Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspiration3

Hotel Baron-nadarzyn

Polecane posty

Gość inspiration3

witam! czy ktos z Was miał lub był na weselu w hotelu baron w nadarzynie?? ile osob było na tym weselu?

Gość inspiration3
????

Gość inspiration3
naprawde nik tam nie bawil sie na weselu?mi sie tam podoba tylko boje sie,ze parkiet jest troche maly , moze to tylko takie wrazenie. pomocy!!!! a mze ktos ma sprawdone miejsce na wesele w warszawie albo okolicach, 130osob

Gość inspiration3
a moze ktos slyszal cos o hotelu cyprus tez w okolicy nadarzyna

Gość sprawdzona sala
Ostoja, ul. Marmurowa 9 - za tarchominem (w strone jablonnej). miesci ok 200 osob, cena w miare, organizacja super, warunki super, styl antybalonowy :) www.ostoja-imprezy.pl

Gość inspiration3
naprawde nikt nic nie słyszał?pomocy!!potrzebuje info.bo niedlugo musimy sie zdecydowac bo terminow nie bedzie, a moze ktos cos wie na temat sali czy hotelu, tylko takie cos stylowe, elegancki bo tak mi sie zawzze marzylo. warszawa, okolice- 120-130osob. pomocy!!!!!!

Gość czarnuchowa
Ja sie tam bawilam na weselu w Baronie - bylo 160 osob i parkiet wszytskich pomiescil. bylo slicznie i super !

Gość aaana99
Witam, mam wesele w tym hotelu w 2009 martwi nie tylko, że w tym samym czasie będzie także trwało drugie wesele. Czy rzeczywiście jedni goście drugim nie przeszkadzają?? i nie słychaćuzyki z tego drugiego wesela?? a tak poza tym jak z jedzeniem,dobre?? z góry dziękuje za info pozdrawiam

Gość frania_one
witam bylam tam kilka razy i naprawde nie musisz sie martwic ze bedzie slychac czy przeszkadzac drugie wesele, wejscia na sale sa osobne i z innych stron hotelu, toalety rowniez w innych miejscach wiec goscie w srodku nie maja mozliwosci sie spotkac, przejscie z tej malej sali na duza jest przesloniete drzwiami, muzyki uwazam ze tez nie slychac.

Gość SIAPSIELEK
Hej. Mam pytanie do osób, które miały ostatnio wesle w hotelu BARON? Mam na myśłi mniejszą salę? Jak ona jest? Parkiet jest drewniany czy marmurowy? Czy dania są elegancko podane i przede wszystkim smaczne? Poprosze o info ponieważ w 2009 też tam będę miała wesele. I jeśłi możliwe jakieś zdjęcia z wesela poproszę na maila :)

Gość aaana99
dzięki za info odnośnie hotelu baron, ale mam jeszcze pytanko odnośnie jedzenia, dobre jest?? pozdrawiam

Gość ja tez tam bylam
no i musze przyznac ze jedzenie bylo niedobre. no dobra cieple dania spoko, nie mozna bylo sie przyczepic do flaczkow czy schabowych. ale te wszystkie zimne przystawki naprawde nie byly zachwycajace. ale z tego co sie orientuje to kazdy sam wybiera menu na wesele. no i pamietam ze tortu nie dalo sie jesc ale nie wiem czy tort oni robia sami czy trzeba gdzies indziej zamawiac

Gość SIAPSIELEK
Hej, Dzięki za informacje. Ale co nie tak było z tym jedzeniem? Mało? Czy może niesmaczne? Dawno temu byłaś tam na weselu? PZDR. ;)

Gość ja tez tam bylam
no ogolnie jedzenie mi nie smakowalo. nie powiem, zebym byla bywalczynia na weselach, ale na kilku bylam, na tym w baronie bylo super, swietna sala, bardzo mila obsluga, hotel tez ladny, no ale to jedzenie niezbyt. salatki byly jakos dziwnie doprawione, jakies ryby w galaretach, ktorych nie dalo sie jesc, o albo gulasz, ktory byl naprawde okropny, nawet moj chlopak ktory jest wiecznie glodny i wciaga wszystko co sie da nie chcial go ruszyc, ja tez nie powiem ze nie lubie sobie pojesc, ale w baronie szczerze mowie ze nie pojadlam sobie... rosol tez taki sobie pewnie z torebki...no ale chociaz flaczki byly dobre :) ale i tak zabawa byla przednia :D

