Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Floriana

złapana przez fotoradar....

Polecane posty

Mierz siły na zamiary-zgadza się i sprawdza ale w życiu.Natomiast na drodzę i dla kierowców o wiele lepsze jest powiedzenie :\"miej oczy otwarte i patrz na znaki,a swoim szybkim samochodem nie wjedziesz na pole w maki\".

Tak wiem, jestem zła, okrutna i bez wyobraźni, ponieważ jeżdze na prostej, pustej drodze z zawrotną prędkośćią 120/h:o A jutro napewno kogoś zabije po czym sama skończe na drzewie bla bla bla:o Nie chciałabym z Wami jeździć jako pasażer, wolałabym chodzić pieszo bo prędkość i tak pozostała by zachowana taka sama:o

Gość no to co Floriana
? Od jutra na piechotkę ?

Floriano no fajnie że się przyznajesz do tego wszystkiego:D:D.Ale spowiedź tu chyba nie jest potrzebna:D:D.Napisałaś o tym na topiku i chyba nie myślałaś że wszycy Cię będą żałować za Twoją głupote.Głupotę za którą teraz będziesz musiała zapłacić w formie kredytowanego zapewne.Dobrze że isnieją fotoradary i policja z suszarkami bo zawsze to zmusza pędzących kierowców na ściągnięcie nogi z gazu.To chyba jedyny sposób żeby nie myśleli o pośpiechu,o tym ile może ich samochód wyciągnąć ani o tym że tak fajnie się szybko jeździ,kląc na L i innych którzy robią korki bo się do przepisów stosują. Floriano nie mam nic do Ciebie,ale żebyś mogła się nazawać dobym kierowcą jeszcze trochę doświadczenia Ci brakuje i obyś tego doświadczenia nie nabierała na wiadomościach o wypadkach tylko sama coś zrozumiała. Pozdrawiam serdecznie.

Gość o ja nie wytrzymam
naklej sobie suchy liść na przednią tablicę a potem rozpierdol się na tym drzewie z prędkością 120 km/h kto takiej idiotce dał prawo jazdy jak jest ograniczenie do 70 to się jedzie 70 a nie 120, a potem się dziwią że tyle wypadków

No to może jak już powstał taki topik o jeździe kobiet samochodami,nie będziemy się "chwialić"ile która wyciągneła na ograniczeniu tylko czym jeździmy my kobiety i jakie sytuacje na drodze były dla nas groźne a wybrnełyśmy z tego?A może któraś z nas tak jak ja intersuje się krosami i rajdami samochodowymi i bierze w nich udział? Podzielmy się swoimi doświadczeniami nie koniecznie takimi głupimi wybrykami jak................