Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mały siuraczek

Zapraszam nudzące się czasem w pracy, czasem w domu kobiety.

Polecane posty

Qrcze dobrze napisane, prawdziwe...wyższa szkola jazdy

Wiem Energio, że dorosły facet nie powinien pytac o takie sprawy, ale ja lubie taką dziecinadę. Za każdym razem jeszcze raz i jeszcze raz chcę się upewnić.

Oczyszczam umysł ze spraw poważnych. Ciężko dziś pracowałam i zasłużyłam na przerwę :). Mam ten topik w ulubionych to zobaczyłam. A Ciebie co skłania do tych moim zdaniem beznadziejnych pytań o łykanie, szerokości idługoci?

czesc Energy ;) wywaliło mnie z tlenu nie widziałam Twoich wpisów ;) 😘 Krytyk podpisuje się pod tym co napisała Ci Energy ;)

wiesz Krytyk, nie uznaj tego za objaw mojej nadmiernej delikatności ;) (hehe), ale po co ślizgać się tylko po powierzchni, jak mozna nurkować w głąb - a tam cuda, cudeńka :)

ja też wierze tym bardziej ze ze zdjęcia to Ty medialne ciacho jestes :P Prawda Energy??:)

Qrcze, ciachowatosć, rzecz gustu ;) Ja widże nadzieję w tym, że Krytyk zawsze dobrze zaczna, szuka czegoś, odczuwa dyskomfort w swojej sytuacji.. a potem jak zwykle pyta o obciąganie z połykiem :D

Krytyk - to przemiła propozycja :) Niestety, jestem obecnie w stanie głębokiej błogosci i satsfakcji z życia osobistego. Musiałbyś być chodzącym koncentratem feromonów, żeby mnie ruszyło. Ale nie oceniaj innych według mnie ;) Poza tym, nie mam pojęcia jak zmierzyć ciasność cipki ...............

a ja Krytyk czuję się odrzucona 😭 jak mogłeś??? Niestety ja raczej wczorajszego piwa nie pijam :classic_cool: miałes swój czas :P zresztą luzna jestem :P

Gość scarly
o proszę proszę, a nie było mnie tylko z godzinkę i jak ciekawie się zrobiło, czesc Energio!

Cześć :) Zastanawiam się nad ironiąlosu, jak człowiek by nawet chętny był to nie jednej propozycji nie uświadczy, a jak nie ma potrzeb, to zasypują jak spam :D

Gość scarly
o widzisz jaki ten los przewrotny jest, łączę się ze wszystkimi nieusatysfakcjowanymi.. ojejciu prawie się zaplątałam w tym wyrazie hihi

Gość scarly
jednak poplątałam :( a to ze stresu chyba

Gość scarly
no tak trzeba sie odstresować, bo urodzie szkodzi ;) a tak na powaznie to się trochę przestraszyłam niedawno, broń se trzeba chyba załatwic czy co w obecnej erze.. kiedyś troche chodziłam na kółko strzeleckie to moze przypomnę, ale pomyslę o tym jutro

Gość scarly
dawajcie dziewczyny jakieś hasełko tu mnie, ano szybko, ażeby kolezanka mogła sie odstresować, a Wy za dobry uczynek punkty u Bozi zdobędziecie zapewne

Gość scarly
fajnie byłoby, aj jakiś typ na chodniku zaczał mnie szarpać, gadał duzo takich naprawdę niemiłych rzeczy, że ho ho ( na forum tego nawet nie piszą , ja przynajmniej nie natrafiłam) ale jakiś chłopak z parkingu na szczęście przybiegł i go troszke poturbował, ja niestety nie umiem się bić :(

Gość zadbana Ana
Ja w domu jestem:-)