wste.edu.pl/

Gość gość
ja zdecydowałam się na ten kierunek w American Business Academy i nie żałuję kierunek rozwojowy dający pracę

Gość funniest
Ja od tego roku studiuje turystyke i rekreacje na krakowskiej uczelni www.ignatianum.edu.pl i jest ok.Profesorowie są z różnych uczelni i mają bardzo indywidualne podejście do studenta ;)

Gość Ruda_Kaśka
Polecam TIR w Wyższej Szkole Handlu i Usług w Poznaniu !!! Super ! :)

Gość gość
Bardzo ciekawy i przyszłościowy kierunek studiów! Dużo informacji o nim znajdziesz na http://study4u.eu/pl/