Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSHAKKK

13.09.08 KTO JESZCZE???

Polecane posty

karolcia333 bardzo ładną masz sukienkę. Ja gdybym miała opisać moją to jest taka romantyczna. 3/4 rękawek koronkowy, dopasowana w pasie, a potem się rozchodzi. :) We włoskach chę mieć diadem, gdyz włosy będe miała rozpuszczone w lokach. Mam długie włosy i wiem że taka fryzurka bedzie mi pasować. Wiecie z czym ostanio sie meczyłam z zaproszeniami i zawiadomieniami, gdyż robiłam je sama. ale wyszły bardzo fajnie :)

Karolcia-ale masz cudną tą suknię!!!!!!! Ja mam troszkę skromniejszą-na ramiączkach,trochę koronki,biała.Muszę jeszcze wybrać do niej chyba jakieś bolerko,bo we wrześniu może być chłodniej. Ja się zastanawiam co we włosy-czy jakiś skromny diadem czy po prostu taki biały stroik.Welonu też jeszcze nie wybrałam.A fryzurę to ostatnio wymyśliłam,że nie chcę mieć związanych tylko "pół na pół"-czyli z tyłu wyprostowane,rozpuszczone,z przodu troszkę "złapane",takie delikatne pejsy wypuszczone. Boję się kurcze tego makijażu ślubnego-nie znam tam kosmetyczek ani nawet fryzjerki,więc muszę koniecznie iść na próbne.

A co do makijażu i fryzjera to też trochę sie obawiam, bo nie znam żadnych fajnych. Ale wiem napewno ze zrobię sobie maikjaż próbny. Jestem osobą wymagającą i wiem że jak mi się nie spodoba to mogę się nawet popłakac z nerwów :( więc na 100 % musze mieć próbny.

justa ja wyprostujesz to na pewno się nie skręcą gwarantuję ci to no chyba że zacznie padać i twoje włosy trochę deszczu załapią to wtedy lepiej mieć prostownice w pogotowiu

Własnie też zastanawiam się nad tym diademem i chyba kupię jakiś skromny.Tym bardziej że ja strasznie lubię takie świecidełka:)

*Justa* fajna ta fryzurka, myslę że jeśli fryzjerka użyje dobrego lakieru to wszystko powinno sie trzymać. Ja mam odwrotnie, chę mieć włosy zalkowane, choć mam bardziej proste.

Na ile osób będziecie mieć wesele? Bo nam jeszcze nie wszyscy dali odpowiedź,ale liczymy że minimum 100.Ja się tylko stresuje żeby więcej nie było.Już nie chodzi o tą straszną kasę jaką wydamy,ale nasza sala nie jest jakaś wielka i ja mam stresa że po prostu ciasno będzie:(

Gość karollla1402
Ja myślałam o rozpuszczonych włosach i ewentualnie spięciu wlosów z boku i może jakiś kwiatek, albo cóś..... Nie wiem. Na razie mama oobny plik w kompie gdzie ściągam zdjęcia ale przyjdzie czas gdy trzeba będzie coś wybrać.

Ja już roznosiłam/rozsyłałam zaproszenia,dlatego że mój narzeczony wyjechał 1 czerwca,więc my akurat zrobiliśmy to już w maju.A na zaproszeniu była prośba o potwierdzenie do 15 lipca,bo moi goście będą jechac aż 600km i musimy im zapewnić nocleg.

Ja zaprosznia i zawiadomienia zacznę od dziaisiaj wydawać :) Tylko u mnie jest trochę inaczej, gdyz jest to przyjęcie dla najblizszej rodzinki, tak więc oni wiadomo że są poinformowani o slubie.

Dlatego zapewniamy im nocleg już od piątku aż do poniedziałku,więc mogą wyjechać już w czwartek wieczorem żeby w piątek rano już u nas być:).Też sobie nie wyobrażam że by przyjechali w sobotę rano i dawaj na wesele:)

Gość karollla1402
Ja też zaczynam teraz rozdawać zaproszenia (które robiłam sama ). Większośc z naszych krewnych wie kiedy i gdzie będziemy się bawić.

Gość karollla1402
Do mojej imienniczki: suknia przepiękna. Mam podobny gorset tylko nie Demetrios.

Gość karollla1402
Wesele mamy na 87 osób. A miało być na 60!!!!

Gość karollla1402
Pytanie do myszkasamusia: a robisz też takie kotyliony dla młodych do przypięcia???? Bo nie wiem czy robić czy kupić bo mi już te "papierkowe prace" bokiem wychodzą.

Mówiąc o kotylionach masz na myśli takie malutki kokardki,które się przypina gościom weselnym?Bo ja kupiłam takie gotowe,po 50sztuk pakowane.Jakbym miala to sama robić to oczopląsu bym dostała:).Lepiej kupić gotowe,ale nie wiem czy to samo masz na myśli mówiąc o kotylionach.

Wicecie co ja jeszcze robiłam podziękowania dla gości i takie zawieszki na wino i wódkę :) A teraz odpoczywam.

Ja podziękowań nie,ale zakupiłam na allegro etykiety na wódkę z wierszykiem,naszymi imionami i datą:).Aha no i jeszcze tablice rejestracyjne-z przodu auta będą nasze imiona,a z tyłu "Na zawsze razem";)

Gość karollla1402
Witam!!!!! Też muszę zamówć takie różne drobne rzeczy na allegro, najlepiej u jednego sprzedawcy, żeby raz zapłacić za przesyłkę.

To zamawiaj już teraz,bo przesyłki długo idą,ci sprzedawcy mają teraz dużo zamówień i u nich też to dlużej trwa organizacja wysyłki.Ja zamawiałam na Allegro:zaproszenia,etykiety na wódkę i tablice rejestracyjne..