Gość zibon
Ja mialem tam wesele w zeszym miesiacu. Jak bylo...? Gdybym mogl jeszcze raz wybierac to na pewno bym juz sie nie zdecydowal na Barona. Dlaczego? Wszystko wygladalo ok ale do czasu... Juz na samym poczatku swiatklo zgaslo dwa razy. Niby nic ale orkiestra bala sie juz o swoj sprzet. W koncu sie udalo i bylo swiatlo. Co dalej, Jak ludzie zaczeli jesc zimne przekaski to nikt z kuchni nie uzupelnial pólmików. Jak sie znajmy zapytal o lososia to kelner powiedzial mu zeby sobie wzial ze stolu mlodych... (bez komentarza). Ten tameta jest bardzo drazliwy bo przed impreza dogadalismy sie ze wszystko na polmiskach bedzie dokladane jesli zabraknie... Po weselu do strony minusow dopisalismy alkohol. Alkohol byl nasz wlasny ale poniewaz nie rozliczylismy z nimi tego powaznie ja osobiscie mam wrazenie ze nas oszukali. Poprawiny zdecydowalismy sie zrobic niewielkie w domu, wiec liczylismy ze zabierzemy cos z wesela.... duzo nie zabralismy. Wedlina byla zielona a z deski plonacych mies nic nam nie dali. Moje dobre rady. Przeyslicie wszystko dokladnie i kazdcie zapyisywac sobie wszystko w umowie (np. ze beda dokladali wedline). Zapytajcie sie jak bedzie z rozliczeniem wodki i faktycznie tego wymagajcie. A przedewszystkim uwazajcie na ta managerke - wredna baba! Mimo tego to jedzenie cieple bylo dobre - wiec o to sie nie martwcie. Co prawda u nas bylo tak ze cieple zaraz zabierali... wiele gosci sie nie najadlo bo jak zostawili nie pilnowane pelne talerze to jak wrocili ich juz nie bylo (kelnerzy dzialali zbyt sprawnie)

Gość czarna1995
ja równiez nie polecam Barona.Poza wyglądem sali dużo brakuje do tego,zeby było OK.Jedzenie fatalne.Nam robili nawet problem z orkiestrą,poniewaz maja swoją , która polecaja to w stosunku do naszej orkiestry nie byli mili także ogólnie NIE POLECAM!!!

Gość aaana99
troszke mnie te posty przeraziły!!! czy są w ogóle jakieś superlatywy w Baronie?? a tak mi się sala podobała....

Gość bjorn
Rzeczywiście sala ładna rzekomo klimatyzowana, ale podczas tanca ludzie otwierali okna poniewaz bylo b. duszno. Rzeczywiscie trzeba uwazac z umową tzn. zapisywać w umowie wszystko co zostało ustalone pani manadżer potrafi wycofac sie z danego słowa, nam podwyższyła cene za serwis owoców.Nie rozliczono sie z nami po weselu ani z alkoholu ani pozostałego jedzenia. Nasza wina ,że nie było tego w umowie. Porcje b.zminimalizowane . Ciasta zabrakło juz ok. godz. 11-tej, Toalety w ogóle przez całą noc nie sprzatane, zabrakło papieru toaletowego,nikt tego nie kontrolował. Juz drugiego wesela bym tam nie zrobiła. Wynejem sali ewidentnie nastawiony na duży zysk przy małym nakładzie własnym. Nie polecam.

Gość ddddnjhi b
Kurcze ja tez chcialam tam...bo sala piekna cudna wrecz...czy ktos ma dobre wspomnienia?

Gość Anra
hey, my będziemy mieć także wesele w Hotelu Baron w Nadarzynie... po przeczytaniu opinii na temat tego hotelu także nabrałam wątpliwości, ale oglądałam film z wesela znajomej właśnie z tego hotelu oraz na jednym z forów internetowych znalazłam też dziewczynę, która robiła tam wesele i żądna z nich nie narzekała na ten hotel - oczywiście wszelkie szczegóły trzeba zawrzeć w umowie, a ciasto i tort zamówię z cukierni indywidualnie... załączam cześć opinii jednej dziewczyny, która tam miała właśnie swoje wesele: "z calym przekonaniem moge polecic Barona. Jedzenie boskie, obsługa geniealna, zupelnie niewidoczna, goscie nawet sie zastanawaiali kiedy sprzatniete zostaly kieliszki stluczone przez nas:) i to nie jest tylko nasza opinia jako Panstwa Mlodych ale naszych gosci:) my mielismy slub we wrzsesniu 2008 w sali miodowej czy tam złotej, tej najwiekszej. oczywiscie sala Barona wyglada sama w sobie pieknie, przybranie stolow obrusy i pokrowce na krzesla sa w cenie i sa bardzo ładne... POLECAM PŁONĄCE PÓŁMISKI jako danie ciepłe (...) wszyscy bardzo chwalili i jedzenie i obsluge. tort takze bralismy w Baronie. Jesli chodzi o Pani Manager to rzeczywiscie na pierwszy rzut oka wydawac by sie mogla malo przejeta i sympatyczna, ale gwarantuje ze dzwoni wtedy kiedy mowi ze zadzwoni, zawsze mozna sie o cos dopytac, wszytskiego pilnuje tak zeby bylo o czasie i duzo doradza juz przy ustalaniu menu i wszytskich szczegolow i naprawde na koniec wyglada to bosko:) nasi znajomi, ktorzy byli na weselu a ta impreza jeszcze przed nimi , stwierdzili ze swoje wesela zrobia napewno w Baronie:) "

