Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sd-flksdflekr

pytanie o internet bezprzewodowy

Polecane posty

Gość sd-flksdflekr

czy ma ktos z was internet z sieci orange?czy jestescie z niego zadowoleni?i jak dziala?chodzi mi o to czy kiepsko dziala w miejscach gdzie jest mniejszy zasieg

Gość sd-flksdflekr
prosze pomozcie

działa oki...korzystam z n niego ..w srodku puszczy....predkosc żółwia co zrozumiałe...filmu nie obejrzysz...fot nie wysles tak szybko...ale da sie życ;) raczej bezaawaryjny...choc zaniki sieci bywaja;)

ja też z niego korzystam i nie narzekam specjalnie, zabieram swój laptop na wieś i to jest to, łączność ze światem jest , można się pokusić.I zgadzam się z wypowiedzią \'lubiś \".

Gość łee
niedawno też stałam przed wybotem netu i testowałam u siebie w domu net z plusa :o chodziło to to koszmarnie! strona potrafiła otwierać się nawet minute-dwie i stwierdziłam że przy takim czymś chyba bym nerwowo wysiadła :D wzięlam radiówke bezprzewodowo rozprowadzoną w domu i jest ok, no jedyny minus że net mam tylko w domu i na podwórku ale wole to niż tego muła z komórek :P aaa na marginesie to ja z małego miasta :) :P

Gość bo testowałas plusa nie orange
a to robi roznice:D:p

Gość słyszeliście o sferii

Gość sd-flksdflekr
dzieki za wypowiedzi,chce sobie wlasnie zafundowac na 12 miesiecy internet orange ale jade na wakacje,gdzie laptop z netem bedzie mi bardzo potrzebny.mam tam zasieg orange mnawet dobry wiec mam nadzieje ze i net bedzie smigal,a powiedzcie mi ile sie placi za start i pozniej miesieczny abonament

Nie kupuj tego badziewia,moja kuzynka ma z orange i czasami to czeka na otwarcie stony 15 min. tragedia, żadnego pliku nie moze ściągnąć,żałuje że to wzieła, i czeka tylko az umowa sie skończy

dziwne...nie czekam az tak długo...nawet te bardziej wypasione stronki otwieraja sie szybko...a dookoła mnie..tylko las. i jeziora:p moze po prostu nie mieszka w zasiegu..to sie zdarza..jak bedziesz uzywała orange w miescie to nie powinno byc zadnych problemow...