Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszelle fajfer

czy wierzycie w damska przyjazn?

Polecane posty

Gość miszelle fajfer

Myslicie ze dwie dziewczyny moga sie naprawde przyjaznic, ich przyjazn moze trwac latami i miedzyczasie nie zazdroscic sobie, nie zyczyc niczego zlego itp. Ja w sumie do tej pory wierzylam ze to mozliwe, mialam nawet dobre znajome zza czasow liceum i studiow dopoki nie doswiadczylam tego na wlasnej skorze. Dawna kolezanka z liceum probowala poderwac mojego meza. Spotkalismy sie po dlugim czasie niewidzenia, tak sie sklada ze moj maz jest obywatlem kraju ktorym byla zawsze zafascynowana ta znajoma. Spotkalismy sie w nieco wiekszym gronie osob (byli tez inni znajomi), najpierw jak zaczela z nim gadac nie przeszkadzalo mi to, normalka. Ale po jakims czsie widze ze zaczela sie zachowywac jak jkas podlotka: robila dziwne usmieszki, patrzyla w oczy, co jakis czas starala sie go dotknac po ramieniu. szczerze mowiac zniesmaczylo mnie no. Na szczescie moj facet nie reagowal na to a nawet potem sie mnie pytal czy kolezanka przypadkiem nie ma jakis problemow z soba bo sie dziwnie zachowywala. W kazdfym razie po tym incydencie zaczelam jej unikac. I wogole nie moge uwierzyc ze cos takiego moglo sie stac bo znam ja z liceum i ona igdy sie tak nie zachowywala. Mozliwe wiec ze z wiekiem wzajemna przyjazn miedzy kobietami mija i pojawia sie tylko rywalizacja?

Gość miszelle fajfer
:(

Gość Dzika_Lilianna
Ja wierze w kolezenstwo, ale w takie bycie przyjaciolkami nie. I nie raz sie o tym przekonalam. A najbardziej dotkliwie jak jedna z moich kolezanek (prawie przyjaciolka) na moich oczach doslownie probowala poderwac mego narzeczonego (teraz meza). Na szczescie nie podzialalo to na niego w efekcie czego ona sie zblaznila.