Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaa22

ja tego nie rozumiem!!

Polecane posty

Gość zdziwionaa22

jak to jest, ze moja matka zawsze ma inne zdanie niz caly swiat. np. kiedys bylam grubsza, mialam mysie wlosy,pryszcze i nieciekawy styl.teraz slucham, zmieniam styl, wyleczylam cere, zapuscilam wlosy i pofarbowalam. ci, ktorzy mnie dawno nie widzieli, mowia ze bardzo wypieknialam- ci, ktorzy widza czesto tez tak mowia. ba, mowia tak tez nawet rodzice moich kolezanek, ktorzy np dawno mnie nie widzieli. a moja matka mowi, ze wygladam obzydiwie, ze nosze szmaty, ze jestem anorektyczka( mam 176 wzrostu i 60 kg wagi..) inny przyklad- kupie sobie jakis ciuch- pelno ludzi mowi, ze super, ze fajny, ze ladny, nawet kolezanki sobie potem same kupia podobny. a moja matka, ze siere kupilam, ze jak ja wygladam itp:O jak mowie jej, ze jakos wszyscy mi mowia, ze teraz wygladam ladnie, a kiedys gorzej, ze ten ciuch pozytywnie skomentowalo 10 osob, to ona na to, ze specjanie mi tak mowia, zeby sie przypodobac, zebym np im cos pomogla itp, albo ze sie nabijaja za mnie, a ja mysle, ze mowia na powaznie i ze tylko ona jako matka mi mowi prawde, jaka jestem okropna naprawde:O

Gość zdziwionaa22
jeszcze mowi, ze robi mi przysluge, ze mowi prawde:O