Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daleko daleko...

JESTEM ZWYCZAJNIE BRZYDKA

Polecane posty

Gość kukamunga
No to wystarczy umyć twarz^^ i po problemie :D

nie wiem skad sie biora tacy ludzie, co sie z tego wysmiewaja:o naprawde zalosni jestes:ocie!!

Gość znikoma xxl
co z tego ze to biadactwo tu napisalo co? mamy sie zlozyc na operacje plastyczna bo ona nie akceptuje swojej twarzy????

Gość Daleko daleko...
Co do rad dotyczących odżywek do włosów i makijażu: Probowalam juz wszystkiego. Malowala mnie juz kilka razy profesjonalistka, ale i tak nie wygladalam nawet ,,przecietnie", czyli tak zeby nie rzucac sie w oczy. Najgorszy jest ten ksztalt twarzy: strasznie podluzny.

Gość kukamunga
My przynajmniej publicznie nie okazujemy swojej beznadziejności^^

Gość znikoma xxl
"Profesjonalistka"... wkurzasz mnie.. mam wrazenie ze jestes rozpuszczona gowniara, rozkapryszona jedynaczka, ktorej rodzice dawali zabawki zamiast wpajac wartosci....

Gość Justynaa23lata
ciesz sie ze masz taki wyglad jaki amsz moja kolezanka jest smutna z powodu swojego wygladu www.patr22ycja22.sympatia.pl

Gość chodzi o to ze masz twarz
jak jessica parker ??? czy gorszY?

Gość Daleko daleko...
Liczylam na jakies zrozumienie, slowa otuchy, ale widze, ze tu przesiadują tylko ograniczeni 14stolatkowie, ktorzy zamiast odrobic lekcje , marnują czas na kafeterii dosrywajac innym. Nie mam zdeformowanej twarzy, tylko strasznie dlugą. Nie jestem pusta, bo wiem ze wyglad nie jest najwazniejszy. Ale dlaczego kazdy facet z ktorym zaczynam gadkę (np na imprezie) ucieka ode mnie? Albo gdy jest selekcja w jakims klubie, to moje kolezanki wpuszcza a mnie nie? I jak mam sie nieprzejmowac jak moja ,,szpetota" utrudnia mi normalne zycie?

Gość znikoma xxl
ciesz sie ze nie masz garba albo brodawki na czubku nosa:D

Gość Radek Wół
Przeciez ta laska z fotki nie jest taka zla :) Puknal bym ją :D

Gość kukamunga
Matko kochana to skocz z parteru^^ i masz problem z głowy,ech,wygląd to nie wszystko,trzeba żyć dalej,a nie żalić się ludziom,którzy mają to w dupie:/

Gość Andrzej22
Ile masz wzrosyu dziewczyno? A czy jesteś gruba?

Gość ConstellationLyra
zaraz zaraz, jaka selekcja w klubie?? bramkarze wpuszczaja najładniejsze czy co???.. np taka tola z blog 27 tez ma podłużną twarz i wygląda jak facet

Gość GZXC
Nie badzcie tacy okrutni,jak nie macie nic modrego do powiedzenia to lepiej wcale sie nie wypowiadajcie.

Gość jak jessica parker

Gość znikoma xxl
dobra ide sobie,wkurwilas mnie kobieto...ide obejrzec buzie w lustrze i pocieszyc sie ze nie mam takich problemów:)

Gość Daleko daleko...
KTOS PODSZYWA SIE POD MOJ NICK ! Nie napisalam tego co jest wyzej. A twarz mam troszke bardziej podluzna i węższą niz Sarah Jessica Parker.

Gość Daleko daleko..
moge zrobic lodzika

Gość GZXC
Przestan o tym tyle rozmyslac , poprostu zyj.

Gość sephrenia
No niestety to plaga różnorakich forów - że przesiadują tam ludzie którzy uwielbiają się nad kimś pastwić. Ja rozumiem że to może być problem, bo trudno jest być kobietą w społeczeństwie które kładzie tak duży nacisk na wygląd. I łatwo jest powiedzieć, że autorka nie ma większych problemów, a skąd wiecie? To że o nich nie napisała to nie znaczy że ich nie ma... Myślę że najbardziej pomógłby Tobie w takim razie kontakt z kimś potrafiącym cię zaakceptować taką właśnie. Wtedy dopiero zmienia się obraz siebie jaki nosimy w głowie. Życzę Tobie żebyś spotkała kogoś takiego. Pozdrawiam ciepło...

Gość Daleko daleko..
albo wylizac kakaowe oczko..

Gość Daleko daleko...
Mam 173 i nie jestem absolutnie gruba. Dbam o cialo. Z wymiarow jestem zadowolona, mam biust, wciecie w talii, szczuple dlugie nogi. Ale cialo to tylko cialo. A twarz to wizytowka kazdego czlowieka...

Gość Daleko daleko..
lubie smaczek gówienka....smakowe :D

Ej no bez przesady dlaczego wy sie śmiejecie:| dziewczyna ma problem, a Wy ją wysmiewacie zamiast jakoś pocieszyć czy coś?? Trzymaj sie:*

Gość kukamunga
hahhahahah dobre^^ ale wiesz co Daleko na tak dłuuuugą brodę to poradzę Ci jedno, trzeba ją reularnie piłować,bo ludziom oczy wydłubiesz^^

Gość GZXC
Nigdy nie jest tak zle ze nie mogloby byc gorzej. Glowa do gory.:):):)

Gość Daleko daleko...
Wszystkie wpisy pod moim nickiem ktore są co najmniej ,,niestosowne" SA NIE MOJE. Dziekuje Sephrenia za cieple slowa, jestes chyba jedyna osoba tu ktora mnie nie wysmiala. Dziekuje bardzo.