Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej z A

Ta ostatnia niedziela, wkrótce się rozstaniemy...

Polecane posty

Gość Andrzej z A

:)

ta ostatnia niedziela, wkrótce się rozstaniemy, wkrótce się rozejdziemy na wieczny czas:classic_cool:

A miało byc tak pięknie, miało nie wiac w oczy nam... i ociekac szczesciem.. mialo byc STO LAT, STO LAAAAAAAAAAAAAT! :classic_cool:

Gość Bogpoegfkam
Zabij mnie - nim ona to zrobi Zabij mnie - to nic nie boli Jeśli chcesz mieć święty spokój Zabij mnie - zamknę oczy..

Pchnij mnie.. kuchnnym nożem, napu.śc na mnie swoje lwy, ja nie che biec ogonem.. chce powoli tak jak Ty.. yo koniec, zabilismy w sobie wsztystko...:classic_cool:

Wszyscy razem w jwdną stornę, wszyscy razem, nie ma czego się bac. spiewajmy tonem wyzwolonym. sia laj lalala:classic_cool:

Wszyscy razem w jwdną stornę, wszyscy razem, nie ma czego się bac. spiewajmy tonem wyzwolonym. sia laj lalala:classic_cool:

jeszcze jedna noc, jeszcze jeden dzień, aż zapłonie światło, które poprowadzi mnie jeszcze jedna noc, jeszcze jeden dzień, wszystko zmieni się:classic_cool:

i zapisze ostatnie zdanie w swym zeszycie - "mogło mnie tu nie być choć tak KOCHAM Żyyyyyyyyyyycieeeeeeeee!"😭

i zapisze ostatnie zdanie w swym zeszycie-"mogło mnie tu nie być choć tak KOCHAM Żyyyyyyycieeeeee!"😭