Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka17

co to jest to obrzezanie?

Polecane posty

Gość martynka17

Dziewczyny!Mam pytanie, ktore moze wyda sie wam, zwlaszcza bardziej doswiadczonym, glupie. Ale ja naprawde nie wiem! Co to jest to obrzezanie? Na czym polega? Czy duzo chlopakow u nas to ma? Jaka jest korzysc z takiego zabiegu?

Gość rotter111
To pozbawienie penisa "płaszczyka" poprzez nacięcie wokół nasady żołędzia wskutek czego zsuwa się on na stałe z trzona i "zalega" przy brzuchu. Mam fotkę takiego - jak chcesz to przyślę na maila.

Gość gfds
obrzezanie kobiet polega na wycieciu łechtaczki i czasem warg sromowych .OCzywiscie nie kazda to przeżywa. NIektore umierają

Gość Aniuta18
pytasz Martyna czy duzo jest u nas chlopakow z obcietym napletkiem? Z tego co wiem sama i od kolezanek to duzo, chyba coraz wiecej. Sa tez faceci od urodzenia z krotkimi jakby obrzezanymi napletkami. Ale w tej sprawie niewiele wiem. moze jakis facet sie wypowie. jesli nie widzialas takich penisow to wejdz na strone foreskin coverage index to zobaczysz rozne wersje.

Gość Martynka17
dzieki Aniuta za link. Odjazdowe sa niektore.... CI-3 super! Rotter dzieki za oferte ale juz widzialem na tej stronie podanej przez Aniute. Czy nalezy rozumiec ze sa rozne typy obrzezania, tzn. mozna sobie zamowic "na krotko" i " na dlugo"? Czy ktorys z chlopakow moglby sie podzielic swoimi doswiadczeniami? A dziewczyny, ktore waszym zdaniem lepsze?

Gość rotter111
Na żadnym zdjęciu z tej strony nie ma obrzezanego...

Gość Piotrrrr25
Martynko duzo mezczyzn rodzi sie z penisami z krotkim napletkiem nie zaslaniajacym zoledzi (czyli glowki penisa). Taki napletek zsuwa sie ponizej zoledzi tworzac drobne faldki. Wyglada taki penis jakby byl po obrzezaniu typu low and loose, choc nie przechodzil interwencji chirurgicznej. Zaleta takiego penisa, jak i tego typu obrzezania jest fakt pozostawienie czesci ochronnej tkanki umozliwiajacej tez masturbacje.

Gość Alfiko
Martynko ja mysle ze najlepsze jest calkowite obrzezanie. Takiemu zabiegowi sie poddalem i jestem zadowolony. Dziewczyny sa z niego bardzo zadowolone... Czytalem gdzies wypowiedz faceta po czesciowym obrzezaniu, ze mu przeszkada ten pozostawiony kawalek skorki, wlosy sie pod niego dostaja i draznia zoladz. Niektore dziewczyny uwaza\ja ze taka zrolowana skorka jest nieestetyczna.

Gość symfonietka
Obrzezanie to zabieg uszczesliwiajacy kobiety!!!! Pozbawia facetow zbednej skorki na penisie, przez co penis wyglada ladniej (bylam z moim chlopakiem na plazy dla nudystow i bylam dumna z jego wygladu. dziewczyny sie za nim ogladaly), jest czystszy i higieniczny no i dluzej moze!

Gość fabiola17
to obciecie tej skorki co zakrywa glowke penisa. podobno moze byc calkowite lub czesciowe, ale moze sie jakis chlopak wypowie. W ogole to fajna sprawa i taki penis wyklada super.

Gość fabiola17
scat do buzi tez moze byc calkowity lub czesciowy (do pelna z górką lub do połowy):)

Gość to rytuał naciecia napletka
stosowany m.in.przez Żydów. Stanowczo za duzo tego tematu:o Czasami odnosze wrazenie jakby Zydzi sie tu zagnieździli / zakładali własnie takie tematy/i namawiali na zmiane wyznania

Gość Aniuta18
juz tyle razy pisano ze nie ty;lko Zydzi sa obrzezani. U nas coraz wiecej chlopakow tez to robie z koniecznosci lub wlasnej woli. Dobrze ze dziewczyny sie o to pytaja na tym forum, bo lepiej jak wiedza, nizby sie mialy bac, ze z chlopakiem jest cos nie tak, lub mialy sie z nich wysmiewac. Domyslam jaki stres musi odczuwac chlopak ktory nie ma napletka a jego koledzy robia glupie zarty, podchwytywane zreszta przez glupsze dziewczyny. Mnie sie podobaja krotkie napletki wiec akceptuje obrzezanie, ale sa pewnie i takie ktorym przynajmniej trzeba wytlumaczyc ze to nie jest cos nienormalnego

Gość Aniuta18
naprawdę nazywam sie Salcie Szprycenman

Gość nieobrzezany
wedlg mnei obrzezani to sa tylko żydzi !! a normalni faceci to chyba maja normalnie penisy .

Gość Fredka21
no i widzicie jakie durnie z tych naszych chlopakow! mysle ze cala ta agresja bierze sie z obawy zeby dziewczyna nie zechciala go namawiac na zabieg! madra dziewczyna tego pewnie nie zrobi, a z glupia nie warto sie prowadzac. jesli oboje tego beda chcieli no to co za problem. rzecz tylko w tym, zeby zmienic nastawienie do inaczej wygladajacych penisow. moj obecny facet przez cale lata wstydzil sie pokazac na basenie czy plazy dla naturystow bo obawial sie reakcji, a ma byc z czego dumny! pala jak marzenie z pieknym krotkim napletkiem.

Gość Fredka21
dodam ze obciagam z polykiem takze obrzezane penisy spoconym ortodoksom pod synagogą :classic_cool:

Gość wg tradycji rabinicznej
pierwszego obrzezania dokonała kobieta, na swoim synu by darować Jahwe, część ciała, a tak w ogóle ci co myślą że tylko żydzi są obrzezani są durni ponad miare i mają wszy jak ruskie czołgi

Gość sylwia1988
sa rozne penisy, z kapturkiem i bez , rozne sa tez gusty jednym dziewczynom moze sie podobac taki innym inny. ale nie mozna wartosciowac ich tylko na podstawie dlugosci lub braku napletka.