Gość aaana99
a gdzie znalazłaś więcej informacji o tym hotelu?? podeślesz może link?? z góry dzięki

Gość Anra
Hey, te informacje mam od dziewczyny u której zobaczyłam przypadkiem fotki z jej wesele właśnie w Baronie, wysłałam jej wiadomość i mi odpisała... poza tym znajoma mojej przyszłej teściowej też tam córce robiła wesele i była zadowolona

Gość aaasss79
Przestrzegam wszystkich przed hotelem (tak siebie nazywają na stronie, ale nie zasługują nawet na miano motelu) Baron w Nadarzynie. W pokoju z kanapy wystawały sprężyny a pościel była bez poszewek. Najbardziej jednak porażająca była postawa personelu - chodzi mi głównie o kobietę, która prawdopodobnie pełni funkcję kierowniczki - totalny Ciemnogród. Praca, która wymaga kontaktu z klientami, gośćmi hotelowymi to z całą pewnością nie jej branża. Nie zatrudniłabym jej nawet w wiejskim GS-ie, ponieważ odstraszałaby klientów. Arogancka, wręcz chamska i agresywna, niechlujna, nie znająca praw i obowiązków pracowników oraz gości hotelowych. Gdy kelner obsługujący przyjęcie weselne, na którym byłam, wylał na mnie gorącą kawę (nieumyślnie) i tym samym poparzył mi ramię, wyżej wymieniona pani odmówiła pomocy (chociaż pełniła dyzur na recepcji tej nocy). Wrednie dała do zrozumienia, że to nie jej problem i kazała nam na własną rękę jechać do apteki oddalonej o kilkanaście km po środek na poparzenia albo wezwać sobie karetkę. Hotelowa apteczka niezaopatrzona, brak osoby, która potrafiłaby udzielić pierwszej pomocy przedmedycznej. Owa pani nie zdaje sobie chyba sprawy, że jest antyreklamą tegoż obiektu i działa na niekorzyść swojej firmy traktując w ten sposób ludzi. SZCZERZE NIE POLECAM NIKOMU KORZYSTANIA Z USŁUG TEGO OŚRODKA.

Gość Fotograf ślubny
Potwierdzam ostatnią wypowiedz. Dodam od siebie kilka uwag. Byłem w tym hotelu na kilku weselach jako fotograf. Jedzenie poniżej wszelkiej krytyki. Obsługa a raczej jej brak na każdym kroku. Pokoje ze zdewastowanymi szafami i łózkami. Z tego co opowiadały mi młode pary po weselu to koniecznie w punktach każda para powinna spisać bardzo precyzyjna umowę. Potrafią nie dać wszystkich ciast i napojów a to co zostaje zabierają dla siebie. Sama sala jest bardzo przestronna i jest sporo miejsca na tańce ale reszta dyskryminuje to miejsce.

Gość optym
Wszystko kwestia gustu. Byłam na weselu w Baronie i wspominam je miło. Super klimat, miła atmosfera, fajne pokoje, a na dodatek dobra kuchnia.A co do baby - to wszędzie znajdzie się czarna owca...

Gość henryk1952
Zdecydowanie nie polecam! Słyszałem, że babka odpowiedzialna za wesela Barbarą Kostecka zdefraudowała pieniądze z zaliczek. Stąd ta informacja na ich stronie internetowej http://www.palacbaron.pl/ "W związku z wypowiedzeniem dalszej współpracy z Panią Barbarą Kostecką z firmy SABA TOUR POLSKA Sp. zoo uprzejmie proszę aby wszystkie osoby które mają podpisaną umowę na organizację imprez okolicznościowych, szkoleń lub konferencji oraz noclegów na rok 2012 w obiekcie hotelowym BARON w Nadarzynie kontaktowały się pod nr tel. (22) 729 80 57."

Poszukuje osób, które mają podpisane umowy na zorganizowanie wesela W Pałacu Baron w 2012. Czy macie problemy z realizacją umowy? czy wszystko odbywa się zgodnie z warunkami zawartymi w umowie/ bądź zostało zrealizowane zgodnie z umową -jeśli są osoby, które miały już w tym roku wesele w tym hotelu.

Gość Nerong
Ja mam z nimi problem. Udało mi sie wyczekac na właściciela i okazuje sie ze dalej chce naciagac ludzi, podaj maila to sie z Tobą skontaktuje

Gość holo
Mamy ten sam problem. Odezwę się na maila.