Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

No i...boli.

Polecane posty

Nie jestesmy razem juz 10 miesiecy. (sic ! Ale ten czas zlecial !). A ja do tej pory nie potrafie sie pozbierac i na nowo poukladac sobie swojego zycia uczuciowego mimo kilku okazji... On juz to zrobil prawie pol roku temu i z tego, co wiem, uklada sie im wysmienicie. Ciesze sie Jego szczesciem, choc mnie to bardzo boli i tesknie. Cholera, musialam sie ,,wyspowiadac\'\'.

Gość madzialor
no cóz... po przeczytaniu twojej historiinie moge nic innego powiedziec jak to, ze i Ty musisz juz zapomniec o Nim i o przeszlosci.. jak widac, on sam juz tak uczynil, jesli jest z laską prawie pol roku. Moze ty po prostu sie łudzisz ze on jeszcze do Ciebie wroci??!! nie powinnas tak myslec, powinnas wstac rano, usmiechnac sie i powiedziec : "dzis zaczynam nowe zycie" :)) to jest bardzo pozytywne myslenie, ktore Tobie moze pomoc... zacznij rozszerzac swoje kontakty, poznawaj nowych ludzi, baw sie... to Ci pomoze:)) i znajdz nowy obiekt Twych zainreresowaN:))) powodzenia !

Nowe obiekty zaineteresowan same chcialy mnie znalesc. Niestety mi nie wyszlo :) Z reguly prowadze spokojne zycie, nie mysle o nim codziennie, zrozumialam, ze nie bedziemy razem. Ale ta swiadomosc...hmm...rani .

Gość madzialor
swiadomosc nie moze cie juz ranic, bo doskonale wiesz, ze razem nie bedziecie. uwierz mi, ze pozytywne myslenie swietnie nastraja i poprawia humor. postanowilas sobie cos na nowy rok?? pewnie tak:) wiec zrob tak samo i tym razem. powiedz sobie czego chcesz od zycia i do tego musisz dążyc!!najlepiej jeszcze zeby to byl sloneczny dzien:)) to rowniez pomaga. nie mozesz non stop patrzec w tyl, bo to tylko rani na okrągło twoje uczucia. nie mozesz sie ogladac za siebie:)))

Pozytywne myślenie. Tak, masz racje :) Dziekuje za rade. Chyba nie warto zyc przeszloscia, to tak jakbym sie cofala...

Gość madzialor
dokladnie:)))

Gość jedna niechciana
mnie tez boli ale kogo to obchodzi...:(

voalka, fajnie, ze nie jestem sama. Zapomniec...łatwo sobie powiedzieć, jak jeszcze we mnie jest ten żal. Ale zazwyczaj spadam na 4 łapy, więc powinno być dobrze. I byc moze przyjdzie taki dzien, kiedy obie bedziemy sie z tego smiac, kochajac kogos mocniej niz tego pierwszego...:) Pozdrawiam :P

Gość ewunia 36
Dziewcyzny nie ma czego żalowac, mnie maż zostawił z chorym dizeckiem i dizś żaluję że nie umaiłam zobaczyć tego co wtedy może moglabym zauważyć gdybym nie patrzyła oczami wyobrażni.. nie warto poświęcać sie myśleniu o kimś kto juz dawno ciebie nei kocha.. moj mąż odszedl do innej i naszego dizecka nei widzial 5 lat.. mzoe to lepeij ze sobie poszedl? Njalepsztm sposobem na zapomnienie jest przeczekac optymizm si przydaje ale trudno o niego jak jeszcze emocje są W takich sytuacjach pomaga wiecie co? Przypominanie sobie ile zlych rzecyz było i co by bylo gdyby zdradzil was w najmniej oczekiwanym momenice aha i nie wierze w fakt szczescia ze on jets szczęśłiwy Pozwol sobie na złość przeżyj ją do końca, potem inaczje spojrzysz na tego faceta :)

Gość Ciekawski985
Widze ze tutaj same PAnie, ale Kobiety tez rzucają... ja juz w tej chwili bym chciał tylko zapomniec i zeby nie było wieczorów...

Jejku,jak ja to świetnie rozumiem :( Czekam aż przestanie boleć,minęło pół roku,w zeszłym tygodniu definitywnie zerwałam z nim kontakt,bo nie potrafiłam dłużej udawać,że się ,,kolegujemy\",za bardzo go kocham,on mnie nie...

Gość fijolkowa
ech :( a co wy na taki mix: ja go kocham on mnie kocha ale nie mozemy byc razem bo ciagle sie ranimy klocimy i tworzymy mega toksyczny zwiazek, wiec sie rozstalismy, tym razem definitywnie, kilka miesecy temu ja mam nowego on ma nowa oboje ze swiadomoscia ze mozemy miec niewiem jak wspanialego partnera to i tak nigdy nie bedzie TO samo co bylo miedzy nami nigdy :(