Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breakkkkkk

czy twój mąż lub chłopak jezdzi tirem ?????

Polecane posty

Gość breakkkkkk

Tak?

Gość joziapp
tak

Gość lajla23
moj byly chlopak jezdzil tirem

Gość breakkkkkk
Opowiem wam historie... W mojej miejscowości szukano kierowców Tirów. Do dokumentów musieli oni dołączyć wyniki badań. W tym badanie na HIV. Z 80 kierowców,którzy złożyli podania U 50 wykryto HIV. Myślę,że Ci kierowcy sami nie wiedzieli o tym. Ponieważ nie zgłosili by się na te badania... Byłam w szoku normalnie.

Gość joziapp
o siet fak no to niezle chyba urwałabym wiadomo co mezowi jakby sie okazalo ze ma hiv

Gość breakkkkkk
Tak nieśmiało Ci zasugeruję,że może powinnaś się przebadać na hiv. Wiesz,nigdy nie wiadomo. Wśród tych kierowców o których pisałam były wszystkie grupy wiekowe. 20 paro,30 paro i 40 paro latkowie.

Gość Beznadziejna Prowokacja

Gość breakkkkkk
up

Gość breakkkkkk
gdzie jest mój post???

Gość breakkkkkk
sama w to nie wierzysz. napisalam prawde. niestety

Gość breakkkkkk

Gość Na szczęście nie

Gość a ja w to wierze
bo znam przepadek kiedy kobieta byla dziewica /przerwanie blony nastapilo z mezem/ szkoda tylko, ze nie analna...niestety go zarazila..ale ludzie sa naiwni i jak sie zakochaja to wierza we wszystko..

Gość breakkkkkk
Ta dziewczyna go zaraziła? Nie bardzo zrozumiałam ...

Gość a ja w to wierze
tak dziewczyna powiedziala mu, ze jest ok bo jest dziewica i z nikim nie spala...po czym po jakims czasie wyszlo, ze byla dziewica, ale nie analna i, ze spala z kims i miala hiv, po czym po jakims czasie go zarazila....

Gość breakkkkkk
Prostytutki naprawdę mają duży ruch na trasach. Niekiedy widze ile ich stoi, i ile tirów stoi na parkingach koło nich centralnie. Oni pózniej żony zarażaja... Boże oni wszyscy prawie mają rodziny

Gość a ja w to wierze
zgadzam sie, ale nie tylko tirowcy tak robia..niestety w kazdym malzenstwie jest takie prawdopodobienstwo bez wzgledu na to jak ufamy drugiej osobie jest to mozliwe;/

Gość breakkkkkk
też tak uważam

Gość breakkkkkk
ale ta sprawa z tymi kierowcami mną wstrząsneła !!!!!!! Każda żona czy dziewczyna pewnie teraz pomyśli...... mój na pewno nie korzysta z prostytutek.... :-((

Gość tylko kolki
ale to od lat wiadomo :) Kierowcy tirów są w grupie wysokiego ryzyka z racji tego, że regularnie korzystają z panienek przy drogach. Statystyki mówią, że koło 80% tych pań jest nosicielem HIV. Żadna nowość.

Gość a ja w to wierze
ja wierze i ufam swojemu facetowi, ale wiem, ze sa w zyciu rozne sytuacje i nic mnie nie zdziwi, tym bardziej, ze chodzi o zycie. wymagam jedno, ze jesli mnie zdradzi to niech wykona test. mysle, ze jest na tyle rozsadny aby nie narazac innych, wiem, ze tez to blokuje go przed kontaktami z kobietami, jest czuly na wszelkie wenery, co nie znaczy, ze kiedys sie nie znieczuli. dlatego wole miec to na uwadze.

Gość breakkkkkk
Wystarczy posłuchać kierowców tirów jak polecają sobie dziewczyny przy trasie, na CB

Gość breakkkkk
podnosze

Gość breakkkk
up

Gość breakkkk
up

Gość olusia10630503
na szczescie nie ale ma głupie pomysły...p..skakanie z dachu na dach..wszystko robi co mu przyjdzie do łba..po prostu faceci chyba nigdy nie doojrzeja naprawde i bedea miec cos w sobie dziecinnego

Gość breakkkk
hmmm

Gość ....m....
A mój maż jeżdzi tirem i jest w domu 6 dni w miesiącu.Pracuje tak od pół roku. To naprawdę ciężka praca i mówienie, że tirowcy to półmózgi myslący tylko o prostytutkach stojących przy drodze , uważam za niesprawiedliwe.Nie chce wyjść na jakąś ograniczonę żonę, która bezgranicznie ufa mężowi...zawsze jest możliwość zdrady...ale tak naprawdę, to niestety, nie trzeba jeździć tirem i długo przebywać poza domem, żeby to zrobić..:-( Przy "Paniach" na trasie zatrzymują się również samochody osobowe...A w każdym z nich, może być ktoś nam bliski..