Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSHAKKK

13.09.08 KTO JESZCZE???

Polecane posty

Gość anetka....

Gość anetka....
Ja też :)

Gość a ja na tym stanowisku
ja nie. ja tydzień później:)

Gość okrutna_prawda
ja też pozdrawiam wszystki przyszłe Młode Panny;-) Termin mamy magiczny:)

Gość karollla1402
ja również............. Dla nas to bardzo szczęśliwa liczba 13....... ;-))

Gość karollla1402
jak przygotowania dziewczyny???? Nerwy są już????

Gość karollla1402
Prawda, prawda to dla nas i dla ciebie duży krok ;-))

Gość karollla1402
To ja dla odmiany wyznam szczerze że się już trochę zaczynam martwić. Wszystko przygotowujemy sami z moim B. więc jest tego tyrochę na głowie, cały czas myślę że o czymś zapomniałam ...... Wszystko się wyjaśni 13.09.2008rrrrrrrrrrrrrr

Gość anetka....
No to ja wam powiem dziewczyny, że ja mam stresa gigant i jak tylko myślę o ślubie to trzęsą mi się ręce. Po prostu boję się że nie zdążę wszystkiego załatwić, bo zawsze i wszędzie się spóźniam.

Ja też mam ślub 13 września:) Weźcie nie mówcie o tym stresie bo zaraz mi się udzieli ;)

Ja się najbardziej boję stresu w samym kościele,a potem 1-szego tańca:O.Dziś idę na kurs tańca.22-ego mam do odbioru suknię.

A ja teraz nic a nic nie załatwiam,bo narzeczony 2 miesiące zagranicą i mam luz:).Przyjedzie w sierpniu to się zacznie:O

Ale domyślam się że salę, czy fotografa już macie, czy zupełnie nic. Ja się zastanawiam jaką będziemy mieć pogodę. bo chciałabym zrobić zdjęcia w plenerze.

a ja to się boje że przy przysiędze zacznę się śmiać. Przy cywilnym tak właśnie miałam.

My już dawno prawie wszystko mamy:salę,fotografa,kamerzystę,samochód do ślubu,orkiestrę,wódkę...Nie mamy tylko jeszcze załatwionego USC (tylko księdza),obrączek,narzeczony garnitur.Ale tak to większość chyba już tak. A propos kościoła,to ja nie wejściem się stresuję,tylko tej przysięgi:(.Że zacznę się jąkać albo coś niedosłyszę.Jak będę po kościele to już luz. My też byśmy chcieli mieć pogodę,też się o to martwię,bo też planujemy plener po 1-szym tańcu.Jak pogody nie będzie to niestety zdjęcia w poniedziałek.Mam nadzieję,że to nie będzie konieczne,bo wtedy też ze 100zł więcej musimy dopłacić za dojazd (80km). W jakim rejonie ślubujecie?Bo ja w woj.świętokrzyskim,chociaz mieszkam we Wrocławiu,ale wesele u pana młodego:).W okolicach Kielc zawsze zimniej niż we Wrocku-też to biorę pod uwagę.

Nam tez został strój dla pana młodego, obrączki juz mamy , ale jeszcze musimy je wygrawerować i ja jeszcz szukam dobrej wisazystki. A resztę rzeczy mamy pozałatwiane.

Gość karollla1402
Hej Justa ja też odbiram sukienkę 22 lipca. I też tego dnia spisujemy z księdzem protokół przedmałżeński........

Gość karollla1402
I również został nam garnitur dla Młodego. Obrączki mamy, salę, orkiestrę, samochód. Mam dwie kosmetyczki i nie wiem którą wybrać. Muszę iść na próbny makijaż. No i jeszcze pozostały takie drobiazgi typu coś we włosy, stroiki dla młodych i nie wiem co jeszcze....

Gość karollla1402
A wogóle dziewczyny jakie sukienki macie???? Takie skromne czy raczej wystawne??? Koronkowe czy tiulowe???? Białe czy ecru???? A co we włosy wplatacie??? Jakie fryzury???? Ależ jestem ciekawska....... Wzbaczcie........ ;-))