Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_23_wawa

jak sobie powiększyć piersi w photoshopie? bo poprosił mnie o zdjęcie

Polecane posty

Gość aga_23_wawa

a ja mam malutkie A, więc troche mi głupio. poradźcie jak powiększyć chociaż do pełnego B, poznałam go 2 tygodnie temu na czacie, poprosił o zdjęcie no i teraz mam problem, a super mi się z nim gada i myślę że może to ten, na całe życie, ale te piersi moje... :( i nie mówcie, że mam być naturalna, najwyżej potem powiem, że się odchudziłam, ale musze teraz wypaść bardzo dobrze bo to super facet!!!

Gość przyloz sobie kotleta
a jak sie spotkacie to sie chlopak lekko zdziwi i bedzie szukal twojego duzego b. nie mowie tego zlosliwie, sama mam ledwie a i wole tego nie ukrywac przed innymi zeby potem nie bylo krepujacycch sytuacji

Hmm, hmmm, włóż sobie jakieś gąbki do stanika i tak sobie cyknij fotę, czy to nie prostsze? Tłumaczenie w photoshopie to trochę zbyt skomplikowane

Gość a skad macie photoshopa
?? mozna sciagnac ??powiedzcie prosze

w fotoshopie najprościej chyba zrobić to skraplaniem.... tylko że trzeba umieć (a tłumaczyć za długo) bo inaczej tylko się ośmieszysz nieudolne amatorskie przeróbki są łatwo wykrywalne :D

Gość no skad scignac
powiedzcie:)

Gość a po co powiekszać cycki
lepiej znajdź w necie jakąś zgrabna laske i zamień się z nia głowami - bedziesz mieć extra ciało :)

to prowokacja? nie wierzę że istnieją tak głupie kobiety... przecież on się skapnie że są powiększone. już lepiej sobie wsadź do biustonosza jakiejś waty czy cuś i zrób jeszcze jedną fotkę :classic_cool:

to jest program licencjonowany więc znikąd oficjalnie go nie ściągniesz ale poszukaj na torrentach :)

tyle że photoshop to nie paint - trzeba wielu godzin żeby poznać choć podstawy obróbki zdjęć więc w twoim przypadku wata będzie skuteczniejsza :)