Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TeDeFe

Problem z kobietą!!!Co robić

Polecane posty

Mam problem z moja narzeczoną.Zaręczyliśmy się ponad 1roku temu, ale powoli zaczynam tego żałować..Wszystko było ok do momentu kiedy razem zamieszkaliśmy...Najpierw były kłótnie o byle pierdoły później doszło wyzywanie od najgorszych....Moja kobieta jest odemnie młodsza o 3 lata, studiuje na 4 roku historii, ja zaś pracuję na nieżle opłacanym stanowisku w pewnej znanej firmie-do czego zmierzam, że kasy nam nie brak, nie puszczamy się na lewo i prawo(przynajmniej tak mi się wydaje) a coś jest nie tak-Jej nic się nie chce-nie sprząta, nie gotuje(nawet jak wracam z pracy to sam muszę sobie coś zrobić)-jedyne co potrafi to całymi dniami siedzieć na allegro, plotkarskich serwisach i rytmicznie drapać się po tyłku...Gdzie popełniłem błąd???

Gość ukze
moze naucz ja gotowac ? Chyba ze umie , a jej sie nie chce.To co innego

nie początkowo(chociaż z tym)problemów nie miałem:/teraz się tak stało...i jeszcze wiecznie ją przepraszam za JEJ zachowanie...nie ma to jak kochać:/ech

wyrazy wspułczucia. polecam pogadać nawet sie pokłucić o to może do niej dotrze, a jak nie to wymienić. małżeństwo to nie zabawa i jełsi chcesz sie żenic to z kimś z kim ci jest dobrze z kim sie dogadujesz i kto cie wspiera i kogo ty wspierasz

Z domu wyniosła zasadę CICHYCH DNI-wieć potrafi milczeć w nieskończoność co doprowadza mnie do szewskiej:/

Gość ukze
ja bym nie rzucil dziewczyny tylko dlatego ze nie gotuje . Tyle razy bym jej pokazywal i uczyl az by sie za to wzieła

Gość ukze
to sie nie kloc bo to nie ma sensu , tylko jak nie zrobi obiadu to jej powyrzucaj ubrania z szafy na ziemie , bedzie miała co sprzatac.

ponegocjuj porozmawiaj dogadaj sie z nią a jak nei da rady to sie pokłuc wytłumasz a jak nadal nie bedzie docierało to wymień

do ślubu jeszcze pół roku....uczyć?!Czego mam jej uczyć jak jej się nic nie chce????

Gość ukze
łatwo powiedziec wymien . JAk sie kogos kocha to mozna sobie kota wymienic a nie dziewczyne

Gość nie macie odwagi
Jej nic się nie chce-nie sprząta, nie gotuje(nawet jak wracam z pracy to sam muszę sobie coś zrobić)- to zart? A DLACZEGO KURWA MIALABY GOTOWAC I SPRZATAC? chcesz miec zone czy gosposie?

Gość to jaaa
pomysl...chcesz spedzic cale zycie z taka leniwa osoba? NIe zanudzisz sie z nia?

Gość ukze
wiesz ale czasem powinno sie zrobic jakis posilek osobie ktora wraca pozniej do domu.

Gość coscos
Ja nie potrafi gotowac i jest to dla mnie strasznie krepujace. bo moj facet potrafi i mowi teraz Ty a ja po prostu nie wiem jak sie do tego zabrac. Niedlugo zamieszkamy razem pojawi sie dziecko a ja nic...

"ukze łatwo powiedziec wymien . JAk sie kogos kocha to mozna sobie kota wymienic a nie dziewczyne" jeśli mowa o własnym szcześciu to mozna zmienić wszytsko bo jeśli ja miałaym zyć z człowiekiem z którym sie nie dogaduje to bym sie chyba nie zdecydowała

Gość nie macie odwagi
przykro mi to pisac ale jestescie zacofani nie chodzi tu o zaden feminizm ale ona nie jest jego matka a on nie ma 5 lat ani nie jest uposledzony

Gość ukze
to sie naucz gotowac.

Gość ...*
Czy chcesz być z nią? Czy to jest Ta z którą chcesz być?

Gość to jaaa
jesli ty glownie przynosisz pieniadze i utrzymujesz ja to moim zdaniem naturalne zeby ona jakos sie odzwdzieczyla...to sie nazywa partnerstwo. a nie ktos na dupie siedzi i tylko czeka az wszyscy beda jej sluzyc

Gość rysio czesio i barbarka
bo ma mieszkanie za free i jedzenie ?

Bo jak wracam zjebany z Pracy to jedyne o czym myśle to żeby jeszcze spedzic czas w kuchni i robic sobie jedzenie....no prosze was!!!ona przesiaduje praktycznie calymi dniami i potrafi drzec na mnie pape o to ze smieci nie sa wyrzucone!!!litosci!!!(ku woli scislosci zajecie ma moze ze 3 dni w tyg po kilka godz:/)

Gość ukze
cos mi sie wydaje , ze sie nie dobraliscie pod wzgledem charakteru . MOi rodzice sie nigdy nie kłóca . Moze raz rok .

Gość to jaaa
wiadom oze jak zmeczony jestes po pracy to fajnie jakby ktos sie zatroszczyl, ugotowal. Ja akurat pracuje w tym momencie, moj chlopak szuka pracy. Wiec mam wiecej czasu. Jak wracam z pracy zawsze czeka cieply posilek na mnie. To sie nazywa PARTNERSTWO. jEJ SIE PEWNIE DO PRACY NIE BEDZIE CHCIALO ISC PO STUDIACH.

Gość coscos
Jak ta kobieta nie pracuje to juz w ogole porazka, wstyd by mi bylo na jej miejscu, ale widocznie tak ja sobie"wychowales". Niedlugo bedzie miala pretensje,ze Ty obiadu dzien wczesniej dla niej nie przygotowales.

Gość to jaaa
ja koncze prace i tez nie mam sily na gotowanie. Jak chlopak mi nie ugotuje to juz nic nie jem bo jestem zbyt padnieta. Straszna jest ta twoja kobieta. Uciekaj od niej.

Gość dziadu
już cie ma stary czy będziesz pod pantoflem do końca swoich dni czy się ockniesz to tylko twoja sprawa...

Gość ukze
a nie mozesz wyrzucic monitora przez okno od komputera ? Nie miałaby internetu i problem z glowy. Internet ja za bardzo wciaga