Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdamawielkieoczy

jutro kolejny poniedziałek...

Polecane posty

Gość prawdamawielkieoczy

aż mnię się coś robi. Powiedziałam wszystkim, że jestem od jutra na wczasach na hawajach. Jestem ja mądra? Od wieczora bo rano muszę zawieźć jednej głupiej wredocie jedną rzecz. Ludzie są nieźli w uprzykrzaniu życia.

Gość prawdamawielkieoczy
też tak macie? przecież to się nie da. Powiedziałam "Kochani , w poniedziałek jestem na Hawajach o tej godzinie". Ciekawe tylko jak zdążę na samolot ... Jakoś ...

Gość prawdamawielkieoczy
A co studiujesz? Powodzenia. Ja kiedyś też zdawałam egzaminy. Nawet teraz mam jeszcze do zdania coś. Ale na razie sobie to odpuszczę. Bez sensu równo. Nie tak miało wyglądać moje życie w moim wieku. Wszystko miało być już skończone, mieszkanie wypolerowane, herbatka zaparzona... Wiele by pisać. Ale niestety ludzie świnie pogrzebali moje zamiary.

Nie widzę różnicy w dniach tygodnia.. niedziela jest wyjątkiem.. bo nie idę do pracy...

Gość prawdamawielkieoczy
Sprawdzian z chemii? A z czego. Nie zżynaj.

Gość prawdamawielkieoczy
hahaha - denat się odzywa? Znowu spartaczona sekcja zwłok? :(

Gość prawdamawielkieoczy
Zrzynaj się pisze chyba, a nie zżynaj, nie? Wiecie co - mam problem ostatnio- może mi pomożecie- bo muszę być w pewnym miejscu o 10.00 rano (powiedzmy) a mogę a. być o 2.00 w nocy b. być o 7.00 rano ale muszę wykupić sobie miejsce w kuszetce - wiecie jakie obleśne są te kuszetki i jak się kradnie w takich wagonach. Przeraża mnie myśl, że będę kiblować od 2.00 w nocy przez ogólną bezmyślność chyba bo niby czemu wszystkie środki transportu kończą swój bieg o 2.00 w nocy!!!!!!!!!!!!!!!!! Co można robić o 2.00 w nocy (burdel wyłączając).

Język obcy i jutro mam egzamin z metodyki nauczania językow obcych 😭

Gość prawdamawielkieoczy
Albo zrzynaj sobie - jak inaczej bowiem chcesz zostać VIPEM? Jak będziesz uczciwy to dojdziesz do... dziur w dżinsach. Jak będziesz zaś nieuczciwy to dorobisz się wiele.

Gość prawdamawielkieoczy
No i co wiesz z tej metodyki, co? Pochwali się. Pewnie będziesz wybitnym nauczycielem kiedyś. Dostaniesz order od ministra. Albo prezydenta. Dużo by marzyć...

Gość prawdamawielkieoczy
No - piszcie co tam w szkole. Kogo znowu zamknęliście w ubikacji? Dyrektora, co? A kto ukradł gazetkę na korytarzu? Julek? A mundurki wam zniosą - to chyba straszne, ale z drugiej strony te mundurki nie miały prawa przetrwać - dosłownie. W niektórych szkołach szmaty dosłownie- jedno pranie i możesz dać na Caritas.

Wiem nawet jak zbudowany jest mózg, wiem jakie sa warunki dobrego zapamietywania, jakie są rodzaje inteligencji, za co odpowiada która półkula mózgowa i który płat, jakie sa rodzaje pamięci, jakie sa stratego zachowan uczniowskich oraz typy nauczycieli i jak naucza sie gramatyki, pisania, mowienia itd... znaczy... jeszcze nie wszystko umiem, ale do rana daleko :classic_cool: (a najgorsze, ze to wszystko mam ustnie powiedziec w jezyku obcym :O )

Gość prawdamawielkieoczy
Oooooooooooooo w obcym języku - to wyzwanie. A po co Ci to w tak w sumie, no nie? Lepiej byś w tym czasie coś policzył na kalkulatorku. Jakąś funkcję czy granicę...

Gość ksjkfka
Turquoise to jakie są te warunki dobrego zapamiętywania???Bo ja maturę mam w tym roku

Gość prawdamawielkieoczy
Ale masz rację lepiej już w obcym języku uczyć się o mózgu niż liczyć bez sensu kolejną granicę. A co robicie na lekcjach jak nie jest twoja kolejka do odpowiedzi? Co wtedy was interesuje?

Gość prawdamawielkieoczy
czy ktoś kiedyś zrobił w szkole taki numer - w środku lekcji nagle wstal i wyszedł przez okno. ja coś takiego przeżyłam, ale trochę inaczej. Pewna osoba wyszła do ubikacji i nie wróciła. Po prostu zakończyła tam swoje zycie :(

Gość prawdamawielkieoczy
Nie pamiętam czy było to w czasie zajęć czy w czasie przerwy. Nie wiem. Smutne strasznie - całe życie jest smutne. Nikt nie wie zasypiając czy rano wstanie. Ot flilozoficzne podejście do życia...

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
RONDEL!!!!!!!!!! rondel rondel rondeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!

Gość prawdawoczykole
No to teraz nazywam się inaczej - przeczytaj sobie :)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jutro kolejny rondel

Gość prawdawoczykole
Te czerwony powyżej - diż do psychiatry jutro, co? Ty masz jakieś zwidy w oczach :(

a ja uwielbiam poniedziałki. za to nie lubię niedziel bo w te dni nie widzę się z moja MYSZKą

Gość prawdawoczykole
Też się sama siebie pytam - co ja tu jeszcze robię? Jutro rano muszę zaiwaniać do flądry jednej. Ostatnio mam taki trudny czas w życiu. Kiedyś też miałam taki czas - 5 lat temu, ale teraz jest mi trudniej. Jednak młodość to żywioł. Starośc nie radość. Oj nie...Pozdrowienia dla młodzieniaszków

Gość prawdawoczykole
Z myszką? Ale w domu masz kompa jak czytamy... Z myszką się widzisz... nie schrzań życia tej twojej myszce. Bo różnie to bywa :(

Gość prawdawoczykole
Aaaaaaaa idę spać. Jutro kolejny poniedziałek... rano do weidźmy a potem na samolot. I na Hawajki. Życie to nie bajka. Znowu nie będzie premii dla moich pracowników. W tym roku musiałam gwizndąć im 13-tki i pod gruszą. No cóz... lubie podróżować.