Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSHAKKK

13.09.08 KTO JESZCZE???

Polecane posty

Zaproszenia właśnie rozdałam. Ale niestety jto eszcze nie koniec pracy. Myślę teraz jak tu by ustroić bryczkę do slubu.

Łał fajnie,bryczka:D My jedziemy białym lincolnem,ale tym krótszym. Potwierdzają Wam już goście przyjazd?Bo my mieliśmy na zaproszeniach żeby potwierdzać do 15 lipca.I ja ze swojej strony wiem już mniej więcej kto będzie.Martwię się o stronę narzeczonego,bo on dużo ludzi zaprosił,a nie chcę żeby było więcej jak 100 osób,bo sala nie jest za wielka. Stroicie jakoś auta?Bo widziałam,że te stroiki drogie-ok.80zł,o świeżych kwiatach nawet nie mówię.Ile płacicie za fotografa?Bo my 700zł+dojazd ok 80km.

Fotograf będzie nas kosztował 1100 zł. Ale w tej cenie jest plener:)A co do bryczki to też myślę nad ustrojeniem.Ale pewnie uszyje coś fajnego :)

Drogi fotograf,ale jeszcze zależy ile zdjęć Wam zrobi,czy w albumie (niektórzy dają tylko zdjęcia na płycie CD). My płacimy właśnie 700zł za zdjęcia,za 120 sztuk w albumie (można wybrać więcej wtedy 4zł za każde kolejne zdjęcie).I wybraliśmy że chcemy zdjęcia zanim do kościoła pojedziemy,w kościele,potem na salę pierwszy taniec i na plener (z tego miejsca najbardziej mi zależy na zdjęciach i chcę ich jak najwięcej).Po plenerze już nie chcemy fotografa,zostanie tylko kamera.

a z dużego miasta jesteś? ja jestem z Wrocławia,ale wesele w świętokrzyskim,fotograf z Kielc (wesele będzie na wsi)

Ja jestem z Bydgoszczy. Niestety u nas są takie ceny, albo zbyt pozno zaczęłam szukać. Fotografa znalazłam dopiero teraz a wieć 2 miesiace przed ślubem.:(

a no to wszystko jasne!I tak miałaś szczęście że kogoś znalazłaś,ja szukałam styczeń/luty i też już miałam problem ze znalezieniem. Ile płacicie za osobę w restauracji?Bo my dopiero będziemy wiedzieć jak menu ustalimy,ponoć max 150zł,ale bym chciałą mniej:(.Będziemy mieć typowo polskie potrawy,to chyba powinno być trochę taniej niż za takie wymyślne.

Gość migola
witam ja tez biorę slub trzynastego września mysłaalm że małao jest oso b zdecydowanych na tą datę, a le widzę ze dosyć dużo osób jest życzę wszystkim wszystkiego dobrego i powodzenia bo to jednak jest 13 mam nadzieję że nie będzie pechowy

I jak z tymi przygotowaniami ? Ja próbuję jakoś zamknąć to w całość, tylko że zawsze sobie o czyms przypomnę np. trzeba jeszcze zamówć bukiet :)

Gość karollla1402
My wczoraj załatwiliśmy zksiędzem protokół przedślubny i zapowiedzi. A jak u was przygotowania. Aha my jedziemy do ślubu Audi Q7. Pozdrawiam ;-))